Kā gan var atbildēt, vai ir jēga? Ir jēga pirkt Užavas alu, vai vecu, dārgu vīnu ?Gredzens rakstīja:Tu uzrakstiji ko esi meegjinaajis.., man ne tik ljoti interesee ko juus esat meegjinaajushi(laigan tas arii ir interesanti), bet gan vai ir jeega mest araa pikji uz daargajiem skjidrumiem - vai atskjiriiba ir tieshaam juutamaraitizz rakstīja:mēģināti 4 no Suicide Bunny. Diezgan salda ķēpa Šad tad driperī paveipoju.
Space Jam, The Legend, Digby's vēl ir ņemti nop VapeClub UK. Meh.
Captivape Maxx VG banānu paķēru no vapor-freak.de - ideāls veips, biezs, trekns un garšīgs. Salīdzinoši lēts ASV ražojumam.
R
Garšas kokteilis, kura sastāvdaļas tu nezini, tikai īss apraksts un apskatnieku viedokļi. Cena tāda un tāda. Viss. Tikai pats varēsi izlemt.
Man patīk izmēģināt dažādus šķidrumus no visas cenu paplātes. Varu veipot gan paša jauktos, ieskaitot unflavoured, gan "premium". Tevis pieminētas SB tajā pašā PinkMule maksā 21Eur/30ml. Vidēja cena, ņemot vērā, ka tādu saitu kā Yaeliq un tml., kuri tirgo 100ml par 17Eur, nav daudz.
Premium liquids ar komplicētām garšas buķetēm tā vidēji arī iet. Pie mums tirgotie generic PG šķidrumi maksā vidēji tikpat.
Nākamais sarakstā ir Nicoticket (ASV). Tas man ir jānotestē. ECF #1 šķidrumi 2013 un 2014.. Tur kaut kam ir jābūt.
Un prooootams, ka būs jāiečeko Five Pawns, kaut vai tikai, lai zinātu, par ko ir runa
Sauc mani par feinšmekeri, bet es esmu pilnībā Par visa izmēģināšanu iespēju robežās.
R