Sveiki, pasūtiju koilus no šīs mājaslapas, aizskaitiju naudu, bet vel joprojam saka ka naudu vel tikai gaida.
Varbut kāds ir lietojis šo majaslapu uz zīnās kā man tālāk rikoties ? Viņiem nav iespējams aizsūtīt izzīņu saka ka kaut kāds errors, tā
jau būtu rakstijis viņiem.
vapesale24
-
- Atbildes: 1
- Pievienojies: 30 Aug 2019, 19:10
- Nauda: : Locked
- mednieks2
- Aktīvs
- Atbildes: 214
- Pievienojies: 25 Aug 2016, 10:03
- Atrašanās vieta: Cēsis
- Veipoju kopš: 12 Jūn 2016
Re: vapesale24
zdrastje.... LV nedrīkst internetā neko ne pirkt ne pārdot saistītu ar veipu. Tā kā vari cīnīties, bet pierādīt neko nevarēsi vai arī "pats paliksi vainīgs"
Sūti koilus no Ķīnas un viss būs labi (tikai ilgāk jāpagaida) vai arī pērc uz vietas veikalā
Sūti koilus no Ķīnas un viss būs labi (tikai ilgāk jāpagaida) vai arī pērc uz vietas veikalā
-
- Atbildes: 1
- Pievienojies: 01 Sep 2019, 21:14
bija jāpārskaita uz igauņu kkādu banku cik atceros, un no Igaunijas caur Omnivu arī sūtījās tā prece..
iespējams, ja naudas pārskaitījumu veici piektdienā (varbūt arī ja ceturdienā) un nekas vēl netika izsūtīts, tad var nākties gaidīt līdz pirmdienai..
pašam vismaz nebija problēmu.. pāris reižu esmu pasūtījis šķidrumus, spoles un vēl šo to.. viss pienāca kā nākas, divu-trīs dienu laikā..
iespējams, ja naudas pārskaitījumu veici piektdienā (varbūt arī ja ceturdienā) un nekas vēl netika izsūtīts, tad var nākties gaidīt līdz pirmdienai..
pašam vismaz nebija problēmu.. pāris reižu esmu pasūtījis šķidrumus, spoles un vēl šo to.. viss pienāca kā nākas, divu-trīs dienu laikā..
-
- Aktīvs
- Atbildes: 159
- Pievienojies: 17 Mai 2016, 13:11
Vapesale24 cik atceros ir epipo.lv Bauskas iela agrāk bija veikals Rīgā.
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 3 un 0 viesi