Sveiki, veiperi!
Šodien vazājotes pa internetu uzraku Kangera instagramu, ņemot vērā, ka esmu Kangera fanāts, gāju skatītes.
Uzgāju kādu bildi ar Subbox Mini, kur baterijas vāciņam ir smuks stickers virsū, divu domu nebija, kā jaunietim uzreiz iepatikās, tā mūsdienās skaitās tāda kā odziņa vairākiem priekšmetiem. Bet ne par to stāsts.
Vēlējos uzzināt, vai kāds ar ko šādu ir sastapies, un vai nezin kā to realizēt?
Skatījos latvijas shopus, itkā uzlīmes jau dabūt nav grūti, bet dabūt virsū ir cits jautājums.
Katrā ziņā, iemetu šo lietu "to do listā", nezinu kad, bet par izmaiņām un panākumiem rakstīšu te.
Peace!
PS. Rekur populārs stickeru shops. http://stickershop.lv/uzlimes/others/category/16 Paskatījos, nemaz tik dārgi neiznāk. Piečuks par uzlīmēm un vēl pāri paliek, telefonam vāciņu kaut aplīmēt var.
Stroķa "izpušķošana"
- skairiz.
- Aktīvs
- Atbildes: 162
- Pievienojies: 18 Jan 2016, 14:38
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Rīga & Jūrmala
- Veipoju kopš: 21 Dec 2015
- Kontakts:
-
- Atbildes: 2
- Pievienojies: 13 Jan 2016, 12:06
- bubucis
- Mākslinieks
- Atbildes: 457
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
- Atrašanās vieta: Kurzeme
Re: Stroķa "izpušķošana"
Es savu "stroķi"un tvaicētāja driptipu izpušķoju ar fosforizēto krāsu. Rezultātā tumsā smyki spid un redzu kur esmu atstājis.labākais tas ka dienasgaismā puškojums praktiski nav redzams.
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
- skairiz.
- Aktīvs
- Atbildes: 162
- Pievienojies: 18 Jan 2016, 14:38
- Atrašanās vieta: Rīga & Jūrmala
- Veipoju kopš: 21 Dec 2015
- Kontakts:
Skan labi, bilde kāda būtu?bubucis rakstīja:Es savu "stroķi"un tvaicētāja driptipu izpušķoju ar fosforizēto krāsu. Rezultātā tumsā smyki spid un redzu kur esmu atstājis.
-
- Biedrs
- Atbildes: 18
- Pievienojies: 19 Dec 2015, 20:06
- Veipoju kopš: 15 Jan 2016
- bubucis
- Mākslinieks
- Atbildes: 457
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
- Atrašanās vieta: Kurzeme
Tas izskatās tā
Jums nav nepieciešamās tiesības, lai redzētu šim rakstam pievienotos failus.
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
- Miervaldis
- Atbildes: 3
- Pievienojies: 14 Feb 2016, 02:00
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 09 Feb 2016
Sveiks, es uz sava kbox esmu uzlīmēsi uzlīmi kuru pats esmu uztaisījis pie sevis darbā, ja ir velme varu uztaisīt uzrakstu vai uzlīmi jebkāda veida un izmēra (sīkāk varu pastāsti priāti ja esi ieinteresēts), vēlāk pēc kādas nedēļas būs iespējam uztaisīt gravējumu, kā piemēru ielikšu sava telefona vāciņu un portatīvā datora monitora vāku.
Subtank mini, kbox mini, rx200s, tfv4 mini, velocity, griffin rta, freakshow mini, ijoy combo, custom 60a 13Ah mech box
- sYs
- Biedrs
- Atbildes: 17
- Pievienojies: 05 Jan 2016, 13:32
- Atrašanās vieta: Purvciems
Lāzergravēšana?Miervaldis rakstīja:Sveiks, es uz sava kbox esmu uzlīmēsi uzlīmi kuru pats esmu uztaisījis pie sevis darbā, ja ir velme varu uztaisīt uzrakstu vai uzlīmi jebkāda veida un izmēra (sīkāk varu pastāsti priāti ja esi ieinteresēts), vēlāk pēc kādas nedēļas būs iespējam uztaisīt gravējumu, kā piemēru ielikšu sava telefona vāciņu un portatīvā datora monitora vāku.
- Miervaldis
- Atbildes: 3
- Pievienojies: 14 Feb 2016, 02:00
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 09 Feb 2016
sYs rakstīja:Lāzergravēšana?Miervaldis rakstīja:Sveiks, es uz sava kbox esmu uzlīmēsi uzlīmi kuru pats esmu uztaisījis pie sevis darbā, ja ir velme varu uztaisīt uzrakstu vai uzlīmi jebkāda veida un izmēra (sīkāk varu pastāsti priāti ja esi ieinteresēts), vēlāk pēc kādas nedēļas būs iespējam uztaisīt gravējumu, kā piemēru ielikšu sava telefona vāciņu un portatīvā datora monitora vāku.
Jā, dziļums ir desmitās daļas no milimetra tāpēc uztraukties par aparāta bojāšanu nav iemesla. Vislabāk izskatās uz koka vai gaišas plastmasas. Lāzeris gandrīz gatavs palika salikt, tuvākās dienās varēšu jau pieņemt sūtījumus
Subtank mini, kbox mini, rx200s, tfv4 mini, velocity, griffin rta, freakshow mini, ijoy combo, custom 60a 13Ah mech box
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 5 un 0 viesi