Joyetech riftcore duo review @HaPuK's

Lietotāja avatars
HaPuK
Sargs
Atbildes: 516
Pievienojies: 06 Sep 2016, 23:24
Nauda: : Locked
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Jēkabpils
Veipoju kopš: 07 Jūl 2015

Joyetech riftcore duo review @HaPuK's

Raksts HaPuK » 01 Dec 2018, 14:55

Kādu laiku atpakaļ tirgū ienāca jauna inovācija – coili kuri nav jāmaina un pat ir derīgi līdz 1’000’000 puffiem. Stāsts par Joyetech ražojumu – Riftcore duo bāku.
Nu jau man šī bāka burtiski stāv jau kādu mēnesi plauktā un skaisti izskatās… Ideja jau šai kompānijai bija laba, ar domu uzspridzināt tirgu ar šo inovāciju… Bet… Man personīgi kaut kā neaizgāja šī bāka. Sākot ar to drausmīgi piņķerīgo vates ielikšanu, ka nedrīkst ne pa biezu (garikus raus), ne pa “Vāju” (jo tad tecēs), jābūt vatei līdz ar malām, ne pa īsu, ne pa garu. Itkā jau dažas reizes pamainot, var uztrāpīt to sweetspotu, bet tad atkal – uztrāpi nu tos w, Pa maz – nesilda, un pa daudz, hops, piedeg visa sistēma! Kā arī gaisa padeve ir diezgan cieša, derētu brīvāku.
Tā jau pati pa sevi tā bāka ir visai maza, simpātiska, uzpilde ir vienkārša, pastum vāciņu malā. Garšas atdevi godīgi sakot es arī gaidīju daudz labāku no šīs bākas, jo kā nekā – ļoti liela sildvirsmas platība. Bet nu, skatās paši… Iespējams uznāks iedvesma burtiski – pačakarēties ar šo brīnumu.

Specifikācija un komplektācija -
• Diametrs 26mm
• Augstums 47mm
• Sānu gaisa padeve, regulējams
• Tilpums – 3,5ml
• Pieejams 3 krāsās (Melns, zelta un zils)
•Iepakojumā nāk līdzi – vates paciņa, pincete, stikls, seškante, skrūves, “lineāls”, lai nogrieztu vati vajadzīgajā izmērā.

Attēls

Attēls
Once you go black, you never go back.

Asmodus minikin V2 + Vandy vape Kylin v2 RTA + Vapefly Core RTA
Asmodus boost + Asmodus Dawg RTA

Atgriezties uz “Iztvaicētāju apskati”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 2 un 0 viesi