Mouth to lung

Lietotāja avatars
Gredzens
Aktīvs
Atbildes: 148
Pievienojies: 15 Jan 2015, 17:00
Nauda: : Locked

Mouth to lung

Raksts Gredzens » 24 Aug 2015, 23:00

Sveiki!

Varbūt kāds zin ko tik pat labu kā aspire nautilus klearomizeru kurš nebūtu sub ohm, bet gan mouth to lung, jo sāku saprast ka sub ohm laikam nebūs mans, bet gribas ko labāku kā aspire nautilus.

Ā, n aspire nautilus var ievietot vaporshark ar aspire kopīgi izveidotus ni200 coilus.., bet vaporshark oficiālajā lapā rakstīts ka šie coili atbalsta tikai VaporShark® rDNA 40 chipus.., man kaut kā negribās ticēt tam, pats domāju pirkt modu ar YiHi SX130H chip'u, kuram manās domās pavisma noteikti būtu jāņem pretī šādi coili.., bet kas zin, varbūt kāds no jums zina..?
Pēdējais laboja Gredzens - 25 Aug 2015, 13:22, laboja 1 kopējais laiks.

Vape equip': "SMOK Alien" + "IJOY Limitless Classic"
Liquid used: "DIY" e-juice"
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs
Atbildes: 905
Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Re: Mouth to lung

Raksts raitizz » 25 Aug 2015, 01:30

Nautilus BVC TC vari lietot ar jebkuru TC modu. Info VS lapā ir vecs. Tur Atlantis skaitās New.
Šīs spoles gan bieži neatradīsi. Pameklē kko no Smok vai Joytech. Nezinu, vau Triton bij TC spoles.
Un mouth to lung var bliezt arī ar zemomu spolēm, piegriez tik W un gaisu. Teorētiski.

R
Lietotāja avatars
Gredzens
Aktīvs

Raksts Gredzens » 25 Aug 2015, 14:32

WoTsoon rakstīja:Triton
Laikam vajag pārfrāzēt savas vēlmes.. - nautilus un domāju ka arī triton ir dūms pārāk vēss, lai nebojātu coilu tie ir jāpīpē uz max 13W.., bet man vismaz nautilusu prasās uz kādiem 16W, kas bojā coilu, gribās dūmu siltāku un varbūt kuplāku...

Triton nederēs, jo coils priekš mouth to lung ir tikai 1.8Ohm, un nemaz nerunāsim par paša triton cenu un vēl jo trakāk coilu cenu..., tapēc derētu atrast kādu "sub ohm mouth to lung temperature control".. vismaz es tā domāju ka ar kādu ni200 0.3Ohm coilu būtu nice mouth to lung dūms...

atradu ko šādu.. - https://www.fasttech.com/products/3006/ ... learomizer Bet nu nez cik reāli ir labs, iespējams ka jāskatās tomēr uz Nautilus temp control coiliem, bet dārgi :(
Lietotāja avatars
infants
Admins
Atbildes: 532
Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 02 Dec 2014
Kontakts:

Raksts infants » 25 Aug 2015, 14:36

Kur ir prikols gribēt subomu bez 'pa tiešo plaušā'?
Attēls
Nord2
Lietotāja avatars
Gredzens
Aktīvs

Raksts Gredzens » 25 Aug 2015, 14:49

raitizz rakstīja:Nautilus BVC TC vari lietot ar jebkuru TC modu. Info VS lapā ir vecs. Tur Atlantis skaitās New.
Šīs spoles gan bieži neatradīsi. Pameklē kko no Smok vai Joytech. Nezinu, vau Triton bij TC spoles.
Un mouth to lung var bliezt arī ar zemomu spolēm, piegriez tik W un gaisu. Teorētiski.

R
Es jau ar tā domāju ka tas ir bullshits ka var tikai ar rDNA 40...

par mouth to lung ar sub ohm coiliem.. - pats mēģināju ar zephyrus uz 0.5Ohms + aiztaisīju 2/4 air holes(kas ir iekšā pārbūvējamajā coilā) un gaisa padevi uz reāli cik vien minimāli var un ar 1 coilu nevis dual coil.. Nu nesanāk mouth to lung, gaiss ir pa daudz, pati ierīce ir uztasīta priekš lung hitters.., var jau būt ar kādu kayfunu sanāktu, bet ar to dūma siltumu - W kuri būtu jāliek ātri vien sabeigtu coilus...

Varbūt kāds ir mēģinājis sub ohm temperature control kā mouth to lung..?
Lietotāja avatars
Gredzens
Aktīvs

Raksts Gredzens » 25 Aug 2015, 14:51

infants rakstīja:Kur ir prikols gribēt subomu bez 'pa tiešo plaušā'?
Lai dabūtu dūmu siltāku un kuplāku..?
Gestapo
Dežurants
Atbildes: 316
Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
Atrašanās vieta: Ogre
Kontakts:

Raksts Gestapo » 25 Aug 2015, 15:02

Taifūns der, manuprāt, Tavām prasībām. Tvaiku samērā daudz, velkas pagrūti, siltumu var dabūt ar w piemeklēšanu.
Attēls
Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
Lietotāja avatars
Gredzens
Aktīvs

Raksts Gredzens » 25 Aug 2015, 15:13

Gestapo rakstīja:Taifūns der, manuprāt, Tavām prasībām. Tvaiku samērā daudz, velkas pagrūti, siltumu var dabūt ar w piemeklēšanu.
Maybe..

Es tač domāju pareizi? - ja uztaisītu build'u ar sub ohm - piem 0.5Ohms tad tvaiks būtu jūtami siltāks un kuplāks kā piem 1.6Ohm..? Bet vai nevar sanākt tā ka ar 0.5Ohm dūms būs pārāk karsts, lai vilktu mouth to lung..? Ne velti mouth to lung coili ir 1.4-2.2Ohms..? Tapēc arī šķiet ka vajag temperature controlled piem 0.3Ohm ni200 coilu...

Varētu jau paņemt Taifun(Laigan man jau bija(Taifun GT)) vai Kayfun, bet nav man laika taisīt tos coilus un wickot..(pašlaik ir, bet drīz nebūs :D)
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs
Atbildes: 905
Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Raksts raitizz » 25 Aug 2015, 19:42

Iegūglē steam engine coil un padkaties, kā siltuma koeficients mainās dažādām pretestībām, stiepļu resnumiem utt. Es esmu būvējis spoles zem 1 oma gan Kayfun 4,gan Lite, bliežot mouth to lung ar zemiem W, kādiem 12-14 ar Boost (preheat, bet tas reti kuram modam), un ir jauks vidēji silts tvaiks un garša ar. Un manāmi paildzinās baterijas laiks, jo tu tvaicē uz 3.5V piemēram. Patreiz atkal tinu 1 Oma spoles no 0.32 stieples. Kantaals, protams. Tā ka var visu. Tvertnei tik jāspēj dot maz gaisa.
Ar TC nav pieredzes.

R
Lietotāja avatars
Gredzens
Aktīvs

Raksts Gredzens » 26 Aug 2015, 12:14

WoTsoon rakstīja:Man uz Zefīra ar tā o.2 ohm un 47w twaiks
Tas viss ko to rakstiji, tur kkas vispār bija pa tēmu..?

Atgriezties uz “Jautājumi par iztvaicētājiem”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 0 un 0 viesi