Mesh 24 RTA by Vandy Vape, jeb sietiņtanka apskats @HaPuK

Lietotāja avatars
HaPuK
Sargs
Atbildes: 516
Pievienojies: 06 Sep 2016, 23:24
Nauda: : Locked
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Jēkabpils
Veipoju kopš: 07 Jūl 2015

Mesh 24 RTA by Vandy Vape, jeb sietiņtanka apskats @HaPuK

Raksts HaPuK » 14 Dec 2017, 18:05

Sveiciens visiem tvaicētājiem!
Šoreiz runa ies par sietiņtanku, jā... Sietiņtanku. Šo tanku es paņēmu no domas, ka garšas un tvaika atdeve būs tikpat laba kā no sietiņdripkas! Manu pieredzi ar šo tanku Jūs varēsiet izlasīt zemāk.

Dažādi nozīmīgāki/maznozīmīgāki cipariņi...
• Diametrs 24.4mm
• Augstums 39mm
• Delrin doc, ultem, un krāsaina resina 810 driptipi, 510 driptipa adapteris
• Regulējams top-airflow's
• Divu stoiku deks, specializēts sietiņu plāksnītēm
• 2ml un 4ml (ar burbuļstiklu) ietilpība
• Līdzi nāk visādi noderīgi loriņi, 2x SS316L sieti 300mesh un 2x SS316L sieti 400mesh(blīves, stieples, skrūves, skrūvgriežņiis, utt...)
• Piejams 2 krāsās (Melns un SS)
• Tiranoreksiķu drošs, netekošs tanks

Sāksim ar vispārējiem iespaidiem - "slide to fill" uzpildes sistēmu. Stāv diezgan cieši, nav bijusi pieredze, ka atvērtos. Visu smuki nosedz labas, ciešas blīves.
Augšējā gaisa padeve ar regulēšanas iespēju (kā jau visiem tankiem, pagriež to "gredzenu" pa labi, pa kreisi) - netekošs tanks, bet jebkurā gadījumā, var arī tecēt, ja māk...
Blīves ap stikliem ir ļoti labas, biezas. Tehniskā ziņā nostrādāts ļoti labi, mīnusus ar uzbūvi neesmu vēl atradis.

Sieta ielikšana, savatēšana, jeb, sagatavošana tvaicēšanai -
Sietu ielikt nav problēmu, 2 posti ar plāksnītēm, kuras pievelk ar 2 skrūvēm. Āķīgām ir ar vati, jo principā vatei ir jāpieskarās visam sietam, ja ne izveidojas tā sauktie "Hot spoti", kuri ātrāk izsvilina to vietu vatē, un ir iespēja sajust Harija rēgu. Bet visa vate principā ir slapja.
Personīgi - es pārtaisīju šo tanku reizes 5, līdz viss bija kārtība. Ir jāpiešaujas.
Vikoju šo tanku skatoties pēc šī video https://www.youtube.com/watch?v=qj9rPftAnOI (sākot no 10.20) un izdevās visai labi.
Vopšem, ir jāpiešaujas, bet tas ir to vērts.

Garšas atdeve ļoti laba. Apmēram kā sietiņdripkā (viewtopic.php?f=46&t=4268 ), bet gaiss ļoti ir pa maz. Vilkme kas līdzīgs Zeus RTA, vai piemēram līdzīga kā serpent mini RTA tankam...

Principā, ko lai saka nobeigumā - labs tanks, ja māk pareizi savikot, un ja netraucē salīdzinoši cieša gaisa padeve. Garša tiešām laba, un tehniski arī tanks labs bez defektiem, kā jau pricipā visai Vandy Vape produkcijai, kuru es esmu lietojis.

P.S. Es lietoju becona vati, lai savatētu šo tanku.

Sekojam manam kanālam, gaidam apskatus citiem verķiem!

Pīsiņ'Č!✌✌✌
HaPuK's!💨💨💨
Attēls

Attēls

Attēls

Attēls

Attēls

Attēls

Attēls

Attēls

Attēls
Once you go black, you never go back.

Asmodus minikin V2 + Vandy vape Kylin v2 RTA + Vapefly Core RTA
Asmodus boost + Asmodus Dawg RTA
Lietotāja avatars
HaPuK
Sargs
Atbildes: 516
Pievienojies: 06 Sep 2016, 23:24
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Jēkabpils
Veipoju kopš: 07 Jūl 2015

Re: Mesh 24 RTA by Vandy Vape, jeb sietiņtanka apskats @HaPuK

Raksts HaPuK » 14 Dec 2017, 18:05

Bilžu izmērus salabošu vēlāk....
Attēls
Once you go black, you never go back.

Asmodus minikin V2 + Vandy vape Kylin v2 RTA + Vapefly Core RTA
Asmodus boost + Asmodus Dawg RTA
Lietotāja avatars
WoTsoon
Aktīvs
Atbildes: 124
Pievienojies: 18 Okt 2016, 18:39
Atrašanās vieta: Melnbārži
Veipoju kopš: 16 Mar 2014

Re: Mesh 24 RTA by Vandy Vape, jeb sietiņtanka apskats @HaPuK

Raksts WoTsoon » 14 Dec 2017, 19:29

Pāris vārdi piebildei.
Kr4, tanks iedurts sienā.
Viss ir, kā HaPuks teic, bet... , nu čakars ar vates ilkšanu liela, tas jāsaprot.
Man piertrūka gaisa šinī tankā ļoti.
Piekrītu, ka nostrādāts samērā labi, vien pati konstrukcija ar vertikāli spoles, vates, sieta novietojumu, kā arī sulas padeves kanāli ir izcili stulbi konstruēti.
Ja bāzes konstrukcija būtu veidota tāpat, kā šis pašas firmas mesh RDA, domāju, tanks nebūtu gluži sienā iedurts.
Nepieciešams, ko redzēju arī kādā apskatā YT, ir meklēt sev piemērotu sieta garumu, siets, kas nāk līdzi, it kā ir mazliet par garu, vates par daudz, sulas par daudz, un sekas neizbēgamas..
Superpluss ir šī tanka nesamērojamā garšas atdeve. Tas ir neaprakstāms. Man būtu sula jāšķaida 1:1 ar tīru bāzi, lai varētu tvaicēt.
Konkrēti šo tanku neieteiktu iegādāt, ir joksēsanās ar vates montāžu pamatīga. Taču pats domāju nopietni par kādu mesh RDA iegādi. VV ir izlaiduši savas mesh RDA uzlabotu variantu ar piedēkli PRO, ar dziļu vannīti, ir arī vel kāda līdzīga dripka, tā kā skatās paši.
Sietiņš aizķēra, taču tanks pats garām....
Nu tā kaut kā...
Attēls :vapeit:
Hcigar Towis 180 + Captain RTA
Eleaf iKunn 220 + Manta RTA

Atgriezties uz “Iztvaicētāju apskati”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 1 un 0 viesis