Pirmais raksts būs veltīts par bākām, manā gadījumā - Kāpēc tieši RTA, nevis RDA, RDTA un stock coilu bākas?
Atruna - "Šis ir tikai un vienīgi mans personīgais viedoklis, ko esmu pats veidojis uz savu izjūtu un domu pamata. Jums ir tiesības to apstrīdēt ar ļoti pamatotiem iemesliem"

Tātad, sākot no sākuma, kā es saskāros ar RTA?
Tvaicēju egoškas, pārgāju uz pico. Tad sapratu, ka ir tomēr kas labāks, līdz brīdim, kad biedrs un čoms Zebis man notirgoja RX2/3 un lemesi. Sāku saprast, ka tomēr vajag ko savādāku pamēģināt (Un te atmodās man lopiņš

Pirmās izjūtas bija savādākas, pat teikšu, ka patīkamākas nekā ar lemesi. Tvaiks maigāks, es pat teikšu, ka likās, ka garšīgāks. Bet nu tas tā.
Laika gaitā satuvinājos ar RTA tankiem, RDA atpalika, jo nepatik šī pilināšana, stock coilu bākām - pērc tik coilus, ka snav nekāds lētais prieks, un RDTA... Asociējas tikai ar mākoni un karstu tvaiku...
RTA bija viens būtisks pluss, kas patika, ka vari nebaidīties par kkādu pilināšanos (gluži kā dripkai, kurai nav iztvaicēta sausa vate), garšas atdeve ir, uzturēšanas izmaksas par drāti, vati minimālākas nekā stock koļu bākām.
Veipoju uz RTA rupji rēķinot jau vairāk nekā gadu. Ir mēģināts ļoti daudz, ļoooooti daudz. Lai vai kā neteiktu, ka dripkas un RDTA tanki ir garšīgāki, es ne piekritīšu, ne noliegšu. Esmu dabūjis savu garšu vienkārši perfektu uz saviem RTA tankie, lai paliktu šo tanku lietotājs ikdienā.
Kautgan,
Laika gaitā moš ko pabildināšu, šis tāteikt, mans nelielais, sākotnējais viedoklis kāpēc tā, ne šitā.
Jūs droši varat iekomentēt savu viedokli, apstāstīt savu situāciju, kapēc.
Paldies visiem par uzmanību!!
Pīsiņ'Č,
HaPuK's!✌✌✌
P.s. Mans RTA tanku tops ir Ammit dual, Ijoy captain RTA, berserker mtl RTA, mad dog gta, un pat vēljoprojām tiek šad tad pielietots Herakles RTA2 (jā, tas pats, kuru nopirku pirms gada ar astīti