Citi LV forumi- aplauziens?

Šeit runājam par visu, kas sasāpējies...
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks
Atbildes: 457
Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Kurzeme

Citi LV forumi- aplauziens?

Raksts bubucis » 19 Jūl 2015, 00:22

Es ilgi domāju, kurā sadaļā rakstīt un vai vispār vajag rakstīt par šo tēmu.....Jūs mani puslīdz zināt un pazīstat...karroč jūs stādaties priekšā kāds es esmu....itkā džeks ok, tikai nedaudz kaitinoš....
Viss sākās ar, man likās, mūsu draugu forumu. Kapēc mūsu draugu? Tapēc , ka mēs iestājamies pret tabakas izstrādājumiem un mums ir viens mērķis, dzīvot puslīdz veselīgi ar savu nikotīna atkarību. Stāsts ir par forumu veipot.lv. Es tur atrāvos jau brīdinājumu. Par ko? Par reklāmu...par kādu reklāmu? Par mūsu foruma reklāmu....es pat to par reklāmu neuzskatu un neuzskatiju. Es to uzrakstiju tādu pašu kā te, ka neesam konkurenti , bet sabiedrotie...bet vienalga....bridinājums. Vai tiešām? Mēs esam konkurenti? Vai tiešām es esmu tik naivs savā vecumā? Vapebaltic viņi atļāva pieminēt....fasteku arī...tad kāda mārutka pēc mūsu foruma nosaukumu visu laiku cenzē?
Karma is a bitch? (retorisks jautājums)
Laikam esam uz pareizā ceļa....

Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Re: Citi LV forumi- aplauziens?

Raksts Gintchlv » 19 Jūl 2015, 08:40

bubucis rakstīja: Vapebaltic viņi atļāva pieminēt(vapeforumu)....fasteku arī...tad kāda mārutka pēc mūsu foruma nosaukumu visu laiku cenzē?
Karma is a bitch? (retorisks jautājums)
Laikam esam uz pareizā ceļa....
Protams ka esam un nav ko stresot par lietām kuras jau tā ir šķības.... :smokin:
Attēls
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 19 Jūl 2015, 09:05

Ha ha- piereģistrējos ''draudzigajā'' forumā ar niku vapeforumslv :twisted:
Slēpts teksts, attēls, media- parādīt
veipot.lv.JPG
un atbildēju uz komentāru- redzēs bloķēs lietotāju vai tikai cenzēs komentu?
Jums nav nepieciešamās tiesības, lai redzētu šim rakstam pievienotos failus.
Attēls
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 20 Jūl 2015, 00:29

Kā jau varēja gaidīt- izdzēsa mani...
Bez baniem, bez brīdinājumiem un epasta paziņojumiem, nožēlojami.
Nosūtiju šamējiem epastu- redzēs ko un vai vispār atbildēs.

Epasta teksts:
Sveiki, cik saprotu esmu nobanots. Gribētu zināt par ko? Jūsu noteikumos nekur nav rakstīts ka nedrīkst pieminēt citus forumus, ja jums ir vel kādi citi noteikumi- atvainojiet neatradu.
Atradu tikai šos:

Veipot.lv Foruma Noteikumi

1) Virsraksta nosaukumu veido tādu, lai izlasot uzreiz būtu skaidrs, par ko būs runa;
2) Ievēro pareizrakstību un teikumus veido saprotamus;
3) Izvēlies piemērotāko sadaļu savam rakstam;
4) Esi pieklājīgs un cieni pārējos;
5) Aizliegts pievienot vardarbīgus, mulsinošus, neadekvātus attēlus vai rakstus;
6) Ja nevari atbildēt uz jautājumu ar vairāk kā vienu vārdu, tad labāk neraksti neko;
7) Kļūdu gadījumā izmantot pogu edit;
8) Foruma vadība nav atbildīga par forumā lasāmo informāciju. Katrs raksta autors atbiild pats par sevi;
9) Ja vēlies izlamāties ar kādu no foruma lietotājiem, tad dari to sūtot privātās ziņas;
10) Foruma valoda - latviešu valoda, neizmantot angļu, spāņu vai citu valodu.
http://veipot.lv/viewtopic.php?f=5&t=3

Jau iepriekš pateicos par atbildi.

Ar cieņu
Gintchlv
vapeforums.lv

Nu gaidīsim...
Jā un šāds teksts bija pašā forumā, šamējie domā ka tas bija bubucis, piedo kolēga.
Slēpts teksts, attēls, media- parādīt
veipotlv.JPG
Jums nav nepieciešamās tiesības, lai redzētu šim rakstam pievienotos failus.
Attēls
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks

Raksts bubucis » 20 Jūl 2015, 07:21

Jā un šāds teksts bija pašā forumā, šamējie domā ka tas bija bubucis, piedo kolēga.
Es jau sasmējos par šo. :) Tie toč domā ka es no diviem profiliem. Nu ne kas, ja nelaiž pa durvīm, ielīdīšu pa logu. :) Gan jau šie sapratīs un sāks domāt. Tāpat nākotnē vajadzēs visiem sadarboties ja gribēs kādu apjomīgaku vape festu rīkot Latvijas mērogā vai baltijas.
Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks

Raksts bubucis » 20 Jūl 2015, 10:28

Es šiem vēstuli pm nosūtiju.
Sveiki!
Nē nu, ok, kārtībai jābūt, par to nav runa. Tas lietotājs veipforums.lv bija kolēģis no mūsu foruma. Es tik nesaprotu kamdēļ jums tādas bailes no citiem forumiem? Tamdēļ, ka neesam lojāli lielākajiem vietējiem tirgotajiem un norādām uz to neprātu ko vini veido un dara?
Patiešām...tīri cilvēcīgi es nesaprotu šīs bailes. Ja mēs ko tirgotu, tad ok, bet mēs jau esam tikai forums kurš balstās tikai uz fanātismu. Seit LV tagad ir 3 forumi. Tas veipbaltic ir vairāk krievaloda runājošie. Mūsējais ir latviski itkā un jūsējais arī. Mums te LV aktivu lietotāju ir gaužām maz. Visi tadi pasivi uz forumiem. Mums pat te īsti nav ko dalīt savā starpā ja esam atklāti,patiesi un lojāli lietotājiem. Ja aiz foruma slēpjas biznesa plāns, tad tā jau ir cita runa un atkrīt automātiski manis nosauktās foruma pamatīpašības uz kurām balstās mūsu forums. Tad kā ar jums? Kur ir problēm?
Attēls

Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks

Raksts bubucis » 20 Jūl 2015, 11:01

Un viņi jau man atbildēja!
Sveiki!
Pilnībā atbalstam Jūsu kustību un cīņu ar vietējiem tirgotājiem. Mums nav nēkādu pretenziju pret rakstiem par esošo veipotāju situāciju Latvijā.
Tikai viens maziņš lūgums, lūdzu, nerakstīt reklāmrakstus ar aicinājumiem pievienoties Jūsu forumam.
Visu cieņu, bet man nebūtu jāmaksā par Veipot.lv reklāmu, lai pēc tam visi aizietu uz Jūsu forumu.
Attēls

Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 20 Jūl 2015, 11:22

Man epastā arī atbildēja lai atsūtot niku ar kuru esmu reģistrējies un tad labošot kļūdu... Bez pakaidrojuma kur īsti meklēt noteikumos ka nedrīkst pieminēt citus forumus.
Ar piebildi ja vēlos reklamēt savu forumu lai pērkot reklāmas laukumu, intresanti cik maksā reklāmas laukums forumā ar piecarpus lietotājiem?
Un kur viņi reklamē savu forumu? Mož mums arī vajag, nē nevajag visi aizies uz šamējā forumu.
Nu tas tik tā, skaļas pārdomas.
Papildināts:
Rediģēts
11) Aizliegts reklamēt citus forumus, blogus un mājas lapas bez administrācijas atļaujas

Tas labi- lai cilvēki zin :thumbup:
Attēls
Gestapo
Dežurants
Atbildes: 316
Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
Atrašanās vieta: Ogre
Kontakts:

Raksts Gestapo » 20 Jūl 2015, 11:32

Diezgan nožēlojams gājiens, bet nu viss kā parasti, latvietis latvietim latvietis :D
Attēls
Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks

Raksts bubucis » 20 Jūl 2015, 11:38

Mož mums arī vajag, nē nevajag visi aizies uz šamējā forumu
.
Diez kas tie visi varētu būt? Mēs tāpat te daži aktīvies esam. Varbūt es? Es jau tāpat taka ute esmu un visur lienu iekšā un esmu visur. :)
Un par to aizliegumu...nu nezinu...es esmu pret aizliegumu reklamēt vai pieminēt citus forumus.Nu tas gadijumā ja interesē mans viedoklis šinī jautājumā. Lai vairākums nolemj...
Un esiet padomājuši par to, kā tad es varēšu par kādu pacepties ja nevarēšu pat pieminēt citus divus forumus. :) Atraduši ko dalīt...:D
Attēls

Atgriezties uz “Pļapātava”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 4 un 0 viesi