Peach gan ir persiks
R
Yaeliq
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
- Gredzens
- Aktīvs
- Atbildes: 148
- Pievienojies: 15 Jan 2015, 17:00
- Nauda: : Locked
Re: Yaeliq
Nezinu gan vai vēl kāds izņemot WaTsoon iepērkas Yaeliq, bet nu ir vērts uzprasīt.. - pats esmu sūtijis diezgan daudz no Yaeliq.., nujau kopā ar pēdējo sūtījumu kopā būs uz EUR ~200.00, bet ne pa to stāsts..,
jautājums ir vai jums arī šķiet ka garšas vieniem un tiem pašiem šķidrumiem sūtot piem pēc mēneša nākamo partiju atšķiras..? katru reizi garša ir savādāka, piem: vienmēr likās Yellow Custard un Dragonfruit feinas garšas, bet pēdējā - dragonfruit un priekšpēdējā sūtījumā Yellow CUstard nu galīgi nebij tas kas iepriekš.., ok, Yellow custard bija vēl ciešams, bet Dragonfruit vnk nepīpējams, garša pilnīgi savādāka kā sākotnējos pirkumos.., jau daži mēneši mētājas plauktā, jo nu galīgi nav tas kas bija...
Sliktus vārdus es te veltu Yaeliq'am, bet nav jau tik traki, ja būtu tad jau nepirktu.., vnk interesē vai kādam no jums nav līdzīga pieredze..?
WaTsoon, saber blood esi provējis...?
jautājums ir vai jums arī šķiet ka garšas vieniem un tiem pašiem šķidrumiem sūtot piem pēc mēneša nākamo partiju atšķiras..? katru reizi garša ir savādāka, piem: vienmēr likās Yellow Custard un Dragonfruit feinas garšas, bet pēdējā - dragonfruit un priekšpēdējā sūtījumā Yellow CUstard nu galīgi nebij tas kas iepriekš.., ok, Yellow custard bija vēl ciešams, bet Dragonfruit vnk nepīpējams, garša pilnīgi savādāka kā sākotnējos pirkumos.., jau daži mēneši mētājas plauktā, jo nu galīgi nav tas kas bija...
Sliktus vārdus es te veltu Yaeliq'am, bet nav jau tik traki, ja būtu tad jau nepirktu.., vnk interesē vai kādam no jums nav līdzīga pieredze..?
WaTsoon, saber blood esi provējis...?
Vape equip': "SMOK Alien" + "IJOY Limitless Classic"
Liquid used: "DIY" e-juice"
Liquid used: "DIY" e-juice"
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 0 un 0 viesi