Vates sulas uzsūkšanās ātrums pret spirāles iztavaikošanas ātrumu?
- seven11
- Biedrs
- Atbildes: 18
- Pievienojies: 14 Mai 2016, 23:25
- Nauda: : Locked
Vates sulas uzsūkšanās ātrums pret spirāles iztavaikošanas ātrumu?
Vai ir iespējams, ka ātrums, kādā sula uzsūcas vatē ir zemāks par spirāles spēju iztvaicēt šķidrumu? Es, joka pēc, uzliku 0.4 omu paralēlo 26/32 kleptonu, kas ir apm 170 vati pilnībā uzlādētām, bet es nevaru noturēt pogu ilgāk par 0.5 sekundi, jo būvējums sākt šņākt un ātri dabūju "sauso" garšu. Ja es pagaidu nedaudz, es atkal bez problēmām varu tvaicēt uz 0.5 sekundi, bet viss atkārtojas. Es vienkārši nesaprotu, kā video youtubā ļaudis tvaicē uz 500 vatiem ar standarta vates gabaliņiem, kā parastās mikro spirālēs(protams būvējumi ir ļoti moderni, bet vai tiešām fused kleptona izmantošanu tik ļoti visu maina salīdzinājumā ar parasto kleptonu)? Es izmantoju skotu tīšanas metodi, kas cieši ielīda 3.5mm diametrā. Kāds nezin, kur varbūt problēma?
Pēdējais laboja seven11 - 06 Feb 2017, 17:35, laboja 1 kopējais laiks.
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
Re: Vates sulas uzsūkšanās ātrums pret spirāles iztavaikošanas ātrumu?
Vai ir iespējams, ka ātrums, kādā sula uzsūcas vatē ir zemāks par spirāles spēju iztvaicēt šķidrumu? - Jā.
Ja izmantoji Koh Gen Do / Muji / tamlīdzīgas vates, neliec to pārāk cieši. Šķiedras tiek saspiestas viena pie otras un zupa cauri neiet.
Rēķinu, ka tu mauc uz series mehāniskā, kur pie 0.4 Omi @ 8.25V = ~170W. Es teiktu, par zemu Omi = par daudz W. Liec uz regulēta moda.
Un neviens netvaicē uz 500W
R
Ja izmantoji Koh Gen Do / Muji / tamlīdzīgas vates, neliec to pārāk cieši. Šķiedras tiek saspiestas viena pie otras un zupa cauri neiet.
Rēķinu, ka tu mauc uz series mehāniskā, kur pie 0.4 Omi @ 8.25V = ~170W. Es teiktu, par zemu Omi = par daudz W. Liec uz regulēta moda.
Un neviens netvaicē uz 500W
R
- seven11
- Biedrs
- Atbildes: 18
- Pievienojies: 14 Mai 2016, 23:25
Muji laikam izmantoju... Vai kaut kādus letākos japāņu... Bet Koh Gen Do gan neesmu mēģinājis, Paldies par info.
- WoTsoon
- Aktīvs
- Atbildes: 124
- Pievienojies: 18 Okt 2016, 18:39
- Atrašanās vieta: Melnbārži
- Veipoju kopš: 16 Mar 2014
Neesmu ievērojis, ka kāds būtu vilcis uz 500w
Ir problemātiski atrast sev piemērotāko variantu, ievērojot katra tanka īpašības, samērojot gan spoles iekšējo diametru, gan spoles pretestību, gan spolē liktās vates daudzumu,veidu, un marku.
Jā, vates atšķiras samērā ievērojami ar savu spēju uzsūkt šķidrumu.
Ja tu karsē 3,5mmId spoli(acperi) ar 170W, un tev rodas sausums(harijs), tad..., kr4, ņevp**du visa sistēma..., ibo, ja tā loģiski spriež, tad iztvaiko ātrāk tas šķidrums, pie tik lieliem vatiem, kurš ir tuvāk degļa ārmalai, bet nespēj vienmērīgi iztvaikot viss šķidrums, ko vate uzsūkusi. Lūk arī visa problēma.
Ir problemātiski atrast sev piemērotāko variantu, ievērojot katra tanka īpašības, samērojot gan spoles iekšējo diametru, gan spoles pretestību, gan spolē liktās vates daudzumu,veidu, un marku.
Jā, vates atšķiras samērā ievērojami ar savu spēju uzsūkt šķidrumu.
Ja tu karsē 3,5mmId spoli(acperi) ar 170W, un tev rodas sausums(harijs), tad..., kr4, ņevp**du visa sistēma..., ibo, ja tā loģiski spriež, tad iztvaiko ātrāk tas šķidrums, pie tik lieliem vatiem, kurš ir tuvāk degļa ārmalai, bet nespēj vienmērīgi iztvaikot viss šķidrums, ko vate uzsūkusi. Lūk arī visa problēma.
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 1 un 0 viesis