iJoy Limitless RDTA

Lietotāja avatars
infants
Admins
Atbildes: 532
Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
Nauda: : Locked
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 02 Dec 2014
Kontakts:

iJoy Limitless RDTA

Raksts infants » 08 Jūn 2016, 17:43

Labrīt.
Pastāstīšu īsumā par iJoy Limitless RDTA.
limitless_both.jpg
Ļoti vienkāršs, velocity style deks, pietiekami vietas, lai liktu pamatīgas spoles.
iJoy-Limitless-RDTA-Disassembled.jpg
Parametri:
  • Diametrs - 24mm
  • Augstums - 51mm
  • Ietilpība - 4ml (oficiāli. Apskatnieki, kas mērījuši, saka, ka ieiet 5ml)
  • Svars - 46g
Šis nu ir viens no tiem retajiem, kurus tiešām var saukt par RebuildableDrippingTankAtomizer, ne kā daži (Hastur RDTA, Smok TF-RDTA utt.) to dara, jo tiem ir tikai dripperveida tiešā spoļu appūte no sāniem, bet šī veida RDTA ir tiešām driperi ar šķidruma bāku apakšā.
Limitless RDTA tiek pat ļoti labi galā ar šķidruma uzsūkšanu no pašas apakšas. Zinu, ka standarta vates plāksnītes nav tik garas, lai vati ieliktu līdz pašai apakšai, bet, tā, kā es lietoju Cotton Bacon V2 vati, tā ir pietiekoši gara, lai ieliktu līdz pašai apakšai. Ir gan apskatnieki, kuri stāsta, ka vati jāliek tikai līdz stikliņa augšdaļai un veipojot jāgāž tanks otrādi, bet es uzskatu, ka tās ir pilnīgas muļķības - TC režīmā esmu izvilcis tā, ka vate ir pilnīgi sausa negāzelējot tanku.

Šim tankam ir ļoti labs, izvirzīts uz āru, konektors, kurš ļauj to lietot uz hibrīda mehmodiem.

Kas vēl? Man liekās, šāda veida ierīces ļoti labi konkurē ar dripperiem parastajiem un tiem, kuri sevi sauc par squonkeriem.
:smokin:
Jums nav nepieciešamās tiesības, lai redzētu šim rakstam pievienotos failus.

Attēls
Nord2
GreatWhite
Aktīvs
Atbildes: 34
Pievienojies: 24 Okt 2016, 12:51
Nauda: : Locked

Re: iJoy Limitless RDTA

Raksts GreatWhite » 26 Nov 2016, 22:59

Lai arī tēma paveca, taču par laimi pats esmu ticis nobaudīt iJoy Limitless RDTA.
Oh Yeahhh!!!!
Par cik joprojām esmu beginers, varu īsumā aprakstīt savu migrāciju līdz šim tanķim:
=> Sākums Joyetech cubis pro ar prebuilt koiliem, un beidzot ar tam tanķim paredzētajiem RBA. Sākumam ideāli.
=> Eleaf Lemo 3. Lieliska garša, taču ar saviem lietošanas trūkumiem, galvenokārt ar čakarīgo spoļu noregulēšanu dekā un regulāro noplūdi... vienā momentā apriebās un...
=> Griffin 25 Plus. Lielisks verķis, taču godīgi sakot tādu garšu kā Lemo 3 nav izdevies panākt....
=> Un visbeidzot Limitless :) vnk bez komentiem labs tanķis. Dara darbu kārtīgi un tukšo tvertni bez aizķeršanās :) Noplūdes neesmu vēl novērojis pateicoties dažiem padomiem kā pareizi tīt vati iekšā... ā.. un pats galvenais NO DRY HIT :)

PS: paldies jūzeram Horn par sale ;)
Attēls

Atgriezties uz “Iztvaicētāju apskati”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 2 un 0 viesi