Simba by UD, balva no Heavengifts.

Lietotāja avatars
infants
Admins
Atbildes: 532
Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
Nauda: : Locked
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 02 Dec 2014
Kontakts:

Simba by UD, balva no Heavengifts.

Raksts infants » 24 Apr 2016, 17:43

Sveikiņi.
Tātad. Man bija tas gods kļūt par laimīgo balvas ieguvēju heavengifts.com rīkotajā loterijā. Paldies viņiem par to.
Heavengifts dāvanu sūtīja ar DHL express, izsūtīja ceturtdienā, nākamajā pirmdienā jau bija pie manis.

Pirmā pieredze, pirmais iespaids? Traki. Pieļauju domu, ka saņēmu kaut kādu brāķētu demo produktu.
Kad pirmdienā saņēmu tanku, ievietoju SCC (SS316L vate + keramika) koilu. Piesūcināju kārtīgi, uztvaicēju. Pārsteidza garša. Garšas atdeve ir diezgan spēcīga. Pēc ~ 10 minūtēm noliku maliņā. Nākamajā reizē tvaicējot atklāju, ka viss mans Cuboid ir sulā un tankā ir tikai pusīte sulas. Noliku atpakaļ kastītē.
Otrdiena. Izdomāju, ka varbūt koils ir brāķēts vai kaut kas cits ne tā, ieliku otru oriģinālo. CCC (Kanthal A1 + keramika) koils - pilnībā keramika ar 1 vertikālo spoli. Šim vajadzēja būt tam koilam, par kuriem tagad puspasaule sacepusies, ka tā, redz, ir nākotne. Un atkal viss tāpat kā pirmdienā. Pirmo reizi viss bija baigi forši, garša spilgta, mākonītis cienījams, bet otrajā, trešajā mēģinājumā sula līst pa apakšu ārā.
Te nu es sadusmojos, iestādīju Simbu atpakaļ savā kastītē un līdz sestdienai nevilku ārā. Sestdienā iekrita brīvāks brītiņš, biju izdomājis, ka jāpamēģina RBA bāze.
Ar to ir pavisam cits stāsts. Uztinu standarta SS316L koilus, ieliku vati, uzpildīju Simbu. Strādā, viss strādā kā nākas! Mākonis biezs, garšas atdeve lieliska. Tā nu es pusi dienas nodzīvojos ar Simbu, mans ikdienas tanks plauktiņā gaidīja.

Kāpēc noliku Simbu atkal maliņā? Nav man vajadzīgā gaisa plūsma. Garša ir ļoti laba, bet gaisa pietrūkst.

Viens, domāju, vissvarīgākais punkts, kurš liks tev pārdomāt, ja domāji iegādāties šo tanku - keramikas piegarša! Jā, lai cik dīvaini nebūtu. Kad tanks ir pamatīgi sakarsis no aktīvas veipošanas, parādās tāda kā ne ta smilšaina, ne ta vēl kaut kāda piegarša. Tas mani sabiedēja, uzreiz atcerējos par vienu moldāvu apskatnieku. ;)

Mazliet par paša tanka īpašībām:
1. Inovācija no UD - regulējama gaisa plūsma driptipā. Jā, regulējama tā ir, bet priekš kam? Dēļ tās maksimāli var atvērt tikai pusi no gaisa ceļa. Piegriezt ciešāku nav jēgas, jo gaisa regulēšanas gredzens jau ir apakšā. Liels mīnuss - uz tā 'plauktiņa' krājas kondensāts.
2. Gaisa un sulas padeves regulēšana. Ļoti labi realizēts. Negriežās pa apli, fiksējas atvērtā un aizvērtā pozīcijā.
3. Oriģinālie keramikas un puskeramikas koili? Lasi augstāk!

Paldies, ka uzklausīji manu, nē Simbas bēdu stāstu. Vari iet uztvaicēt! :)

Attēls
Nord2
Lietotāja avatars
Yanka
Aktīvs
Atbildes: 225
Pievienojies: 28 Jan 2015, 16:53
Veipoju kopš: 11 Jūn 2012

Re: Simba by UD, balva no Heavengifts.

Raksts Yanka » 24 Apr 2016, 18:13

:roll: Paldies par bēdīgo izklāstu
Lietotāja avatars
infants
Admins
Kontakts:

Raksts infants » 24 Apr 2016, 18:58

Hmm, pirmo? Nu varbūt pirmo šogad. Sliņķis, ne?
Attēls
Nord2
Lietotāja avatars
skairiz.
Aktīvs
Atbildes: 162
Pievienojies: 18 Jan 2016, 14:38
Atrašanās vieta: Rīga & Jūrmala
Veipoju kopš: 21 Dec 2015
Kontakts:

Raksts skairiz. » 24 Apr 2016, 19:44

Ehh, keramiskos vēlreiz nepamēģināji, kā ieteicu?
JO, kā jau toreiz minēju, man tfulkai arī abi fabrikas ir tecējuši, pirmajā dienā, bet tad nostājas un viss ok.
Bet nu, kas par brīvu, tas par skādi nenāk. Gan jau Simba kādu dienu iekaros tavu kāmi. :D
Cepums.
Attēls

Wismec RX200 + Gear 25mm RDA
Sigelei 213 Gold + Tornado Hero

@Avoria Vape Longe, Kr. Barona 13/15
Lietotāja avatars
infants
Admins
Kontakts:

Raksts infants » 24 Apr 2016, 21:30

skairiz. rakstīja:Ehh, keramiskos vēlreiz nepamēģināji, kā ieteicu?
JO, kā jau toreiz minēju, man tfulkai arī abi fabrikas ir tecējuši, pirmajā dienā, bet tad nostājas un viss ok.
Bet nu, kas par brīvu, tas par skādi nenāk. Gan jau Simba kādu dienu iekaros tavu kāmi. :D
Cepums.
Pamēģināju, bet ne pārāk uzstājīgi. Simbu kāmis nemaz negrib iekarot, viņš grib kaut ko lielāku ;)
Attēls
Nord2
SLAWS
Aktīvs
Atbildes: 175
Pievienojies: 07 Dec 2015, 20:56
Atrašanās vieta: Jaunjelgava
Veipoju kopš: 16 Mar 2013
Kontakts:

Raksts SLAWS » 24 Apr 2016, 22:15

Sur tur jau ir dzirdēts, par to, ka keramika sadalās :) acīmredzot, tā arī ir
Attēls
Dzīve ir smaga slimība, iegūta dzimumkontaktu rezultātā un tās iznākums ir 100% letāls.

Atgriezties uz “Iztvaicētāju apskati”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 2 un 0 viesi