Vienkārša RBA spirāles tīrīšana.

Lietotāja avatars
infants
Admins
Atbildes: 532
Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
Nauda: : Locked
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 02 Dec 2014
Kontakts:

Re: Vienkārša RBA spirāles tīrīšana.

Raksts infants » 08 Feb 2015, 21:59

Es gan vēljoprojām nesaprotu, par ko jūs runājat. Nedēļu - vate, 2-4 nedēļas spirāle? Es katru dienu mainu! :lol:

Attēls
Nord2
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks
Atbildes: 457
Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
Atrašanās vieta: Kurzeme

Raksts bubucis » 08 Feb 2015, 22:07

Katru dienu? Vai nu to ļoti slikti uztin vai arī slikti materiāli vai arī....kautkas nav riktīgi....nesaprotu.....
Par vati vel varbūt varētu saprast....bet spirāle? Ko tu kūpinu, kāds šķidrums? Tas nav piķis? :D
Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
Lietotāja avatars
infants
Admins
Atbildes: 532
Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 02 Dec 2014
Kontakts:

Raksts infants » 09 Feb 2015, 00:16

Nopietni. Katru dienu. Reti gadās 2 izvilkt.
Sākumā, airsmoke koilus mainīju 3-4 dienās, tagad uz Taifun katru dienu. Es gan baigi daudz novelku. Šodien vairāk par 10ml točna.
Laikam pārāk agri pārgāju no 15mg uz 6mg nikotīna. Velku nonstopā!
Sāk parādīties piegarša. Materiāli it kā kā visiem - kanthal a1 28AWG, tagad atnāca kaut kāds kanthal D 30mm resns. Omi nu tā - 1,1 līdz 1,9 taisīju. Vate, sākumā vecmāmiņas, tagad atnāca japāņu muji. Vecmāmiņas ilgāk novilka līdz piegaršai. Kaut gan, kad mainu vati, nav it kā deglī melna.
Par to, 'ne tā', šaubos. Pietiekami daudz visādus video esmu saskatījies, rokas un pirksti arī it kā no pareizās vietas izauguši. Lietoju gan degli, gan bez tā. Apdedzinu uz bāzes, saspiežu. Deg smuki - skaistāk kā visos video kopā. Vati iebāzt dažādos veidos arī esmu iemācījies. Man vislabāk patīk kā tas krievu guru - ar 'skobkām'. Taifūnam taču baigi labi var saprast, kad ir 'pereļiv', kad 'ņedoļiv', man sanāk garšīgi. Mazgāju regulāri. Izvārīju taifūnu 2 reizes.
No šķidrumiem - nekā īpaša. Inawerā sākumā sūtītie 2x100ml gatavie maisījumi, pēc tam piepasūtīju 1 pudeli DNB un 1 pudeli VPG 70/30 un vēl pāris garšu koncentrātus.

Laikam problēma ir tajā 'pārāk agri pārgāju no 15mg uz 6mg'. Atpakaļ uz stiprāku gan negribās, jo 10mg/ml baigi kož kaklā, bet 6mg patīk. Dūms tāds viegls, tikai laikam organismam pietrūkst nikotīns. Ceru, ka liksies mierā. :D
Attēls
Nord2

Atgriezties uz “Piederumi, kalkulatori, citas lietas”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 6 un 0 viesi