Jap, īsti nav zināms, bet būtībā neviens negrib vairs lidināt litija baterijas pa gaisu, tāpēc, ja ir iespēja, pērkam tepat uz vietas.
p.s.
Sīčiem krustmāte no Īrijas pa svētkiem sūtīja bērnu rāciju komplektu, tak lika Īrijas pastā vērt paku vaļā un ņemt ārā baterijas no iepakojuma, lūk tā.
Aptuveni par nenoteikto..
-
- Dežurants
- Atbildes: 316
- Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Ogre
- Kontakts:
Re: Aptuveni par nenoteikto..

Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
-
- Aktīvs
- Atbildes: 20
- Pievienojies: 24 Apr 2015, 15:13
Šodien uz e - šķidruma pudelītes pamanīju zīmes, kuras apzīmē toksiskumu un indīgumu. Lika aizdomāties... 

-
- Dežurants
- Kontakts:
Lieto bez nikotīna, nebūs tādas zīmes 

Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Man jau liekas ka tomēr labi ka uzrakstīts kas ir kas, kas lācītim vēderā. Es tikai brīnos kā uz šņabja pudelēm nav galvaskaus ar kauliem...arī taču inde, cik nav aizsaulē aizgājuši.Nain rakstīja:Šodien uz e - šķidruma pudelītes pamanīju zīmes, kuras apzīmē toksiskumu un indīgumu. Lika aizdomāties...
Normāli ka tu redzi no kā sviests gatavots... Tāpat arī protams ešķidrumam gribas zināt sastāvu.
Protams nikotīns ir inde, kobras indi arī izmanto medicīnā, viss ir atkarīgs no daudzuma. Pēdējie pētijumi pierāda ka nikotīns neizraisa vēzi, to izraisa koncaregēnās vielas- kuras PT ir aptuveni 2000 reižu mazāk kā analogos... Luk tā, īsumā.
- infants
- Admins
- Atbildes: 532
- Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Salaspils
- Veipoju kopš: 02 Dec 2014
- Kontakts:
Man kā vienmēr ar jauniem tankiem, šoreiz ar Mutation x v4 RDA. Pirmā uz dullo uztītā spole - ideāla. Garša, smarža, tvaiks utt. Super vienkārši. Pāris reizes nomainīju vati - vienalga super.
Šodien mēģinu tīt jaunu, nesanāk.
Ar abiem taifūniem bija tas pats..
Šodien mēģinu tīt jaunu, nesanāk.
Ar abiem taifūniem bija tas pats..
-
- Dežurants
- Kontakts:
Nu man vēl jocīgāk, dabūju aerotanku, viss ideāli, pēc 5 dienu aktīvas vilkšanas iztvaicētājs, dabīgi, izbeidzās. Nu ieliku otru, kas bija komplektā. Kā diena pret nakti, velkas slikti, tvaika maz, garšas nav
psc vnk.

- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
PayPal taču nav nepieciešama "kredītkarte". Mana parastā VISA mierīgi šancē.Gestapo rakstīja:Man švakāk, pašam nav kredītkarte, ir tikai debetkarte un attiecīgi paypāl konts piesaistīts sievas kredītkarte, visa naudas plūsma redzama. Tāpēc priecājos par veikaliem, kur var maksāt ar debetkarti
R
-
- Aktīvs
- Atbildes: 20
- Pievienojies: 24 Apr 2015, 15:13
Mjā, tikai kā pēc tam norisināsies mantas nodošana vajadzīgajās rokās? Zin, mēs jau te no dažādām pilsētām.infants rakstīja:Laba doma par to kopā mešanos. Ja nu kāds no yaeliq sabriest ko sūtīt, varu piemesties bariņā. Kādas pāris akcijas 100ml paņemtu pagaršoot.
- raitizz
- Teicējs
Yep, es par to pašu. Galvenais, aktivizēt to karti bankā e-darījumiem.WoTsoon rakstīja:Man ir prastā MasterCard debetkate, un ir ar Paypal sasaistīta, un viss notiek. jau ntos gadus.Gestapo rakstīja:Man švakāk, pašam nav kredītkarte, ir tikai debetkarte un attiecīgi paypāl konts piesaistīts sievas kredītkarte, visa naudas plūsma redzama. Tāpēc priecājos par veikaliem, kur var maksāt ar debetkarti
R
- raitizz
- Teicējs
Infants, pieteicies BeNA?
R
R