Čierītis nav liels, bet kur tieši? Es Purvciema un Teikas robežā.infants rakstīja:Pieskrien, paskatīsim. Līdz 19 esmu čiekurkalnā.
Baterijas problēma
- Coilerīno
- Biedrs
- Atbildes: 17
- Pievienojies: 08 Nov 2015, 20:21
- Nauda: : Locked
Re: Baterijas problēma
- infants
- Admins
- Atbildes: 532
- Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Salaspils
- Veipoju kopš: 02 Dec 2014
- Kontakts:
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
Kāda trešā tvertne ir mēģināta?Coilerīno rakstīja: Nē, tad rāda ka nav atomizera :|
R
- Coilerīno
- Biedrs
Nē, aizbraukšu pie infanta, paskatīsimies.raitizz rakstīja: Kāda trešā tvertne ir mēģināta?
R
- Coilerīno
- Biedrs
Atrodies Rīgā? Proti to izdarīt? Ja jā, tad esmu gatavs maksātWoTsoon rakstīja:iStika konektors uz īso. izjaukr, sataisit,salikt, salikt. zem pina ,piem. vamo, ego bija vnk delinīna gredzens, ja to izspieda, tad īsais.
-
- Dežurants
- Atbildes: 316
- Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
- Atrašanās vieta: Ogre
- Kontakts:
Nu paņem citu, nav tie modi mums ilgmūžīgi.
Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
- infants
- Admins
- Kontakts:
Tev visdrīzāk ka ir taisnība, pie slodzes šauj uz īso. Bet, istikam tas pins nejaucās ārā. Ja nu vienīgi atrast otru beigtu un pārlodēt pinu.WoTsoon rakstīja:iStika konektors uz īso. izjaukr, sataisit,salikt, salikt. zem pina ,piem. vamo, ego bija vnk delinīna gredzens, ja to izspieda, tad īsais.
- infants
- Admins
- Kontakts:
Iedomājos, ja nu tam istick 30w der mana 20w vāciņš ar pinu, varētu sanākt. Varu tev viņu atdot, ja atrodi, kas pārlodēs. (neesmu pārliecināts, ka derēs).Coilerīno rakstīja:Atrodies Rīgā? Proti to izdarīt? Ja jā, tad esmu gatavs maksātWoTsoon rakstīja:iStika konektors uz īso. izjaukr, sataisit,salikt, salikt. zem pina ,piem. vamo, ego bija vnk delinīna gredzens, ja to izspieda, tad īsais.
- Coilerīno
- Biedrs
Paldies jau iepriekš, ka vakar mēģināji piedabūt pie dzīvības.infants rakstīja: Iedomājos, ja nu tam istick 30w der mana 20w vāciņš ar pinu, varētu sanākt. Varu tev viņu atdot, ja atrodi, kas pārlodēs. (neesmu pārliecināts, ka derēs).
Kā jau iepriekš teicu nav jau īsti ko zaudēt, paldies, varētu pamēģināt, kādu gan jau atradīšu.
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 4 un 0 viesi