SUBOX Mini Starter Kit!

Gestapo
Dežurants
Atbildes: 316
Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Ogre
Kontakts:

Re: SUBOX Mini Starter Kit!

Raksts Gestapo » 19 Mai 2015, 22:53

Neskaidri izteicos, man neliekas būtiski 150w jauda, bet jaudīgajiem verķiem parasti ir 2x18650 barošana, kas mierīgai dienas kūpināšanai būtu atliektiem galiem, uzmestu pa nakti lādēt kā telefonu un miers, Man ar vienu baču drusku pa īsu dienai sanāk, pēcpusdienā dabūnu mainīties.

Attēls
Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 19 Mai 2015, 23:01

Gestapo rakstīja:Neskaidri izteicos, man neliekas būtiski 150w jauda, bet jaudīgajiem verķiem parasti ir 2x18650 barošana, kas mierīgai dienas kūpināšanai būtu atliektiem galiem, uzmestu pa nakti lādēt kā telefonu un miers, Man ar vienu baču drusku pa īsu dienai sanāk, pēcpusdienā dabūnu mainīties.
Jā, man arī pietrūkst viena bača dienā, izvelku līdz pēcpusdienai un tad jāmaina, bet tomēr tie divu baču modi man liekas biku pa lieliem lai staipītu līdzi visu dienu. Labāk tad kabatā vai somā iemetu otru bateriju un viss, kopā ar dziras pudelīti. Šis pat varēja būt 30w, man pietiktu, iespējams ka šamējie jau pie kā tāda strādā- sākumā arī bija tikai SubTanks un pēc tam nāca Mini, Nano un Plus. Redzēs.
Attēls
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs
Atbildes: 905
Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Raksts raitizz » 19 Mai 2015, 23:11

Bačas nomaiņu gan neesmu nekad uzskatījis par problēmu. Savu iecienīto tube modu pārsvarā lietoju īsajā, 18350 versijā, pāris bačas kabatā un aiziet. Mods patīk. Bačas var nomainīt. Pārējais jau ir lirika.

R
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 19 Mai 2015, 23:51

Pre-order!!! Sola izsūtīt 3.jūnijā!!!

http://www.cigabuy.com/authentic-kanger ... -7572.html

Ķerat kāmēr vel ir!!! :!: :!: :!: :twisted:
Attēls
Lietotāja avatars
GiDree
Aktīvs
Atbildes: 60
Pievienojies: 14 Mai 2015, 12:29
Atrašanās vieta: Latvija
Veipoju kopš: 01 Jan 2016

Raksts GiDree » 26 Mai 2015, 16:35

https://www.youtube.com/watch?v=b_bMQTZjdu4
P.S.
biki pielaboju :
Alex from VapersMD skats:
Slēpts teksts, attēls, media- parādīt
phpBB [media]
Eleaf iStick TC 60W
Joyetech Cuboid 150W TC

GEEKVAPE AMMIT
KayFun Lite
Lietotāja avatars
Gredzens
Aktīvs
Atbildes: 148
Pievienojies: 15 Jan 2015, 17:00

Raksts Gredzens » 30 Mai 2015, 11:31

4,5ml?

Cigabuy ir shipping fee?

Coil heads prieksh kanger sub ir kaads no cigabuy meegjinaajis - 5$ traki leeti...
Vape equip': "SMOK Alien" + "IJOY Limitless Classic"
Liquid used: "DIY" e-juice"
Lietotāja avatars
Gredzens
Aktīvs

Raksts Gredzens » 30 Mai 2015, 14:52

Tapeec arii prasu.., pat FT ir 10$... Ja pa 5$ var norm kvalitaatee nopirkt, tad es par Rebuildables pat nedomaashu :D
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 30 Mai 2015, 17:18

Par Subtanka coiliem runājot- FT var ņemt tikai šos:https://www.fasttech.com/p/2010102.
Šos neņem- gariki ir klāt nesaukti- https://www.fasttech.com/products/0/100 ... learomizer neņem nekad, es jau iegrābos...
http://www.cigabuy.com/5-x-organic-cott ... -7295.html ja tu domā šos- tie nav orģinālie, visticamāk ka tādi paši kā FT lētie... pa 10$ ir ok cena- tici man, OCC iet aptuveni nedēļu, nu nav tas dārgi. :D
Attēls
Lietotāja avatars
Gredzens
Aktīvs

Raksts Gredzens » 30 Mai 2015, 21:53

kas ir "gariki" :D?

kapeec izveeleejies tieshi kangertech nevis piem delta II, Innokin iSub, Atlantis, Herakles vai Arctic?

ar kanger veipo tikai 0.5ohms? kaa ir ar 1. ohmiem? uz cik watts bliez? tu ar cloupor mini veipo? pietiek bacha vienai dienai, un vai sor nautilusu pietika? cik vispaar novelc mmls?

Tev ieprieksh bija nautilus? Vari meegjinaat aprakstiit atskjiriibu? + cik tev aatri coils nobeidzaas nautilusam, ka saki ka shim kaadu nedeelju tur..?

Sorry ka tik daudz jaut :D
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 30 Mai 2015, 22:53

Forums tāpēc arī ir lai uzdotu jautājumus.
1. Gariki ir tag kad vate tankā ir nepietiekami šķidrumā, pa sausu, sajūta kā parastajai cigaretei būtu novilcis līdz filtram.
2.Izvēlējos Subtanku tāpēc ka tas bija pirmais subohmu tanks, kuram jau gatavie coili bija zem 1ohma pretestības. Varēju sākt tvaicēt subohmus bez iespringšanas, neko nevajaga pašam būvēt.Un dizains arī patika...
3.Subtankam ir 0.2ohm (nēesmu lietojis), 0.5ohm, ikdienas koili un 1.2ohm pretestības jau gatavie koili.1.2ohm man ne visai,ir pāris, bet labāk patīk 0.5ohm, liekas ka tvaika apjoms lielāks un garšas atdeve labāka.
4.Parasti tvaicēju ar aptuveni 17-19w vai 22-23w, kā kuru dienu liekas forši.
5. Jā - ikdienas tanks Subtanks Mini un mods Cloupor Mini.
6.Dienā vajag pusotru baču, ar vienu pa maz.
7.Ar Nautilusu ir tā ka nopirku pēc Subtanka, ja būtu pircis pēc Aerotanka, būtu labu labais, bet pēc Subtanka- nu tā, tā, vairs jau nepietiktu.
8.Dienā aptuveni 12-13ml. Jā šķidrumus jaucu pats, savādāk būtu bankrots.
9.Nautīlusu esmu pavilcis- atšķirība ir tvaika daudzumā un garšas atdevē, Nautilus manā skatijumā dod ārā trešodaļu no tā ko Subtanks... Par to cik ilgi iet koils Nautilusam nepateikšu, lietoju tikai šad un tad kad liekas ka vajag ko pamainīt. Bet salīdzinājuma ar parastajiem tankiem , kā Ce4- tvaika Nautilusam dubultā, garša arī, salīdzinot ar Aerotanku- arī tvaika un garšas vairāk.
10.Subtankam koils tur aptuveni nedēļu- parasti maini vienā diena, ja ilgāk zūd tvaika un garšas kvalitāte.
Attēls

Atgriezties uz “Regulējamo modu apskati”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 13 un 0 viesi