Taifun GT v2

Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks
Atbildes: 457
Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Kurzeme

Taifun GT v2

Raksts bubucis » 18 Jan 2015, 20:51

Slēpts teksts, attēls, media- parādīt
tayfun-gt.jpg
Šis ir vel viens tvaicētājs kuru iegādājoties jūs nebūsiet vīlušies. Ja gadījumā jums ir tā, ka nauda spiež kabatu, tad oriģinālu varat iegādāties par 130eur(simtu trīsdesmit euro!?!?!). Bet ja domājat,nafig maksāt vairāk, tad skatamies uz Ķīnas pusi un pasūtam pa 20$ un miers mājās. Es šo tvaicētāju lietoju jau 10 mēnešus un pirms tam man pieredze ar pārbūvējamiem tvaicētājiem bija ļoti minimāla. Mans pirmais bija Kayfun v3.1 un tagad šis, Taifun GT. Ar abiem tvaicētājiem nav bijušas lielas problēmas un abi sāka darboties labi jau ar pirmo mēģinājumu. Un tomēr, Taifun GT man patīklabāk , jo nav tik cimperlīgs kā kayfun un pats galvenais,vieglāk un vienkāršāk uzpildāms. Vienkārši atskrūvē, ielej šķidrumu, aizskrūvē un viss. Arī spirāles nomaiņa ir vienkārša. Galvenais ir nepaņemt par daudz vati vai citu materiālu kuru lietojat, jo tad būs švaki ar garšu un liela iespēja ka jutīsiet deguma garšu. Vajadzīgo daudzumu jūs sapratīsiet pēc pāris vates mainīšanas reizēm. Es vati mainu ik pēc kādām 1-2 nedēļām. Es to daru lēnām un nesteidzoties apmēram nepilnās 10 minūtēs. Taifunam garšas nianses ir tādas pašas kā Kayfun,ja arī ir bišku mazāk, tad ļoti minimāli.
Vienīgais mīnuss ir,pāris reizes dienā sakrājas kondensāts vietā kur liek iemuti (drip tip).
Obligāti kam jāpievērš izmanība pērkot šādu tvaicētāju ir materiāls no kura izgatavots. Jāpērk tāds kuram bāze ir nerūsējošais tērauds un nevis hromēts varšs.
Mans kopējais vērtējums Taifun GT tvaicētājam: 10/10 Perfekts!
P.s. tagad gaidu kad atnāks Taifun Gt v2.
Jums nav nepieciešamās tiesības, lai redzētu šim rakstam pievienotos failus.

Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Re: Taifun GT

Raksts Gintchlv » 18 Jan 2015, 21:20

Cenšamies bildes likt zem spoilera...
Attēls
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks

Raksts bubucis » 25 Jan 2015, 18:06

Es domāju ka nekāda lielā atšķiriba nebūs, jo uzbuves ziņā atšķirība tikai ir gaisa padeves kontrole. Nu jā, vel nedaudz izskats.
Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks

Raksts bubucis » 08 Feb 2015, 01:32

Izskatās ka pirmdien vai otrdien tikšu pie sava taifun gt V2 un šķidrumiem no fasteka. Es 18 janvārī pasūtiju. 22janvārī fasteks izsūtija un 5februārī (ceturtdien) tie ielidoja LV. Un 6 februārī (piektdien)izsūtīti uz manu pasta nodaļu!?!?!?!
20:51

06.02.2015

Šķirošanas vieta:

Rīga

Sūtījums nosūtīts uz Piegādes punktu: PP-3430
21:15

05.02.2015

Šķirošanas vieta:

Rīga

Sūtījums saņemts Šķirošanas vietā - Rīga
Attēls

quickbot
Aktīvs
Atbildes: 96
Pievienojies: 09 Jan 2015, 01:25
Veipoju kopš: 0- 8-2013

Raksts quickbot » 08 Feb 2015, 02:51

Obligaati atraksti kaa ir. Ja buus tik pat labs kaa parastais Taifun GT tikai ar daudz labaaku gaisa padevi, tad buus jaanjem ciet. Citaadaak nav daudz atsauksmes par shito un liela dalja saka, ka nav tik labs, ka daudz visaadu siiku kjibelju kaa leaking un taa... Taifun GT bij mans labaakais tankomaizers, tik cotton candy saeeda to tanku, pasuutiiju SS tanku prieksh taa, bet pietruukst gaisa padeve, jo ljoti pieradu pie pataisno plaushaas vilkshanas. Krch gaidu atsauksmes! :)
Lietoju RX2/3 ar Griffin25
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks

Raksts bubucis » 08 Feb 2015, 13:49

Es brīnos vairāk par to, ka paka nemaz netika sūtīta uz muitu. man te viena paka ko aizvakar dabuju, pasta šķirošanas punktā vien nedēļu nostāvēja. Bet tagad divas pakas praktiski pa taisno tiek sūtītas man.
Bet par taifumu runājot....man viņš ļoooti patīk dēļ vienkāršības. Ja neskaita kondensāta uzkrāšanos pie iemuša pa retam, tad viņš manā skatijumā ir perfekts-nekādas čakarēšanās. Uztin spirāli,iever vati un zini ka nedēļu varēsikūpināt bez problēmām.Nav nekas jāregulē vai jāzīlē ko kur piegriezt vai atgriezt.
Attēls

Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks

Re: Taifun GT v2

Raksts bubucis » 09 Feb 2015, 18:46

Nu tā....šodien sanēmu savu taifun v2....ko es varu teikt....to pašu ko par pirmo.... šim ir tikai gaisa plusmas regulēšana. Un ir labs!
Cik skatos ka sāk krāties kondensāts tur pat kur pirmai versijai.
Vecais esot vienkārši BigKaka salīdzinājumā ar jauno
Nu tad viņam nav paveicies ar to tvaicētāju.Šis ir tāds pats tikai ar gaisa kontroli. Un protams, ir cita lieta. Liekas ka lielāks tvaika daudzums nedaudz...labāka gaisa plūsma.....garša tāda pati...
Attēls

Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks

Raksts bubucis » 09 Feb 2015, 19:58

Ir vel arī tumšā puse manā gadijumā ar šo tvaicētāju.
Skrūvei ar ko pievelk stiepli nav rievas kur skrūvgriezi ielikt. Un kas ir pozitīvi, otrai skrūvei tāda rieva ir. :)
Man nedaudz pofig...es paņēmu mazo fleksi ar mazo dimanta ripiņu un dzin dzin gatavs, rieviņa ir. Tagad man viena skruve krustiņa un otra parastā. Nu, tas tā sikums jo neietekmē kūpināšanas kvalitāti. Nākamais kas man pirmo reizi gadijās bija, pievelkot skruvi ar ko pieskruvē stiepli, skrūve noknieba/nospieda stiepli. Taisos vert vati iekšā un skatos ka viens gals spirālei nost. Ar otro piegājienu nevilku tik stipri un ir ok. Ja tvaicētājam ohmi nelēkā, tad ir kārtīgs kontakts. Joprojām kūpinās labi, nu, cik es pa šīm trīs stundām esmu kupunājis.
Attēls

Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks

Raksts bubucis » 10 Feb 2015, 09:10

Joprojāk kūpinās labi. Lai gaisa plūsma atbilstu manai gaumei tad es to esmu atstājis tikai pusatvertu vienu caurumu. Joprojām bez problēmām. Vienigais vakar testējot un vel šorit, esmu nedaudz pārkūpinājies. :)
Tāds vinš izskatās uz manu boxmodu.
Slēpts teksts, attēls, media- parādīt
WPDrawing2015-10-10_09_10_50.jpg
Jums nav nepieciešamās tiesības, lai redzētu šim rakstam pievienotos failus.
Attēls

Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks

Raksts bubucis » 10 Feb 2015, 14:55

Te viens krievu mēlē runā par plusiem un mīnusiem.
https://m.youtube.com/watch?v=IOrz9SYL3tg
Attēls

Atgriezties uz “Iztvaicētāju apskati”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 1 un 0 viesis