Для початківців, хто щодня обожнює випічкою, й ненавидить розкидані речі у кухонній зоні!

Praktiskas un noderīgas idejas - Latvietis Praktiskais.
Lietotāja avatars
BonnieFrarm
Atbildes: 1
Pievienojies: 02 Mar 2026, 12:47
Nauda: : Locked

Для початківців, хто щодня обожнює випічкою, й ненавидить розкидані речі у кухонній зоні!

Raksts BonnieFrarm » 02 Mar 2026, 12:48

Мені хочеться відкрити вам пригодою, що трапилася у мене попереднього тижня, і це було.... Дочка попросила, аби як мама приготувала щось святкове до її ДР. Я, навіть не задумуючись, взялася вишукувати варіант на просторах мережі і... о боже!. Витратила цілісних півтори години марних пошуків, блукаючи від ресурсу до ще однієї сторінки з рекламою! Деякі ідеї були занадто складні, декілька - зі справжніми дивними компонентами, решта - з надмірною кількістю банерів. І згодом як же я пригадала про існування цей ресурс і просто за п’ять хвилинок знайшла - прекрасний рецепт! Рецепт був настільки так простим, що в результаті навіть 12-річна юна кулінарка несподівано змогла молодій підказати. Наприкінці наш тандем спекли ніби з журналу торт, який виявився ідеальним відкриттям дня народження. Зараз кожна мої друзі не дають мені проходу з питаннями: "В якому місці ви вишукала такий собі чудовий рішення?"
Блог

Atgriezties uz “Praktiski padomi-offtopic”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 1 un 0 viesis