Ko jūs man varat ieteikt? gribētos uzreiz nopirkt labu MODu, bet lai nebūtu čakars ar dripkām u.c. tīšanu vnk ar coilu maiņu

Lūdzu palīdziet nopirkt labu veipu...
Neesmu pieradis uzticēties pārdevējiem viņiem galvenais tik pārdot... nu es te skatījos Aliexpress + youtube tur rekomendē ka vislabāk no Aļika ir pasūtīt Eleaf iStick Pico 75W ir vērts vai nav? vienīgais bateriju vajadzēs nopirkt nu tā nav problēma.Gintchlv rakstīja: ↑19 Dec 2018, 10:05Sveiks, cik saprotu tad esi jau pameiģinājis veipu un sapratis ka tas ir tas ko gribi.
Ja tā, ieteiktu skatīties uz modu ar divām bačām, kad esi noskatijis pārīti kas patīk, pajautā foruma čatā, iespējams ka kāds jau ir lietojis un varēs pateikt laPs vai nē.
Par tankiem runājot- to arī ir melnais tūkstotis. Ieteiktu skatīties sākumā uz tāda veida tankiem kā Aspire Nautilus, Eleaf Ello,Melo.
Uz to pusi, atrodi un tad jautā čatā, tur atbildi tomēr ātrāk dabūsi.
daži dara tā ka aiziet uz veikalu, ja gadās normāls, saprotoš, pārdevējs, tas izskaidros visu. Un nav jau obligāti uzreiz jāpērk...
Sākumam jau nebūs ne vainas, tikai tas viena aķa mods, ar to jāreiķinās. Vel tev vajadzēs bačas, vari pirkt LV bodēs, NTG.lv laikam bija, ja sūti vairāk kā 4gb. tad ir izdevīgi pirkt te https://eu.nkon.nl .
Es atvainojos, bet es nu neko nesapratu no tā ko jūs uzrakstījāt par ikonn.Wrongtouchpoint rakstīja: ↑21 Dec 2018, 01:15Lai gan Eleaf produkcija ir ok, piemēram pico, pico 25 gadu tur, un vēl ies, ir šadi tādi mīnusi. 510 ligzda ir presētā, jāuzmanās ka neizlauž. Un liekas vienam, laikam, noklājās ikonn.
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 3 un 0 viesi