Jauns veips

Raksti un sarunas par pt iesācējiem
Keshka
Biedrs
Atbildes: 10
Pievienojies: 12 Nov 2016, 14:18
Nauda: : Locked

Jauns veips

Raksts Keshka » 19 Dec 2018, 04:54

Vēlos pāriet no cigaretēm uz veipu un pēc tam galīgi atmest nikotīnu.
Ko jūs man varat ieteikt? gribētos uzreiz nopirkt labu MODu, bet lai nebūtu čakars ar dripkām u.c. tīšanu vnk ar coilu maiņu :thumbup: pirms pāris gadiem man bija Gross 2.0 bet salīdzinājumā ar modu viņš galīgi nestāv blakus.. ņemot vērā ka smēķēju jau 20 gadus gribētos arī uzzināt ar kādu nikotīna daudzumu šķidrumu man labāk sākt, lai es justos apmierināts un negribētos ņemt rokās cigareti.
Lūdzu palīdziet nopirkt labu veipu...

Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Re: Jauns veips

Raksts Gintchlv » 19 Dec 2018, 10:05

Sveiks, cik saprotu tad esi jau pameiģinājis veipu un sapratis ka tas ir tas ko gribi.
Ja tā, ieteiktu skatīties uz modu ar divām bačām, kad esi noskatijis pārīti kas patīk, pajautā foruma čatā, iespējams ka kāds jau ir lietojis un varēs pateikt laPs vai nē.
Par tankiem runājot- to arī ir melnais tūkstotis. Ieteiktu skatīties sākumā uz tāda veida tankiem kā Aspire Nautilus, Eleaf Ello,Melo.
Uz to pusi, atrodi un tad jautā čatā, tur atbildi tomēr ātrāk dabūsi.
daži dara tā ka aiziet uz veikalu, ja gadās normāls, saprotoš, pārdevējs, tas izskaidros visu. Un nav jau obligāti uzreiz jāpērk...
Attēls
Keshka
Biedrs

Raksts Keshka » 19 Dec 2018, 16:37

Gintchlv rakstīja:
19 Dec 2018, 10:05
Sveiks, cik saprotu tad esi jau pameiģinājis veipu un sapratis ka tas ir tas ko gribi.
Ja tā, ieteiktu skatīties uz modu ar divām bačām, kad esi noskatijis pārīti kas patīk, pajautā foruma čatā, iespējams ka kāds jau ir lietojis un varēs pateikt laPs vai nē.
Par tankiem runājot- to arī ir melnais tūkstotis. Ieteiktu skatīties sākumā uz tāda veida tankiem kā Aspire Nautilus, Eleaf Ello,Melo.
Uz to pusi, atrodi un tad jautā čatā, tur atbildi tomēr ātrāk dabūsi.
daži dara tā ka aiziet uz veikalu, ja gadās normāls, saprotoš, pārdevējs, tas izskaidros visu. Un nav jau obligāti uzreiz jāpērk...
Neesmu pieradis uzticēties pārdevējiem viņiem galvenais tik pārdot... nu es te skatījos Aliexpress + youtube tur rekomendē ka vislabāk no Aļika ir pasūtīt Eleaf iStick Pico 75W ir vērts vai nav? vienīgais bateriju vajadzēs nopirkt nu tā nav problēma.
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 19 Dec 2018, 17:10

Keshka rakstīja:
19 Dec 2018, 16:37

Neesmu pieradis uzticēties pārdevējiem viņiem galvenais tik pārdot... nu es te skatījos Aliexpress + youtube tur rekomendē ka vislabāk no Aļika ir pasūtīt Eleaf iStick Pico 75W ir vērts vai nav? vienīgais bateriju vajadzēs nopirkt nu tā nav problēma.
Sākumam jau nebūs ne vainas, tikai tas viena aķa mods, ar to jāreiķinās. Vel tev vajadzēs bačas, vari pirkt LV bodēs, NTG.lv laikam bija, ja sūti vairāk kā 4gb. tad ir izdevīgi pirkt te https://eu.nkon.nl .
Es atkal neuzticos Aļika tirgoņiem :D . Ja ko sūtu tad sūtu no tiem pašiem ķīniešiem, bet no iveikaliem kas specializējušies veipa lietās vai tirgo daudz un veipu tai skaitā. Piemēram tirgotāju sadaļā var atrast dažus, vel ir fasttech, gearbest utt.
Attēls
ROYALTY
Atbildes: 2
Pievienojies: 18 Dec 2018, 16:50
Atrašanās vieta: Cēsis
Veipoju kopš: 28 Nov 2018

Raksts ROYALTY » 19 Dec 2018, 17:11

Eleaf iStick Pico 75W Box mods labs.
Mazs, kompakts un un ar 75w pārsvarā visam pietiek.
Bet svarīgi būtu saprast kāda tipa veipošana ir Tava... MTL vai DTL. Un kādu atomaizeri sēdināsi virsū un uz cik OHM koilu sildīsi bāzi.
Bet es diez vai modu ilgstoši lietotu >80% no max jaudas. Ja padomā ir kāds konkrēts atomaizers un uz augstāk rakstīto atbildes zināmas - noteikti ātri sapratīsim vai konkrētais mods ir tas ko Tev vajag.
Keshka
Biedrs

Raksts Keshka » 19 Dec 2018, 22:10

a pie mums vispār ir kāds normāls interneta veikals kur var pasūtīt e-cigaretes tikai ne airpuf... vai arī ārvalstu ar ātru piegādi. Es abskatītot kas tur ir un jūs man palīdzēsiet saštukot
Keshka
Biedrs

Raksts Keshka » 20 Dec 2018, 23:02

Eleaf iKonn 220 tāds būtu labs?
Lietotāja avatars
Wrongtouchpoint
Aktīvs
Atbildes: 65
Pievienojies: 05 Jūn 2017, 23:52
Veipoju kopš: 02 Mai 2017

Raksts Wrongtouchpoint » 21 Dec 2018, 01:15

Lai gan Eleaf produkcija ir ok, piemēram pico, pico 25 gadu tur, un vēl ies, ir šadi tādi mīnusi. 510 ligzda ir presētā, jāuzmanās ka neizlauž. Un liekas vienam, laikam, noklājās ikonn. ja tā cenu kategorija, tad man liekas labāk paņemt Smoant Cylon, vai bik piemest, moš aegis leģenda sanāk. Bet nu šis viedoklis ar tāds subjektīvs.
a, pie reizes par nikotīnu. ieteiktu sākt ar 3mg/ml, ja nejūt un liekas pa īsu, tad provēt 6mg/ml.
Unbox your cloud! :vapeit:
Mutējamais tvaikradis:
Uz Eleaf iStick Pico 25 sēž no Geek Vape: Zeus, Ammit mtl rta vai Ammit 25,
Uz GTRS Vboy 200w gozējas no Geek Vape: Loop v1.5 rda, Zeus Dual vai Blitzen,
kur iekšā slēpjas A1 28ga*2+32ga kleptons, Wrong metāls utt.
Keshka
Biedrs

Raksts Keshka » 21 Dec 2018, 16:04

Wrongtouchpoint rakstīja:
21 Dec 2018, 01:15
Lai gan Eleaf produkcija ir ok, piemēram pico, pico 25 gadu tur, un vēl ies, ir šadi tādi mīnusi. 510 ligzda ir presētā, jāuzmanās ka neizlauž. Un liekas vienam, laikam, noklājās ikonn.
Es atvainojos, bet es nu neko nesapratu no tā ko jūs uzrakstījāt par ikonn.
Lietotāja avatars
Wrongtouchpoint
Aktīvs
Atbildes: 65
Pievienojies: 05 Jūn 2017, 23:52
Veipoju kopš: 02 Mai 2017

Raksts Wrongtouchpoint » 21 Dec 2018, 16:12

man pašam ir eleaf pico 25 jau gadu. Lietojas intensīvi, ir pāris reizes nomests zemē, ja neskaita izlūzušu plastmasas gabalu no korpusa, nav ne vainas. Bet eleaf modiem, it sevišķi vecajiem, 510 konektoram (tas kur tanku skrūvē virsū) negatīvā kontakta daļa korpusā ir iepresēta, nevis ieskrūvēta vai kā savādāk drošāk iemontēta, līdz ar to uzmanīgi ar modu jāapietās nelaužot tanku, pretējā gadījumā, 510 konektora vītne var izkustēties, un pazust (pasliktināties) masas kontakts, un sākties visādas problēmas ar atomaizera šort vai neatrašanu utt.
cerams ka tagad saprotamāk uzrakstījās :)
Unbox your cloud! :vapeit:
Mutējamais tvaikradis:
Uz Eleaf iStick Pico 25 sēž no Geek Vape: Zeus, Ammit mtl rta vai Ammit 25,
Uz GTRS Vboy 200w gozējas no Geek Vape: Loop v1.5 rda, Zeus Dual vai Blitzen,
kur iekšā slēpjas A1 28ga*2+32ga kleptons, Wrong metāls utt.

Atgriezties uz “Iesācējiem”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 2 un 0 viesi