Aspire nautilus coil cleaning

Lietotāja avatars
Gredzens
Aktīvs
Atbildes: 148
Pievienojies: 15 Jan 2015, 17:00
Nauda: : Locked

Aspire nautilus coil cleaning

Raksts Gredzens » 18 Jan 2015, 18:58

Kaa juus tiirat savus coilus?

Esmu meeginaajis dry burning(iipashi citu metodi arii neesmu atradis), nu nav coili vairs lietojami peec dryburning, jaa - piedegums paliek mazaaks ar laiku, bet tik un taa vienmeer jutiisi piedegumu... un juice garshu knapi juut...

Vai zinat veel kaadas metodes?

Vape equip': "SMOK Alien" + "IJOY Limitless Classic"
Liquid used: "DIY" e-juice"
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Re: Aspire nautilus coil cleaning

Raksts Gintchlv » 18 Jan 2015, 19:43

Es no sākuma arī visādi ņēmos un darijos,bet kā pats rakstiji'' tāpat jūt to deguma garšu'', tagad atmetu to čakarēšanos- vienkārši ņemu nākamo koilu un kūpinu tālāk.
Sūtu koilus no čainas un miers, ar visu to ka kādreiz atsūta sū..s tāpat viens izmaksā maksimums divus€, tas ir maksimums, parasti vienu vai pat mazāk, Un ņemot vērā ka jāmaina pēc nedēļas pusotras- tas nav bankrots.
Atnāks kenger subtanks- vot tad gan laikam būs jāsāk atkal eksperimentēt...
Attēls
Lietotāja avatars
Gredzens
Aktīvs

Raksts Gredzens » 18 Jan 2015, 22:09

Nedeeelja, pusotra :D? buutu labi ja man taa buutu :D Man coils nobeidzas ~3dienu laikaa :D Es gan chainveipoju(nezinu vai tam ir noziime), bija arii ka 3dienaas 3 coili... :O un tas jau ir naudas zinja gluzhi kaa piipeet parastaas cigas..., protams ne tik garshiigi :)

Pasuutu no fasttech'a 5pack pa 10.4$(atsauksmes ljoti labas), es arii neko sliktu nevareetu teikt, visi coili stradaaja labi, bez nekaadaas piegarshaas vai ko citu.., bet nu man arii traki gribeetos kaut nedeelju izvilkt ar vienu coilu :D Iemesls: chainvaping vai tas ka veipoju 50/50 VPG?
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 18 Jan 2015, 23:13

Cik saprotu tad chainvaping ir domāts nonstopā, es jau arī to verķi no rokām neizlaižu, bet man tie koili tomēr nedēļu pusotru turās, kaut gan ja tā padomā laikam jau ne ilgāk par nedēļu :lol:
Un es arī lietoju 50/50 - nedomāju ka tas stipri ietekmē koila dzīves laiku.
Attēls
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 19 Jan 2015, 00:04

WoTsoon rakstīja:Tagad lietoju 50/50 škidrumu. 5ml iziet 2 dienās precīzi.
Nu lūk man dienā 5ml vai biku vairāk, mazāk kas nu bijis pa dienu jādarās un 50/50 un koils iet nedēļu, tev divas, cik šķidrumu izlieto tik koils iet. 35ml- koils! Formula atrasta! :lol:
Attēls
Lietotāja avatars
Gredzens
Aktīvs

Raksts Gredzens » 19 Jan 2015, 02:22

Nu es izlietoju ~5-8mml dienaa, bet coils turas tik ~3 dienas, chain vaping vaitad taa tulkojas? Es biju domaajis chain vaping: Velkot duumu tu veel pa vidam ievelc dazhus duumus un beigaas vieno lielo :D?, nu reaali sanaak ka velku nonstopaa ~8sec...

Varjaubuut taa ir atkal mana izcilaa juutiiba uz piegarshaam gluzhi kaa ar taifun gt, vateem un co. :D But nautilus feels perfect! :P
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 19 Jan 2015, 14:49

Nu luuk- es biezaaku par 4 liidz 6 mg/ml nemaz nevaru ievilkt- elpu rauj ciet...
Cik cilveeku tik to labaako un forshaako variantu...
Attēls
Lietotāja avatars
e-cigshop.eu
Aktīvs
Atbildes: 26
Pievienojies: 19 Jan 2015, 14:16
Atrašanās vieta: Limerick, Shannon, Ireland
Kontakts:

Raksts e-cigshop.eu » 20 Jan 2015, 00:02

Aspire Nautilus Mini nāk ar BVC (Bottom Vertical Coil) karsētājiem kuri ir pašlaik paši labākie visā indrustrijā starp karsētājiem, jo izmanto keramikas sietiņu ap spirāli, un keramika ir visneitrālākā attiecībā uz garšu starp cisiem citiem materiāliem, kā piem. vate vai silica (stiklšķiedra).
Neizteikšos par RBA un vates setup, bet starp gatavi veidotām galviņām BVC is vispabākās (pašlaik) garšas ziņā. Punkts!
Es esmu nodarbojies ar galviņu pārbūvēšanu vecākām versijām, bet kopš Dual Coil iznāca ārā atmetu tam čakarim ar roku. Vienkāršāk ir nepažēlot 2€ un nopirkt jaunu nevis pavadīt vakaru pētot kā pārtaisīt esošo galviņu un tad vēl kreķēties ja kaut kas nesanāk. Tādām lietām ir vajadzīgi mazie ķīniešu pirkstiņi... ;)

Ja grib patīrīt pirms mest ārā, tad es parasti iemetu galviņu šnabī, paturu dienu un tad dabūju vēl pāris dienas no viņas. Pēc tam gan ir cauri un jāņem jauna.
Attēls

https://www.alvini.ie/
Ko ikdienā lietoju...? VISU!!!
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks
Atbildes: 457
Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
Atrašanās vieta: Kurzeme

Raksts bubucis » 22 Jan 2015, 21:28

Tos tīrīšanas brīnumus "taisa" tā ogļskābā gāze kas ir dzērienā. vari paņemt jebkuru gāzēto dzērienu.
Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 22 Jan 2015, 21:31

Man jau atkal liekas ka tajos dzērienos tak cukurs arī ir? Un cukurs un kvēldiegs...nekas labs tur nebūs. Etiķis varbūt attīrīs bet cik ilgi etiķa garša būs?
Attēls

Atgriezties uz “Jautājumi par iztvaicētājiem”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 1 un 0 viesis