Vati mainu, kad sāk zust pareizā garša.Spaiks rakstīja: ↑28 Nov 2017, 02:56Sodien coms bijniegajis viena no vape veikaliem un vinam tur briesmu lietas sastastija - ja/ne?
- tas filtrs/vate jamaina ik pec 2 nedelam.
- bez nikotina liquid s viss sliktakais kas var but un atri sakare gandriz visu.
- ja nelieto ikdiena ar viss slikti (lietots tiek tika brivdienas, max 5 ml izkupinati)
Vates aizdiršanos ietekmē krāsaini šķidrumi, jo tumšāks šķidrums, un saldāks, jo vate ātrāk aizdirsīsies, spole apdegs. Tadā ziņā vislabākie ir bezkrāsas šķidrumi, ja vate neapdeg, var vilkt 2-3 nedēļas. Ja šķidrums ir ar nikotīnu, vate no stāvēšanas paliek sarkanbrūna. Ja tanks nostāv nedēļu bez lietošanas, protams nomainu vati.
Beznikotīna šķidrumi nekādi nevar būt sliktāki par šķidrumiem ar nikotīnu. Plika bāze bez nikotīna nekādu iespaidu uz tavu veselību neatstāj.
Vati čakarē garšas piedevas, jo tumšākas, jo vairāk, nikotīns- no stāvēšanas, un arī tas, ja pārkarsē vati ar pārāk lielu spoles temperatūru.
Tas nu tā, pāris teikumos.
Es daļēji gatavoju garšas pats, tvaicēju stipri tumšus šķidrumus, un esmu vati spiests mainīt katru trešo dienu. Bet..., gaumes lieta.
Ja samiksē šķidrumu no bezkrāsas garšām, tad nekādu problēmu nav vismaz 2 nedēļas.
Tankam nostāvot nedēļu, ar manis gatavoto šķidrumi, ir jūtamas garšas izmaiņas, kas man netīk, tamdēļ labāk lieku svaigu vati.
Kāda problēma? Vates nomaiņa laiku aizņem 2-3 min. .