Gintchlv rakstīja: ↑20 Aug 2017, 11:04
Sveiks!
Par zemenēm ir tā ka man parasti zemenes iet kopā ar NY CC no capellas, pareizāk sakot NY CC ir kā pamats un zemenes nāk jau kā piedeva.
Ieteiktu piešut klāt nedaudz skābumu pie zemenes, rabarberu, laimu, citronu. Ja ņem rabarberu vai citronu- uzmanīgi ar daudzumu, ja pa daudz piešusi, nebūs baudāms. Experimentē, sāc ar mazumu.
Em paldies par atbildi, bet varbūt vari paskaidrot kas ir NY un CC ? bet ok, japasūta rabarberi un citrons ar, tik kādu labāk ņemt ? CAP, TFA u.c ?

jā, pa rabarberiem, citroniem un tādām lietām jau esmu pastudējis ka daudz likt nevar , tā pat kā ar bavarian cream

uzjaucu divas zemenes un piešāvu bavariam cream 5%

paturēju nedēļu + saku provēt, sapratu ka no zemenēm tur nav ne smakas , tik tā krēma garša un cilvēki darbā jautā kas tev tur tik labi uzjaukts ka tik smuki smaržo ? Teicu kad tur nekas nav uzjaukts, bet pa daudz iejaukts vienkārši tas krēms

:lol:esmu jau izmocijis 500ml VG pudeli , izsporvējis visādas garšas , bet tās zemenes kaut kā man visslabāk iet pie sirds , pašam kaut kā tā fantāzija nestrādā , bet tomēr gribās kko pašam uzjaukt , bet laikam jau jāskatās kādas receptes un jāpērk tik viss vaidzīgais un jājauc tā un jāskatās, kas pa daudz kas pa maz un var kaut ko mainīt pats pēc tam