Heil, tad nu lasu forumu jau otro dienu, jo vairāk lasu, jo glupāks palieku. Neesmu vēl iebraucis, visos tajos vārdos/saīsinājumos, tāpēc cītīgi studēšu visu soli pa solim.
Nesen uzsūtīju sev vape, modelis Eleaf istick Pico Mega ar to Melo III (4ml) tvertni. Uzsūtīju arī bateriju lādētāju un četras baterijas. Sūdzību nekādu nav. Lielos elpas vilcienos, iztvaicēju vienu tvertni dienā +/- 4ml. 0.30O un 22-29W. Smēķēju parastās cigaretes apmēram 12 gadus, kopš sāku tvaicēt, viena paciņa ir izgājusi 5 dienu laikā(iepriekš +/- 15cigaretes per day) Vienīgi baterija varētu kalpot ilgāk, pa lielam tur 1 dienu, no rīta jau lieku iekšā pilnībā uzlādētu. Ar šķidrumiem ir tā, ka biju Barona ielā, bodītē un paskaidroja sekojošo - 600ml šķidrums 9.99Eur, tad iet pats nikotīna šķidrums (man ar 3 pilnībā pietiek) kuri uz 120ml ir nepieciešami 20ml tilpuma un tad arī aromatizētājs(garšas or smth.) Pa lielam vai šī metode strādā, jo šodien iegādājos jau gatavu šķidrumu 30ml/ 9,99Eur, personīgi man pietiks uz kādām 7 dienām. Vai ir kādi ieteikumi, varbūt pēc pašu pieredzes kā labāk ar šķidrumiem variēt. Cik nu esmu izbraukājis pa bodītēm, izdevīgākais variants ir pirkt 600ml šķidrumu (laikam bāze), tad pašu nikotīna devu un aromatizētājus, Pēc maniem aprēķiniem +/- sanāca 120ml(gatavs šķidrums) izriet uz kādiem 23 Eur. 120ml man pietiktu apmēram mēnesim, kas nozīmē paranormālu naudas ekonomiju salīdzinot ar vecajām cigaretēm. Protams atvainojos ja esmu neīstajā topikā ielicis savu postu un ka apzīmējumus neesmu norādījis pareizus, kā arī ja kādam uzkritis uz novājināta nerva. Cheers, jauku dienu visiem.
Nerakstītā valoda.
-
- Atbildes: 1
- Pievienojies: 06 Apr 2017, 19:38
- Nauda: : Locked
-
- Biedrs
- Atbildes: 19
- Pievienojies: 17 Feb 2017, 14:10
- Nauda: : Locked
Re: Nerakstītā valoda.
23 eur par 120ml, es teiktu ir diezgan sālīti! Varēsi vēl vairāk ietaupīt naudas, ja iegriezīsies Balticavape.com, tur var iegādāties nic bāzes.Aromātus te gan forumnieku lielākā daļa pērk no e-dym.pl, tur tad arī daudz lētāk sanāk.Ja Tev dienā iziet tikai 4ml, tas ir super ūber maz.Nu ja kas nav skaidrs, nāc foruma čatā, mēs te visi draudzīgi esam, gan atradīsies kāds, kurš palīdzēs neskaidros jautājumos 24/7.Lai veicas.
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 3 un 0 viesi