Šis ir mans personiskai viedoklis, balstīts uz personisko pieredzi, lietoju modu ar DNA200 plati, Wismec DNA200. Esmu lietojis un patreiz protams arī lietoju modus ar citu ražotāju platēm un čipiem, lētākiem un dārgākiem, kā nu kurš ražotājs ir novērtējis savu darbu.
Es ieteiktu visiem kam ir iespēja iegādāties modu ar DNA plati to izdarīt- tas ir to vērts.
Protams ir jaskatās kāda ražotāja modu ņemat, ar visu to ka modiem ar DNA plati cenas ir lielas- dažiem ražotājiem klibo paša moda ražošanas kvalitāte. Paskati apskatus, parunā ar cilvēkiem kuri jau lieto jūsu noskatīto modu un tad izdariet secinājumus un pieņemiet lēmumu. Cena ir liela, piekrītu, bet iespējas ko sniedz plate un čips nav salīdzināmas ar citu ražotāju piedāvājumu. Un protams čipa darba precizitāte, stabilitāte atsver lielo cenu. Mēs varam vēlēties lai cena būtu mazāka, bet tas ir tāpat kā gribēt iPhone vai Samsung s7 pa Alcatel One Touch cenu... Par ko un cik maksā- to arī saņem.
Ar ko DNA plates ir labākas? Ar to ka tās strādā stabili, precīzi nolasa informāciju un kā rezultātā plate dabojas ļoti labi un galvenais vienmērīgi, nav atšķirība starp tvaicēšanas reizēm, tu saņem tvaiku katru reizi vienādi, no šejienes arī tas teiciens ka plate ir garšīga

Modus ar šo, DNA, čipu un plati varu droši ieteikt visiem lietotājiem!