Alien coil

Lietotāja avatars
Vapebot pro v3.1
Biedrs
Atbildes: 12
Pievienojies: 18 Apr 2016, 13:14
Nauda: : Locked

Alien coil

Raksts Vapebot pro v3.1 » 22 Mai 2016, 19:35

Recepte:
26g kantāls, 32g 316L SS.
Taisam parastu klaptonu, izraujam serdi, iegūto atsperi izstiepjam. Rezultātu klaptonojam ap diviem 26g.
Pēc būtības vienkārši, bet praktiski šitais tinums ir trial&error. No pirmās reizes nesanāks točna, iesaku sākt ar testa 10 cm gabalu.
No visiem brīnumiem ko esmu pinis šis visvairāk balstās uz izjūtu. Iemācīties iespējams tikai testējot. Reversēt alien klaptonu nav iespējams, tāpēc vaig rēķināties, ja viena cilpa nojūk, sākam no sākuma.

Labs mākonis, vienmērīgi špļauj uz visiem virzieniem, uzsūc sulu mega ātri, piliens pazūd tiklīdz pieskarās.

Nākamo toč mēģināšu taisīt ar vairāk serdēm.

Ūūūūn bildes...
Jums nav nepieciešamās tiesības, lai redzētu šim rakstam pievienotos failus.

Lietotāja avatars
infants
Admins
Atbildes: 532
Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 02 Dec 2014
Kontakts:

Re: Alien coil

Raksts infants » 22 Mai 2016, 19:45

Alien vai tad nav, kad ap 3 kodoliem tin novilkto un izstiepto kleptonu?
Attēls
Nord2
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 22 Mai 2016, 19:46

Super! To es saprotu, meistars!
Man pacietības pietrūkst parasto kleptonu uztīt, es šādiem šedevriem nemaz neķeros klāt.
Tev jāpiesakās VaoeShowā meistarklasi rādīt! http://vapeforums.lv/f/viewtopic.php?f=86&t=1354
Attēls
Lietotāja avatars
Vapebot pro v3.1
Biedrs
Atbildes: 12
Pievienojies: 18 Apr 2016, 13:14

Raksts Vapebot pro v3.1 » 22 Mai 2016, 20:18

infants rakstīja:Alien vai tad nav, kad ap 3 kodoliem tin novilkto un izstiepto kleptonu?
Kodoli var būt jebkādi, Alien ir pinums ir tad ja vilnītī, hoķ ap četriem pirkstiem :D

Šamais ko uzcepu bija pirmais, nākamajam ielikšu kautko rievaināku iekšā. Sāku ar vienkāršāku saturu bet, godīgi sakot, gribētos rezistanci nodzīt biš zemāk, nu tā lai tās piecas cilpas uz 3mm dual coil setupā ap 0.15 ōmu būtu.
Gintchlv rakstīja:Super! To es saprotu, meistars!
Man pacietības pietrūkst parasto kleptonu uztīt, es šādiem šedevriem nemaz neķeros klāt.
Tev jāpiesakās VaoeShowā meistarklasi rādīt! http://vapeforums.lv/f/viewtopic.php?f=86&t=1354
Paldies! Par vapshow'u esmu kursā. Man šitais process ir vairāk kā meditatīva nodarbe brīvdienās. Bet nu viss iespējams pie pareizajiem apstākļiem. Manu postu mērķis ir ar iebarošanas metodi panākt lai cilvēki nekautrējas un posto savus garadarbus. Varu derēt ka LV ir džeki kas šo te lietu dara pro līmenī v aģiņočku pagrabā.
Lietotāja avatars
KunFuPluttoo
Aktīvs
Atbildes: 40
Pievienojies: 02 Dec 2015, 11:04
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 02 Dec 2015

Raksts KunFuPluttoo » 22 Mai 2016, 21:00

Vapebot pro v3.1 rakstīja:
infants rakstīja:Alien vai tad nav, kad ap 3 kodoliem tin novilkto un izstiepto kleptonu?
Kodoli var būt jebkādi, Alien ir pinums ir tad ja vilnītī, hoķ ap četriem pirkstiem :D

Šamais ko uzcepu bija pirmais, nākamajam ielikšu kautko rievaināku iekšā. Sāku ar vienkāršāku saturu bet, godīgi sakot, gribētos rezistanci nodzīt biš zemāk, nu tā lai tās piecas cilpas uz 3mm dual coil setupā ap 0.15 ōmu būtu.
Gintchlv rakstīja:Super! To es saprotu, meistars!
Paldies! Par vapshow'u esmu kursā. Man šitais process ir vairāk kā meditatīva nodarbe brīvdienās. Bet nu viss iespējams pie pareizajiem apstākļiem. Manu postu mērķis ir ar iebarošanas metodi panākt lai cilvēki nekautrējas un posto savus garadarbus. Varu derēt ka LV ir džeki kas šo te lietu dara pro līmenī v aģiņočku pagrabā.
Ņem arī serdi SS 316 būs zemāki omi
Attēls
RX200, Joyetech Cuboid, Evic VTCmini, Pico75w, iStick30w, SMPL + Griffin25, TFV4mini, Subtank mini, Velocity RDA, Tsunami RDA, Aeronaut RDA

Atgriezties uz “Spoles, kas, kā, no kā”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 1 un 0 viesis