pirmie mēģinājumi bija diezgan tizli, tad aizbraucu un paķēru pāris karabīnes ar gultņiem makšķerlietu veikalā, jo kautkur interneta plašumos bija dzirdēts, ka tas labi palīdz, un tiešām... labi palīdz

- Slēpts teksts, attēls, media- parādīt
Man pašam ir velocity klons, protams, ne par 18eur, bet kādiem 10eur, pasutīju, 20 dienas gaidīju. Es priekšroku dodu gaidīšanai, labs nāk ar laiku.FancyUnicorn rakstīja:"velocity"![]()
ecodumas paķēru, bija atlaidīte, 18 jevreji, bet nu man pretenziju nav, nemācēšu ar oriģinālu salīdzināt, bet viss ir vietās, skrūves nekur neķerās, vietas daudz un būvēt ērti, tākā esmu vecmodīgs Latvietis, kas neko negrib no interneta sūtīt un gaidīt kad atnāks līdz durvīm (jā, stulbums) tad devu priekšroku iepirkt to, kas veikalā uzreiz pieejams, kas mūsu gadijumā RDA ziņā ir kloni, ko pārdod ekodūmosbet es ieteiktu aizbraukt, nopirkt, kamēr vel ir
0.4mm kentāls 2 vadi kā kodols, claptonoti ar 0.14mm kentālu, nihroms būtu labāk, jo nebūtu tik ilgs "ramp up" laiks, bet kentāls atkal jau bija pieejams uz vietas veikalā, bet nihroms jāgaidaSharick rakstīja:Sanāca tiešam smuki! Varētu lūdzu sikāk par processu - kādi vadi, cik laika aizņem etc
Izsmeļoši, paldies!FancyUnicorn rakstīja: Procesā lielākais čakars ir dabūt kodola vadus urbī tā....
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 6 un 0 viesi