pirmie fused clapton

Lietotāja avatars
FancyUnicorn
Biedrs
Atbildes: 18
Pievienojies: 23 Feb 2016, 17:05
Nauda: : Locked

pirmie fused clapton

Raksts FancyUnicorn » 19 Apr 2016, 10:31

Vakar paspēlējos ar coilu tīšanu, par cik tika iepirkta jauna dripka :hamster: , vecajā neko interesantāku par 0.4 mm parastu spoli ielikt nevarēja :D
pirmie mēģinājumi bija diezgan tizli, tad aizbraucu un paķēru pāris karabīnes ar gultņiem makšķerlietu veikalā, jo kautkur interneta plašumos bija dzirdēts, ka tas labi palīdz, un tiešām... labi palīdz :D tad nu pāris bildes lejā, pašam prieks, jo sanāca diezgan tīri un smuki claptonot, cerams, ka kautko saprast varēs, labākas kameras, par telefonu nav, tāpēc īpaši tuvu fokusu noķert nevar :/ bet nu, kautkādai atskaitei par progresu derēs :thumbup:
Slēpts teksts, attēls, media- parādīt
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls

Lietotāja avatars
skairiz.
Aktīvs
Atbildes: 162
Pievienojies: 18 Jan 2016, 14:38
Atrašanās vieta: Rīga & Jūrmala
Veipoju kopš: 21 Dec 2015
Kontakts:

Re: pirmie fused clapton

Raksts skairiz. » 19 Apr 2016, 10:37

Deg jau smuki. Dripka - velocity? :)
Attēls

Wismec RX200 + Gear 25mm RDA
Sigelei 213 Gold + Tornado Hero

@Avoria Vape Longe, Kr. Barona 13/15
Lietotāja avatars
FancyUnicorn
Biedrs

Raksts FancyUnicorn » 19 Apr 2016, 10:53

"velocity" :D
ecodumas paķēru, bija atlaidīte, 18 jevreji, bet nu man pretenziju nav, nemācēšu ar oriģinālu salīdzināt, bet viss ir vietās, skrūves nekur neķerās, vietas daudz un būvēt ērti, tākā esmu vecmodīgs Latvietis, kas neko negrib no interneta sūtīt un gaidīt kad atnāks līdz durvīm (jā, stulbums) tad devu priekšroku iepirkt to, kas veikalā uzreiz pieejams, kas mūsu gadijumā RDA ziņā ir kloni, ko pārdod ekodūmos :D bet es ieteiktu aizbraukt, nopirkt, kamēr vel ir :P
Sharick
Biedrs
Atbildes: 11
Pievienojies: 08 Mar 2016, 10:32

Raksts Sharick » 19 Apr 2016, 10:54

Sanāca tiešam smuki! Varētu lūdzu sikāk par processu - kādi vadi, cik laika aizņem etc
Lietotāja avatars
skairiz.
Aktīvs
Atbildes: 162
Pievienojies: 18 Jan 2016, 14:38
Atrašanās vieta: Rīga & Jūrmala
Veipoju kopš: 21 Dec 2015
Kontakts:

Raksts skairiz. » 19 Apr 2016, 10:55

FancyUnicorn rakstīja:"velocity" :D
ecodumas paķēru, bija atlaidīte, 18 jevreji, bet nu man pretenziju nav, nemācēšu ar oriģinālu salīdzināt, bet viss ir vietās, skrūves nekur neķerās, vietas daudz un būvēt ērti, tākā esmu vecmodīgs Latvietis, kas neko negrib no interneta sūtīt un gaidīt kad atnāks līdz durvīm (jā, stulbums) tad devu priekšroku iepirkt to, kas veikalā uzreiz pieejams, kas mūsu gadijumā RDA ziņā ir kloni, ko pārdod ekodūmos :D bet es ieteiktu aizbraukt, nopirkt, kamēr vel ir :P
Man pašam ir velocity klons, protams, ne par 18eur, bet kādiem 10eur, pasutīju, 20 dienas gaidīju. Es priekšroku dodu gaidīšanai, labs nāk ar laiku. ;)
Velocity vari mierīgi izpausties, tur vietas ir daudz, pašam stāv 4x claptoni ietīti.
Attēls

Wismec RX200 + Gear 25mm RDA
Sigelei 213 Gold + Tornado Hero

@Avoria Vape Longe, Kr. Barona 13/15
Lietotāja avatars
FancyUnicorn
Biedrs

Raksts FancyUnicorn » 19 Apr 2016, 11:11

Sharick rakstīja:Sanāca tiešam smuki! Varētu lūdzu sikāk par processu - kādi vadi, cik laika aizņem etc
0.4mm kentāls 2 vadi kā kodols, claptonoti ar 0.14mm kentālu, nihroms būtu labāk, jo nebūtu tik ilgs "ramp up" laiks, bet kentāls atkal jau bija pieejams uz vietas veikalā, bet nihroms jāgaida :D bet nu esmu sapratis, ka stieples būs vien jāsūta internetā, jo tas 0.14 ecodūmā pieejams tikai 2metru gabalos un ar to pietiek tik vienai spolei, tākā jātaisa 2 atsevišķi piegājieni claptonam, kas ir lielāks čakars, laika ziņā aizņēma aptuveni minūtes 40-50, bet tas ņemot vērā sagatavošanos un pirmos neizdevušos mēģinājumus. kad pāris reizes tas viss darīts, pielauju, ka 15-20 minūtēs 2 spoles var mierīgi satīt un iemest dripkā bez problēmām

Procesā lielākais čakars ir dabūt kodola vadus urbī tā, lai nekrustojās (tam man labi palīdzēja karabīnes) un tad pats sākums pašam claptona procesam, man bija daudz vieglāk, ja urbis griezās uz pilnu klapi, lēnām griežot sanāca lielākas spraugas ik pa laikam, ātrumā vads pats sevi vada un tikai uzmanīgi jāseko līdz, ja sanāk pārtīt pāri velreiz, tad vnk paņem un pagriez tos pāris bojātos tinumus atpakaļ un turpini, atkal uzmanīgi sākot, ja sanāk par lielu spraugas arī var nopauzēt un starp nagiem iespiežot kodolu saspiest vijumus kopā... pašam lkās, ka būs grūtāk, bet iesākot viss aiziet diezgan gludi, veiksmi mēģinājumos :thumbup:
Sharick
Biedrs
Atbildes: 11
Pievienojies: 08 Mar 2016, 10:32

Raksts Sharick » 20 Apr 2016, 14:02

FancyUnicorn rakstīja: Procesā lielākais čakars ir dabūt kodola vadus urbī tā....
Izsmeļoši, paldies!
Zebis
Aktīvs
Atbildes: 85
Pievienojies: 06 Dec 2015, 01:00
Atrašanās vieta: Jēkabpils

Raksts Zebis » 20 Apr 2016, 17:31

Vēlējos pajautāt, cik apmēram lielu gabalu sanāk notīt ar tiem 2m?
Wismec Rx200s
  • + iJoy Combo RDTA
  • + Griffin RTA 25+
SLAWS
Aktīvs
Atbildes: 175
Pievienojies: 07 Dec 2015, 20:56
Atrašanās vieta: Jaunjelgava
Veipoju kopš: 16 Mar 2013
Kontakts:

Raksts SLAWS » 20 Apr 2016, 19:49

maz , kādi 10 /20 cm atkarīgs, kas vidū
Attēls
Dzīve ir smaga slimība, iegūta dzimumkontaktu rezultātā un tās iznākums ir 100% letāls.

Atgriezties uz “Spoles, kas, kā, no kā”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 6 un 0 viesi