Iepakojums pārsteidza, ļoti zolīda kārba, uzraksti ar visu nepieciešamo info, kas ir vajadzīgs! Kolosāli!

Un tad nu paverot vaļā, mēs ieraugām patiesos dārgumus, kuri tā jau vien vilina ātrāk iebakstīt kādā bākā iekšā

Šis meistardarbs tiek ielikts iekš Kylin v2 RTA, nedaudz cieši, bet pietiekoši vietas, ka nekas nekur neskartos kopā.

Un tad nu izdzenam hotspotus, metam vati iekšā, un tvaicējam!
Nu kā lai saka, es lietoju šos coilus dienu, garša fantastiska, tvaiks kolosāls, sweetspots šiem ir 80w, vismaz man, tvaiks nav karsts, bet kupls un visai garšīgs. Labas koļas, stingras, ir bijis, ka reāli izjūk dažas, bet šīs ir ļoti cieši satītas, nekādu problēmu.
Galā man rāda 0.12 ohm pretestību, kas ir ļoti zolīda un nav nepārspīlēti zema pretestība.
Patiesību sakot, (nē, man nepiespieda šo neviens pateikt (haters gona hate)), es šos hand made coilus varu patiešām ieteikt visiem! Ja ne lietot, bet vismaz pamēģināt, jo pēc pamēģināšanas gribēsies tikai šos lietot!

Tas laikam arī pagaidām viss, droši, ja kādi jautājumi, rakstiet, pēc iespējām centīšos atbildēt!
Keep on vapin!