Ko es vēlētos lai maina likumā?

Priekšlikumi, ieteikumi un citas aktivitātes sakarā ar likumu par elektroniskajām cigaretēm!
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Ko es vēlētos lai maina likumā?

Raksts Gintchlv » 14 Jūn 2016, 21:15

Ja runājam par to ko vēlos lai maina likumā katram noteikti ir savas prasības un vajadzības, no savas puses pagaidām varu tikai teikt ka vēlētos lai atceļ sekojošas normas- tanka tilpuma ierobežojumi, akcīze beznikotīna šķidrumiem, aizliegumu iepirkties internetā, aizliegumu pieminēt ka elektroniskās cigaretes ir labākas, veselīgākas par tabakas cigaretēm. Pozicionēt elektroniskās cigaretes kā tabakas produktu.
Gan jau ka ir vel kas, vienkārši šis ir pirmais kas nāk prātā!
Ar likumu noteikt ka termins elektroniskās cigaretes jāaizstāj ar terminu - personālie tvaicētāji!

Attēls
SLAWS
Aktīvs
Atbildes: 175
Pievienojies: 07 Dec 2015, 20:56
Atrašanās vieta: Jaunjelgava
Veipoju kopš: 16 Mar 2013
Kontakts:

Re: Ko es vēlētos lai maina likumā?

Raksts SLAWS » 14 Jūn 2016, 21:29

Ko es vēlos , lai maina likuma?
1. Izņemt elektroniskās cigaretes no tabakas likuma , kā tāda, jo e cigaretēs nevar lietot tabakas izstrādajumus.Līdz ar to, veikt jauna likuma izstrādi, kas attiecas tieši uz elektriskajām cigaretēm.
2. tanku ierobežojums, mainīt līdz 5ml, pēc manām domām konfortabls izmērs
3. atcelt akcīzes uzlikšanu šķidrumiem kuri nesatur nikotīnu, kā arī to sastāvdaļām, glikolam, glicerīnam.
4, noteikt mazaku akcīzi nikotīnu saturošiem šķidrumiem, kas būtu cilvēcīgi
5 atcelt reklamas ierobežojumu, saistībā ar elektronisko cigareti un šķidrumu reklamēšanu, kā arī atcelt aizliegumu par sludināšanu, ka tas ir veselīgak, neka pīpēt, jo tas ir fakts, pie tam, zinātniski pierādīts
6. atcelt šā brīža tilpuma ierobežojumu nikotīnu saturošiem šķidrumiem,
tas uz ātro
Attēls
Dzīve ir smaga slimība, iegūta dzimumkontaktu rezultātā un tās iznākums ir 100% letāls.
Lietotāja avatars
Yanka
Aktīvs
Atbildes: 225
Pievienojies: 28 Jan 2015, 16:53
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 11 Jūn 2012

Raksts Yanka » 15 Jūn 2016, 09:33

Galvenais, lai būtu definēts, ka tvaicēšana nav smēķēšana.
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 17 Jūn 2016, 09:59

Noteikt tilpuma ierobežojumus 0.5ml apmērā gāzes šķiltavām, kā arī benzīna šķiltavām noteikt izmēru kas nav lielāki par 1.5 reiz 1.5 reiz 0.5 centimetri. Noteikt serkociņu skaitu kastītē 5gab. apmērā. Aizliegt sarkano krāsu ka ''Marlbaro''reklāmas krāsu. Izveidot darba grupu Saeimā lai izstrādātu papildus nosacijumus pelnutraukiem.
Attēls

Atgriezties uz “Tvaika glābšanas forums”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 1 un 0 viesis