Aliexpress- Epic Fail!!!l BRĪDINĀJUMS.

Interneta veikali. Veikali Rīgā, citās Latvijas pilsētās.
Veikali neLatvijā.
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Re: Aliexpress- Epic Fail!!!l BRĪDINĀJUMS.

Raksts Gintchlv » 10 Jan 2015, 16:56

Par Aliexpress- mana pieredze ir sekojoša, es pārsvarā sūtu no turienes. Galvenokārt protams cenas pēc. Ja te Īrijā baterija maksā ap €20- Aliexpresā-€5-8... Un tas tikai attiecībā uz baterijām. Zinu 90% ja ne vairāk, ir pakaļdarinājumi un kaktu darbnīcās uz celīšiem taisīti. Man protams ir gadijies arī gaidīt trīs mēnešus kāmēr prece atnāk bet parasti aptuveni pusotru mēnesi nāk un es ar to rēķinos.
Runājot par kvalitāti- 50/50. manā skatijumā es tāpat esmu vinētājs finansiālā ziņā.
No pieredzes runājot par nesakritību ar preces aprakstu- ir iespēja apstrīdēt samaksas izmaksu pārdevējam, ir iespēja uzsākt diskusiju un atgūt naudu, tikai ir jācenšās nofočēt atnākušo brāķi vai preci kas neatbist pasūtītajai. Ir bijuši jau ne viens vien tāds gadijums- citā ir atgūta nauda, citā tika atsūtīta cita, atbilstoša, prece.
Ļoti uzmanīgi jālasa apraksts- citur tā arī ir uzrakstīts bez iepakojuma, ar tādu un tādu koilu, tik un tik omi, karoče jālasa ir ļoti uzmanīgi.
Man vakar atnāca duāl coilu iekšas mini protankam bet ar 0.8 omu pretestību, protams ka sūtiju 1.5 vai 1.8 omiem, uzrakstiju un aizsūtīju fočeni, tagad skatīšos ko atbildēs, parasti šādos gadijumos izsūta atbilstošu preci, vienīgi atkal jāgaida būs kāmēr atbrauks...
Ir ļoti jālasa un jāskatās atsuksmes, pārdevēja reputācija.
Nu kaut kā tā.

Attēls
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks
Atbildes: 457
Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
Atrašanās vieta: Kurzeme

Raksts bubucis » 10 Jan 2015, 18:00

Es no aliexpress esmu sutijis pāris reizes un diezgan veiksmīgi. Vienīgā lieta kas mani no viņiem attur ir samaksas veids. Man riktigi nepatīk pirkt ar maksājuma karti internetā. Ja nav paypal, tad es nepērku.
Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
quickbot
Aktīvs
Atbildes: 96
Pievienojies: 09 Jan 2015, 01:25
Veipoju kopš: 0- 8-2013

Raksts quickbot » 11 Jan 2015, 14:19

Vispaar jau FT pasuuta visus klonus no aliexpress. Taakaa, labaak suutiit caur FT, jo no tiem vieglaak dabuut apmainju, ja kaads brakis gadaas.
Lietoju RX2/3 ar Griffin25
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 21 Jan 2015, 18:54

Papildinot sevis rakstīto par atnākušajiem, neriktīgajiem koiliem- biku padiskutēju ar pārdevēju, tagad gaidu kad atnāks manis pasūtītie(un tās divas pakas būs kad beidzot ieradīsies verķis no FT, jau šipingu gaidu 3!!! nedēļas) :lol: . Pārdevējs centās ieslēgt muļķi :?: :shock: , bet kad aizsūtiju fočenes nebija kur likties :? , nācās atzīt ka kļūdijies. Nu un tad es ieslēdzu muļķi :roll: - esi kļūdijies sūti īstos, šamējais vel papīkstēja un tad jau arī izsūtija jaunu porciju, atnāks, skatīšos kas būs pakā(pārsteigums, katra paka kā ZS dāvana, taisi vaļā un ceri ka būss tas ko vēlējies). :lol:
Attēls
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks

Raksts bubucis » 21 Jan 2015, 21:52

3 nedeļas jau ir ok. Tad jau nākamnedēl vajadzētu but ja pastā vai muitā nesāks buksēt.
Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 21 Jan 2015, 22:33

bubucis rakstīja:3 nedeļas jau ir ok. Tad jau nākamnedēl vajadzētu but ja pastā vai muitā nesāks buksēt.
Man TRĪS nedēļas nevar izsūtīt preci, vel jau nav izsūtīta. Kad izsūtīs tad vel trīss nedēļas kāmēr atnāks, īsāk sakot dabūšu savu ''jauno'' verķi tad kad jau būs no modes izgājis un jaunas tehnoloģijas jau būs, mazbērni bļin varēs kā antikvariātu tirgot! Uh uzvikos!!! :mrgreen: Jāiet uzvilkt! Ietvaicēt... :twisted:
Attēls
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks

Raksts bubucis » 21 Jan 2015, 22:43

Ak jā...vainigs...kārtigi neizlasiju.
Nu ar nekas...ja fasteka vel bišku pamarinēs, tad sanemot bus jau antikvariāta vērtība. Un kā jau zinām, tad tādām vērtiba aug. Un iztēlojies aininu. Tad kad saņemsi, tad varēsi domāt un atcerēties jaunibu.... Ehh...kā es tad jaunibā tādu verķi no ķinas sūtiju...kur man bija prāts... Būtu labāk tad polšinu nopircis... :D
Attēls

Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 21 Jan 2015, 23:17

Smejies, smejies... :evil:
Attēls
Lietotāja avatars
infants
Admins
Atbildes: 532
Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 02 Dec 2014
Kontakts:

Raksts infants » 26 Jan 2015, 23:37

Pē c dažiem komentāriem šķiet, ka kāds nav pamanījis - aliexpress ir ebay veidīgais. Tā ir tikai bāze, kurā vieni tirgojās, bet citi iepērkās. Tur arī pārdevēju reputācijas, atsauksmes par preci utt. Ebay arī var nopirkt sūdu, ja neseko līdzi.
Attēls
Nord2
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 26 Jan 2015, 23:43

Ha- tas ka Aliexpress pats netirgo gan jau ka visiem ir skaidrs, ka katram tirgotājam ir gan reputācija, gan atsauksmes par katru preci, gan tas ka apraksts jālasa ĻOTI uzmanīgi, to jau vairāk vai mazāk zin visi. Pirmais uz ko iekrīt - cena, zinu pats esmu peldējis. Bet ir iekrists arī ar tirgoņiem kuriem ir pilns komplekts, gadās, tā nu tas ir.
Attēls

Atgriezties uz “Atbalstītāji, ražotāji un tirgotāji”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 3 un 0 viesi