Tavas baterijas ir ICR (Li-Ion) 5A un NAV DROŠAS lietošanai nevienā veipa verķī, kur nu vēl, ja tu lietotu mechu! Vienīgais pielietojums būtu labi piemeklēt tām modu un nevilkt vairāk par 3A.
Veipam TIKAI unprotected IMR (Li-Mn)/Hybrid high-drain.
R
Kur tu iegādājies nepieciešamo?
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
-
- Aktīvs
- Atbildes: 96
- Pievienojies: 09 Jan 2015, 01:25
- Veipoju kopš: 0- 8-2013
Re: Kur tu iegādājies nepieciešamo?
Cepums Tev!WoTsoon rakstīja:nu nav te ar"gluži lieta, sīcim iztecēja 4.sony pēc apm. 2 mēneši. Čeku, protams izsviedis...Labāk paķeru te un tad, ja nu kas,
pēc tam gan teica, ka dabujis pie dzīvības. bet bāleliņu kantoriem mazāka ticība par kitajozām...
Ir labi, ja ir. bet nereti gadās, ka mellā avs samaitā .... ( nu jūs jau sapratāt...)
Tieši tā, es arī daudz vairāk uzticos ārzemju veikaliem, nekā vietējiem salašņu kantoriem. Viss, kas man saplīsis ar Latvijas garantiju - 90% no tā bija ilgu mēnešu smadzeņu drātēšana un tikai 10% gadījumos man atmaksāja piķi. Kur sūtot no āremēm 100% atmaksā vai atsūta otru nomaiņai. Man pat pērkot peli ebayā-refurbished no viena veiča sanāca noplēst wireless čipu, kuru man par brīvu atsūtīja Logitech pārstāvji, man tik vajadzēja peles numuru pateikt.
Ārzemju veikalos cilvēki ir.... cilvēki, bet pie mums, ka tik vairāk nokāst un pamatīgāk ap*ist pircēju. Un vienalga, vai tā ir ķīna, amerika vai spānija, tur tirgoņi labāk samaina vai iedod pa virsu BEZ papildus maksas, nekā taisa sev sliktu/negatīvu slavu, šeit visu veikalu garantija balstās tikai un vienīgi no negatīvās slavas un apkrāpšanas.
Lietoju RX2/3 ar Griffin25
- raitizz
- Teicējs
Diez vai būtu jāmēģina baterijas nosēdināt līdz maksimumam. Tām patīk, ja to nedara;) Provari jau ar, piemēram, nelaiž voltus zem 3.5..
Pie noteiktiem V tu vienkārši vairs nevari dabūt ārā noteiktus W, tapē verķis saka čušš...
Ja tu nodarbojies ar sub-ohmu, tad labāk pie izdevības paķer 2 pārus labu baču:D
R
Pie noteiktiem V tu vienkārši vairs nevari dabūt ārā noteiktus W, tapē verķis saka čušš...
Ja tu nodarbojies ar sub-ohmu, tad labāk pie izdevības paķer 2 pārus labu baču:D
R
- raitizz
- Teicējs
Man šķiet, ka tajās bākās, kas tev patreiz nāk, tu būvēsi zem 1 omaWoTsoon rakstīja:Uz subomiem pagaidām nesliecos, toč, un bačas arī ir plānos noteikti, jo, ja tā nopietnāk skatās, tad to ir daudz - 10 gab, bet nav pat neviena nopietna pāra.
R
- raitizz
- Teicējs
Baterijas ņem tepat, NTG, 2500mAh Samsung 25R un tvaicē drošs un laimīgs. Man dažbrīd tāda sajūta, ka uz mani skatās te šķībi, kad bīdu tvaika drošību, taču atcerieties - elektronisko cigarešu nozarē antireklāma NAV reklāma.WoTsoon rakstīja:Ta jau redzēs.
Man vispār, kā uznāk...
Nonākšu līdz bačām arī. Vismaz 4 normālas vajag. Sīcis vēl piektdien atsūtīs savu Mutation X, nezinu, kā ar to vellu tikšu galā...
Šamais tīri apmierināts ar savu Tafūnu GT nr 2.
Kura Mutation X versija tā ir?
R
- raitizz
- Teicējs
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Es iegādājos tagad šķidrumus te.
http://e-cigshop.eu/DIY-E-Liquids
Tiesa man atkrīt shipings, veikals desmit minūtes no mājas...
- raitizz
- Teicējs
Lapa pat latviski.. Kas tur notiek?Gintchlv rakstīja:Es iegādājos tagad šķidrumus te.
R
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Šis ir latviešu uzņēmums- manā skatijumā labākais piedāvājums Īrijā.raitizz rakstīja:Lapa pat latviski.. Kas tur notiek?
- raitizz
- Teicējs
Jā, izskatās labs šops jaunajiem tvaicētājiem, kuri meklē, ar ko sākt. Varētu vēl piedāvāt iStick30W (cena kā 20W), varbūt jauno MVP3, ne tikai tāpēc, ka tie ir jaunāki modeļi, bet arī, lai būtu uz kā Subtankus uzlikt, ja ir vēlme iet virs 20W, bet negribas SMOK XPro BT50.
R
Edit:
komentārs par "Varētu vēl piedāvāt iStick30W" - šobrīd, kad iStick 30W jau kādu laiku apritē par to pašu cenu kā iStick 20W, un ņemot vērā visus tehniskos uzlabojumus pār veco modeli:
- ner.tērauda 510 vītne (iStick20W useriem bieži noplīsa mīkstā vītne)
- atsperīgs konektors
- pogas negrab
- 0.4Ω/8V/30W
- bliež tuvāk RMS, līdz ar to uzstādītie W būs tuvu vēlamajam,
veikalam, kas piedāvā iesācēju setupus, iStick 30W noteikti būtu jāievieš sortimentā.
R
Edit:
komentārs par "Varētu vēl piedāvāt iStick30W" - šobrīd, kad iStick 30W jau kādu laiku apritē par to pašu cenu kā iStick 20W, un ņemot vērā visus tehniskos uzlabojumus pār veco modeli:
- ner.tērauda 510 vītne (iStick20W useriem bieži noplīsa mīkstā vītne)
- atsperīgs konektors
- pogas negrab
- 0.4Ω/8V/30W
- bliež tuvāk RMS, līdz ar to uzstādītie W būs tuvu vēlamajam,
veikalam, kas piedāvā iesācēju setupus, iStick 30W noteikti būtu jāievieš sortimentā.
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 3 un 0 viesi