Aromātu un bāzu derīguma termiņi!

uudza
Aktīvs
Atbildes: 21
Pievienojies: 12 Nov 2016, 15:14
Nauda: : Locked

Aromātu un bāzu derīguma termiņi!

Raksts uudza » 14 Nov 2016, 21:42

Sveiki.
Ir doma pasūtīt lielu kaudzi ar TPA aromātiem un bāzēm no e-dym.pl, lai var kārtīgi eksperimentēt un jaukt un par to ilgi nebūtu jādomā. Un ja likums tiešām tiek pielietots praksē,lai nav jātrīc par sūtījumiem. (vispār e-dym.pl piegādā ar ups,kurjeru,vai ne? tātad neiet caur pastu/muitu?)
Bet jautājums - cik ilgi ir derīgi atvērti un neatvērti aromāti? un bāzes?
Un vai kāds jau ir darījis ko līdzīgi un kā tas ir beidzies - atradis pāris savas "īstās" garšas un pārējie aromāti tikai krāj putekļus?
Un paldies jums par jūsu forumu. Tiešām ļoti noderīgi un izklaidējoši!

Lietotāja avatars
saigons
Aktīvs
Atbildes: 86
Pievienojies: 23 Apr 2016, 22:51
Atrašanās vieta: Rīga

Re: Aromātu un bāzu derīguma termiņi!

Raksts saigons » 14 Nov 2016, 23:36

Nekad, īsto nekad! Tas ir veipotāju lāsts, tik daudz garšu un apziņa, lai cik labas, varbūt ir vēl labākas..man šobrīd karteja kaste ar kādām 50 aromam, lēnām eju cauri, puse ok, puse nepārāk, daži pilnīgi mēsli un kādi 3 ko atkal noteikti ņemšu :D lēnām atrodas iecienītās, bet arī tas, kas šobrīd patīk, nākam mēnes jau būs apnicis.
Ja turi vesa tumšā vietā, domāju, ka pg (aromi/bazes) gadiem der.
ļoti daudz visa kā
uudza
Aktīvs

Raksts uudza » 14 Nov 2016, 23:46

Nu man ar bija doma pasūtīt kādus 50,visu,kas liekas interesants. Bet tad jautājums vai visas cerības likt uz vienas firmas - TPA?
Gatavajos šķidrumos jau parasti ir miksētas garšas. Bet vai gadās arī vienas pašas garšas baudāmas?
Vai labāk uzreiz meklēt sev interesējošas receptes un pēc tām atlasīt?
Un kā ir ar tiem gatavajiem koncentrātiem,kur jau ir samiksētas garšas(unicorn milk utt), viņas mēdz būt labas?
Lietotāja avatars
skairiz.
Aktīvs
Atbildes: 162
Pievienojies: 18 Jan 2016, 14:38
Atrašanās vieta: Rīga & Jūrmala
Veipoju kopš: 21 Dec 2015
Kontakts:

Raksts skairiz. » 15 Nov 2016, 00:37

Es pamatā vienmēr esmu sēdējis uz tpa, bet šad tad arī paķeru kādu Avoriju vai citas firmas aromu. Piemēram, šodien sanāca paņemt 2x Smoke Kitchen aromas.
Paņemot citas firmas uzreiz parādās daudzveidība, kas jauns un savādāks, ir ar ko salīdzināt un lielāka nojauta uz mērķējamo rezultātu.
Iesaku edymā paņemt gan tpa, gan capella, gan inawera u.c. aromātus, nebalsties uz vienu.
Attēls

Wismec RX200 + Gear 25mm RDA
Sigelei 213 Gold + Tornado Hero

@Avoria Vape Longe, Kr. Barona 13/15
uudza
Aktīvs

Raksts uudza » 15 Nov 2016, 02:07

Bet vai tādā gadījumā nav ļoti sarežģīti/neiespējami taisīt pēc receptēm? Cik saprotu ļoti atšķiras procenti un reālā garša.

Vai jūs bieži liekat tikai vienu/divas garšas?
Lietotāja avatars
saigons
Aktīvs

Raksts saigons » 15 Nov 2016, 03:22

receptes bieži nav vienas firmas aromi kā reiz un jā, katrai firmai un garšai arī no vienas firmas ir citi procenti.
ļoti daudz visa kā
uudza
Aktīvs

Raksts uudza » 15 Nov 2016, 09:26

Bet tad,kad jums ir kaudz ar aromiem - cik bieži jūs reāli tiešām veipojat vienas/divu garšu šķidrumus,nevis veselu recepti? Vai tas ir tā,ka konstanti tiek tvaicēts kaut kāda jauna garša,testēts, meklējot nākamo "īsto un vienīgo"?
Es vienkārši iedomājos vai manam slinkumam nebūtu adekvātāk pasūtīt gatavos recepšu koncentrātus.
Lietotāja avatars
saigons
Aktīvs

Raksts saigons » 15 Nov 2016, 09:39

nu ar tam receptem man ir periodiski, parsvara tvaicēju jau tomēr viens vai divu aromu sajakumu, bet reizi nedēļa noteikti uzjaucu kādu ekspermentālu 5 aromu šķidrumu, bet tas receptes ir baiga ņemšanas un rezultāts reti, kad ir tā verts..tas man personīgi protams.
ļoti daudz visa kā
Lietotāja avatars
BearFog
Aktīvs
Atbildes: 78
Pievienojies: 04 Jan 2016, 11:25

Raksts BearFog » 15 Nov 2016, 09:42

Receptes jaukt nemaz nav sarežģīti arī "uz aci". Un citreiz arī vienkāršie garšu salikumi nav nemaz slikti. Pamēģini kaut ko no receptēm, kas man instagramā ( https://www.instagram.com/bearfoglv/ ) tikai man tur pilienu skaits nepareizs uzlikts, pēdējā bildē ir norāde, ka vidējais piliena svars ir 0.02mg. Jaucot jebkādus apjomus stipri vairāk laika neaizņem iepilināt 2 aromas vai 5.
SMY SDNA 200
Heracles RTA-2, Griffin 25 Top Airflow
Lietotāja avatars
saigons
Aktīvs

Raksts saigons » 15 Nov 2016, 09:51

nu, es jaucu 50-100ml un tiem kloniem dots parasti uz 30ml, kkadu iemeslu dēļ :D tad vaig pārreķināt, plus ja aizvieto aromas, tad japreķina salīdzinošā koncentrācija..piem tpa zini,ka 10%, bet inaverai līdzīgais 3%, nu ir ķēpa. ja jauktu ar pilēm 10ml, tad varbūt arī vienalga, nezinu. es uz svariem :D
ļoti daudz visa kā

Atgriezties uz “Ešķidruma jaukšanas pamati”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 1 un 0 viesis