Vēlējos uzzināt kā pie jums īsit iepirkties, jo cik esmu čekojis - vienmēr izpārdots. Laikam jājautā šeit jo saziņa arī nelīdzēja, tā neviens iepriekšējo reizi nesazinājās...
Vēlos iegādāties VPG 50/50 3mg nic bāzi 1,5-3L un garšas.Bet šī jums out of stock visu laiku...kā un kur es varu viņu no jums pasūtīt?
Par garšām - vei jūs arī pārdosiet TPA bāzes 50-100ml pudelītēs vai to likums neļauj vai kas cits? Takā tagad nākas pasūtīt to pašu preci tikai tagad caur jums....rodas problēmas!
Jau iepriekš, paldies par atbildi!
Jautājums BalticVAPE!!!
-
- Aktīvs
- Atbildes: 96
- Pievienojies: 09 Jan 2015, 01:25
- Nauda: : Locked
- Veipoju kopš: 0- 8-2013
- BalticaVape
- Aktīvs
- Atbildes: 64
- Pievienojies: 16 Nov 2015, 20:11
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Rīga
- Kontakts:
Re: Jautājums BalticVAPE!!!
Sveiks, šobrīd lielākā daļa no bāzēm ir izpirktas. Visas bāzes ir pasūtītas un tās būs nopērkamas pec nedēļas.quickbot rakstīja: ↑23 Feb 2017, 01:54Vēlējos uzzināt kā pie jums īsit iepirkties, jo cik esmu čekojis - vienmēr izpārdots. Laikam jājautā šeit jo saziņa arī nelīdzēja, tā neviens iepriekšējo reizi nesazinājās...
Vēlos iegādāties VPG 50/50 3mg nic bāzi 1,5-3L un garšas.Bet šī jums out of stock visu laiku...kā un kur es varu viņu no jums pasūtīt?
Par garšām - vei jūs arī pārdosiet TPA bāzes 50-100ml pudelītēs vai to likums neļauj vai kas cits? Takā tagad nākas pasūtīt to pašu preci tikai tagad caur jums....rodas problēmas!
Jau iepriekš, paldies par atbildi!
Pasūtījums jāveic interneta veikalā. Šobrīd varu piefiksēt interesi un informēt, kad bāzes varēs iegādáties.
TPA aromāti nebūs.
Ja ir konkrēta vēlme, varam vienoties (sarakstoties privāti) atsevišķi, ka priekš Jums tiek pasūtīta konkrēta prece kopā ar nākamo pasūtījumu.
BalticaVape
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 5 un 0 viesi