Sveiciens visiem!

Lietotāja avatars
e-cigshop.eu
Aktīvs
Atbildes: 26
Pievienojies: 19 Jan 2015, 14:16
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Limerick, Shannon, Ireland
Kontakts:

Sveiciens visiem!

Raksts e-cigshop.eu » 14 Okt 2015, 13:48

Sveiki cienījamie tvaicētāji!

Šis ir mans pirmais ieraksts kurā es gribētu iepazīstināt Jūs mazliet ar sevi. Daudzi no Jums jau noteikti ka būs redzējuši mani kādā no video, kurus mēs kopā ar foruma adminu GinchLV taisījām.

Īsimā par sevi... Pats esmu izbijis smēķētājs ar 25 gadu stāžu, un nu jau uz doto brīdi apmēram 4,5 gadus kā pūšu tikai tvaiku un rūpējos par to lai migla no rītiem būtu vēl biezāka. ;) Kā jau daudzus tautiešus arī mani ir dzīves ceļi atveduši uz Īriju, kur tad nu es kādu laiku atpakaļ finansiālu un veselības apsvērumu dēļ meklēju ceļus kā nomest pīpēšanu.

Tolaik elektroniskā cigarete bija kaut kas jauns un briesmīgi dārgs. Joka pēc noriskēju un nopirku komplektu kas izskatās pēc cigaretes. Nomocījos ar to lādēdams 4 x dienā, bet tomēr pāris dienas izvilku bez tabakas. Sapratu ka šitas viss strādā, tikai ir vajadzīgs normāls komplekts ar jēdzīgu bateriju. Tad nu investēju 80€ (uz to laiku kārtīgam komplektam) ar 650 mAh bateriju. Arī tas strādāja un tā maz pa mazam esmu tagad tur kur esmu pašlaik. Kad es sāku tad LV vispār vēl neviens par e-cīgām nebija dzirdējis un Īrijā lielākā daļa (arī GinchLV... :twisted: ) par to tikai smīkņāja... :roll:

Ar laiku izveidojās entuziasms un gribējās kūpināt par brīvu. Tolaik Īrijā bija tikai 3-4 i-veikali kuri tirgoja tvaicētājus. Šobrīd es pat vairs neņemos skaitīt cik to ir... :smokin: Tā nu izdomāju uztaisīt savu i-veikalu un papildus pamata darbam patirgoties internetā. Viss tas ir aizgājis tik tālu, ka nu jau esmu pametis savu darbu un atvēris veikalu.

Šajā sadaļā domāju informēt jūs par jaunumiem mūsu veikalā, kā arī izveidot tiešu kontaktu ar visiem interesentiem. Es saprotu ka iepirkšanās internetā ir diezgan ne-personiska. Tādēļ arī esmu šeit, kur droši varat uzdot jautājumus, komentēt preces, sūdzēties un kontaktēties ar mani pa tiešo. ;)

Ar veikala klāstu varat iepazīties te: http://e-CigShop.eu Ja dažuviet trūkst apraksta latviešu valodā, tad lūdzu atvainot - dažreiz laika vienkārši nepietiek katru preci 4 valodās iztulkot. :oops:

Edit: Pievienoju 10% atlaižu kuponu šī foruma lietotājiem (protams tiem,kas šo lasa...) - LvF10 - ievadit šo attiecīgajā lauciņā kad preces ir saliktas grozā un izbaudiet 10% atlaidi. ;)

Attēls

https://www.alvini.ie/
Ko ikdienā lietoju...? VISU!!!

Atgriezties uz “alvini.ie”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 1 un 0 viesis