Rezi mēnesī, divos mēnešos reizi, visiem lietotājiem tiks izsūtīts epasts uz kuru atbildēt ir obligāti.
Tas tiks darīts tāpēc ka lai pārbaudītu epastus ar kuriem reģistrējamies, forumā nav epasta apstiprināšanas kad reģistrējamis, tāpēc iespējama šmaukšanās, ko protams ka negribam.
Svarīgi, lasīt visiem lietotājiem!!!
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Svarīgi, lasīt visiem lietotājiem!!!
Pēdējais laboja Gintchlv - 10 Mai 2015, 23:45, laboja 2 kopējais laiks.
- infants
- Admins
- Atbildes: 532
- Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Salaspils
- Veipoju kopš: 02 Dec 2014
- Kontakts:
- Gintchlv
- Paps
- Kontakts:
Re: Svarīgi, lasīt visiem lietotājiem!!!
Tas ir vajadzīgs tāpēc ka var piereģistrēties ar feiku emailu lietotājs kurš nemaz nav lietotājs, bots, īsāk sakot apstiprināt savu identitāti.infants rakstīja:Galīgi nesapratu, kam tas vajadzīgs?
- infants
- Admins
- Kontakts:
Vai tad phpbb nevar nokonfigurēt, lai lietotāja konts kļūst aktīvs tikai pēc epasta apstiprināšanas?
- Gintchlv
- Paps
- Kontakts:
Konfigurēt var un tas būs nākaimais diskusijas jautājums, patreiz ir tā kā ir un domāju ka nav tik sarežģīti reizi mēnesī vai divos atbildēt uz epastu.
- infants
- Admins
- Kontakts:
'abidna' būs, ja sistēmas meils kādam tiks iemests spamkastītē... Veipotājs tiks izdzēsts par uzticību.
- bubucis
- Mākslinieks
- Atbildes: 457
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
- Atrašanās vieta: Kurzeme
Un ko tas bots sliktu var izdarīt? Ja kāds sāk spamot vai ko galīgi ne pa tēmu darīt, tad var nobanot. Bet tā savādāk, manuprāt, nav ko dikti iespringt. Un ja kāds nav aktīvs, ar nekas. Tad jau manā grupā būtu jāatstāj kādi 20 biedru tikai...

Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
- Gintchlv
- Paps
- Kontakts:
Ja tas ir googles(bots)- es tiai par , indeksēs lapu, google ātrāk atradīs ja kāds ko līdzīgu meklēs.
Te atradu neta plašumos vienkāršu skaidrojumu: "Boti, saukti arī par interneta robotiem, ir automātiskas programmas, kuras palaiž daži indivīdi ar ļoti aprobežotu domāšanu, un rezultātā lietderīgas mājaslapas tiek piesārņotas ar nevienam nevajadzīgu informāciju (spamu). Kaut kā tā."
Un par to aktivitāti- tu savā domubiedru gurpā vairāk vai mazāk redzi kurš ir kurš, te- niks, vienīgais lai pābaudītu vai ir vai nav feiks lietotājs- epasts.
Es jau arī īpaši neiespringstu par to ka cilvēks lasa info- pats esmu pāris forumos kur tikai smeļos "gudrības", bet pats diskusijās neiesaistos, tā kā tas nav kritiski.
Te atradu neta plašumos vienkāršu skaidrojumu: "Boti, saukti arī par interneta robotiem, ir automātiskas programmas, kuras palaiž daži indivīdi ar ļoti aprobežotu domāšanu, un rezultātā lietderīgas mājaslapas tiek piesārņotas ar nevienam nevajadzīgu informāciju (spamu). Kaut kā tā."

Un par to aktivitāti- tu savā domubiedru gurpā vairāk vai mazāk redzi kurš ir kurš, te- niks, vienīgais lai pābaudītu vai ir vai nav feiks lietotājs- epasts.
Es jau arī īpaši neiespringstu par to ka cilvēks lasa info- pats esmu pāris forumos kur tikai smeļos "gudrības", bet pats diskusijās neiesaistos, tā kā tas nav kritiski.
- Gintchlv
- Paps
- Kontakts:
Tici man ja tu neatbildēsi - uzrakstīšu pēc laika tev personiski, bet vispār jau aktīvajiem lietotājiem diezvai vispār būs jāmeklē savā epasta kāds ziņojums.infants rakstīja:'abidna' būs, ja sistēmas meils kādam tiks iemests spamkastītē... Veipotājs tiks izdzēsts par uzticību.
Pagaidām jau nav tāka nevar izkontrolēt kurš atbildēja un kurš nē, protams ar laiku (cerams) kad būs vairāk lietotāju tad arī tiks ieviesta pie reģistrācijas epasta apstiprinājums un atkritīs šīs nelielas grūtības.
Vai tad pašiem negribās lai forums strādātu normāli un bez problēmām?
- bubucis
- Mākslinieks
- Atbildes: 457
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
- Atrašanās vieta: Kurzeme
Es ari par! Lidzšim man nebija bijusi darisana ar botiem. Viens jau mums te bija.tas bija pedējais reģistrejušais.

Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 3 un 0 viesi