Gintchlv rakstīja:Oki doki- nav problēmu, tas labi ka darbojies. Ja kas dod ziņu. Ha- galvenais neizdzēs forumu....

R
Gintchlv rakstīja:Oki doki- nav problēmu, tas labi ka darbojies. Ja kas dod ziņu. Ha- galvenais neizdzēs forumu....
Es paštukošu, kā labāk. Piekrītu idejai.Gestapo rakstīja:Man ar šķiet, ka pa daudz sadaļu. Piemēram zem baterijām varētu būt tikai divas sadaļas;
1. Modi
2. Akumulatori/baterijas/lādētāji
Tas pats ar Tvaicētāju sadaļu, apakšā varētu būt tikai divas;
1. Pārbūvējamie tvaicētāji
2. Nepārbūvējamie
Pa traku gari ceļi tur sanāk, piemēram (Galvenā->Tvaicētāji->Pārbūvējamie tvaicetāji->RBA->posti), nu biki pa šerpu.
Tas tā, uz pirmo acu uzmetienu.
Tad, iespējams, vajag 3 apakškategorijas? Pārbūvējamie, nepārbūvējamie, vispārīgi. Vai vēl kā to nosaukt.WoTsoon rakstīja: Nu nesaki vis...
Ja ir kas tāds, kas ir kopējs apakšsadaļām, vai vispār beztēmā bet piederīgs kaut kādā ziņā - kur lai iebāž tādu tekstu?
Darīts!!! Apsveicam infants ar iegūto admina tituluWoTsoon rakstīja:Ginča- iesaku minēto biedru infants par kandidātu administratora amatam.
Oj, paldies, paldies. Nezinu gan, vai biju īstais. Nav jau un diez vai arī būšu tas, kurš te tagad visu sabīdīs. Kā jau kaut kur minēju - esmu raw php kodētājs. Ar bīdīšanu gatavās sistēmās tā i kā i. Nekad nevari zināt, kas tur beigās sanāks.Gintchlv rakstīja:Darīts!!! Apsveicam infants ar iegūto admina tituluWoTsoon rakstīja:Ginča- iesaku minēto biedru infants par kandidātu administratora amatam.un ar iegūtajiem pienākumiem!!!
P.S Un man arī darba mazāk, ar ko arī sevi apsveicu![]()
![]()
Ha ha. Ja tas būtu tik vienkārši.Gestapo rakstīja:Nu vismaz tagad sev lokāciju varēsi nomainīt
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 4 un 0 viesi