Ar ko lai sāk?
-
- Atbildes: 1
- Pievienojies: 19 Dec 2018, 22:38
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Kandava
- mednieks2
- Aktīvs
- Atbildes: 214
- Pievienojies: 25 Aug 2016, 10:03
- Atrašanās vieta: Cēsis
- Veipoju kopš: 12 Jūn 2016
Re: Ar ko lai sāk?
Sāc ar foruma lasīsanu. apgūsti visu info. Pamata lietas, terminus, slengus un pašu pamatu teoriju
Nu un tad jau kaut ko ne dārgu. SMOK Vape pen 22, vai kādu iJust.
Un veipošana pavisam noteikti IR kaitīga veselībai. tikai par 95% mazāk kaitīga, kā smēķēšana.
Nu un tad jau kaut ko ne dārgu. SMOK Vape pen 22, vai kādu iJust.
Un veipošana pavisam noteikti IR kaitīga veselībai. tikai par 95% mazāk kaitīga, kā smēķēšana.
- tomcat866
- Atbildes: 3
- Pievienojies: 26 Jan 2017, 22:18
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 07 Mai 2016
Es sāku ar Ijust 2...Nav dārgi,iztvaicētāji arī normālās cenās,garša un tvaiks pietiekoši...MAn patika....
-
- Atbildes: 2
- Pievienojies: 09 Jan 2019, 22:39
Atvainojos autoram, cerams, ka drīkstu piemesties šeit, lai nav jātaisa jauns topics. Man draugs iedevis pamēģināt arī joyetech modeli, tikai parastu EGO AIO. Cik paskatijos youtubē, tad 2 gadi atpakaļ tas bija pats TOPs iesācējiem
5 dienas lietoju, un 3 dienas jau bez smirdīgās cigaretes.!!!!!!!!!!!!!
Tākā man nav pieredzes ar sūtīšanu, tad viņš man pasūtīs pašam savu aparātu, tikmēr lietošu viņa aizdoto. Es viņam teicu, lai sūta tieši tādu pašu, bet viņš jautā, vai tiešām nevajadzēs ko niknāku. Tad nezinu, ko īsti atbildēt, jo šī man ir pirmā saskare ar to visu, un nesajēdzu neko no tiem visiem raksturlielumiem. Vienīgais, kas traucē ir, ka baterija tiešām tur pārāk mazu laiku.
Es šo uzsāku pamēģināt ar domu, lai tikai atmestu smēķēt un ar laiku arī beigt tvaicēt. Piedodiet, bet pārvērst to par hobiju ar veipa tjūnēšanu u.t.t neplānoju.
Man patīk dizains, izmēri un apkalpošanas ērtums, tāpēc vēlos pieturēties pie šī modeļa un CENAS, bet skatos internetā, ka ir vairāki EGO AIO modeļi un drusku apjuku ( pro. pro-c , ECO u.t.t). Pēc šī garās penteres galvenais jautājums ir, vai profiņi akceptēs manu izvēli, jo viss man it kā apmierina, tik tā baterija, .
Jau iepriekš paldies.
5 dienas lietoju, un 3 dienas jau bez smirdīgās cigaretes.!!!!!!!!!!!!!
Tākā man nav pieredzes ar sūtīšanu, tad viņš man pasūtīs pašam savu aparātu, tikmēr lietošu viņa aizdoto. Es viņam teicu, lai sūta tieši tādu pašu, bet viņš jautā, vai tiešām nevajadzēs ko niknāku. Tad nezinu, ko īsti atbildēt, jo šī man ir pirmā saskare ar to visu, un nesajēdzu neko no tiem visiem raksturlielumiem. Vienīgais, kas traucē ir, ka baterija tiešām tur pārāk mazu laiku.
Es šo uzsāku pamēģināt ar domu, lai tikai atmestu smēķēt un ar laiku arī beigt tvaicēt. Piedodiet, bet pārvērst to par hobiju ar veipa tjūnēšanu u.t.t neplānoju.
Man patīk dizains, izmēri un apkalpošanas ērtums, tāpēc vēlos pieturēties pie šī modeļa un CENAS, bet skatos internetā, ka ir vairāki EGO AIO modeļi un drusku apjuku ( pro. pro-c , ECO u.t.t). Pēc šī garās penteres galvenais jautājums ir, vai profiņi akceptēs manu izvēli, jo viss man it kā apmierina, tik tā baterija, .
Jau iepriekš paldies.
- Wrongtouchpoint
- Aktīvs
- Atbildes: 65
- Pievienojies: 05 Jūn 2017, 23:52
- Atrašanās vieta: Cēsis
- Veipoju kopš: 02 Mai 2017
Var jau ieķert divus, vienu tvaicē otru lādē, vai izvelc, kad pirmais ir atņirdzies. Vai arī paņem uwel nunchak, eleaf istick pico kādu, geekvape ar bij līdzīgs no jaunajiem, pīris aķi, un virsū cubis, ja gribas pie tiem koiliem pieturēties. Koili Lv pieejami plaši, bet jāskatās vai apmierina reizi kādās divās nedēļās mainīt koilu, izmaksu ziņā. Bet vēl var gadīties, ka ar laiku tvaiks sāks likties pa plānu. Var arī paņemt kādu mtl tanku, piem sirena 2. Iespējas ļoti plašas, pašam jāsaprot ko gribas, var jau arī pieticīgi tvaicēties.
Unbox your cloud!
Mutējamais tvaikradis:
Uz Eleaf iStick Pico 25 sēž no Geek Vape: Zeus, Ammit mtl rta vai Ammit 25,
Uz GTRS Vboy 200w gozējas no Geek Vape: Loop v1.5 rda, Zeus Dual vai Blitzen,
kur iekšā slēpjas A1 28ga*2+32ga kleptons, Wrong metāls utt.
Mutējamais tvaikradis:
Uz Eleaf iStick Pico 25 sēž no Geek Vape: Zeus, Ammit mtl rta vai Ammit 25,
Uz GTRS Vboy 200w gozējas no Geek Vape: Loop v1.5 rda, Zeus Dual vai Blitzen,
kur iekšā slēpjas A1 28ga*2+32ga kleptons, Wrong metāls utt.
-
- Atbildes: 1
- Pievienojies: 20 Jan 2019, 18:49
- Kontakts:
-
- Atbildes: 3
- Pievienojies: 11 Feb 2019, 14:19
Vai te ir kāds gudrs veip lietotājs ,kuram privāti varētu uzdot dažus jautājumus lai būtu kāda skaidrība šajā visa ? :///
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 1 un 0 viesis