Sveiki visiem. Man 29, smēķēju jau apm 10 gadus 10-15 cigaretes dienā. Apm. 2 mēn. atpakaļ nopirku smok pen22 pēctam smok pen plus, garšu un nik. daudzumu arī itkā atradu-6mg liqa cheesecake. Aktīvi nodarbojos ar sportu un pa reizei uztvaicēju pa reizei uzpīpēju. Parastās cigaretes ir noriebušās līdz nemaņai, bet atmest nevaru, ap ceturto dienu ir vāks tapēc mēģinu ar e cīgas palīdzību. Tvaicēt ļoti iepaticies, bet... Brīžiem galva iesāpas, acis itkā sūrkst. Kad googlē ieraksta par veipošanas problēmām tad mati stāvus no tā saucamo ``ārstu un narkologu``textiem

Varbūt kādi ieteikumi, varbūt nevajadzētu kurīt parastās vispār ja tvaicē, par to nikotīna lomku pirmajās dienās es saprotu, bet tie pārējie blakusefekti... Varbūt tas tik īslaicīgi? Veipot tiešām patīk un pat 1 dienu nesmēķējot parastās ar dihalku labāk, bet ja es būšu pārliecināts, ka ar veipošanu ne4akarēju kko citu tad arī atmetīšu parastās. Domāju ka nēsmu vienīgais ar tādu problēmu. Jau iepriekš paldies un lai labi tvaicējas