Pāreju uz tvaiku, bet...
-
- Biedrs
- Atbildes: 8
- Pievienojies: 22 Okt 2017, 06:37
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 21 Okt 2017
Pāreju uz tvaiku, bet...
:Sveiki. Varbūt kāds varētu palīdzēt, kautko ieteikt. Ir tā, ka divus mēnešus atpakaļ nopirku smok pen 22. Veikalā ieteica 6 mg šķidrumu, cigaretes agrāk smēķēju 12 gadus pa 10-15 dienā, dažādas markas, pēdējā laikā tās bija marlboro gold. No šķidrumiem Izmēģināju dažādas garšas, vislabāk nāca pie sirds cheesecake. Bija arī dienas kad nesmēķēju vispār, bet tad tāda jocīga sajūta, nedaudz līdzinās kad metu nost smēķēšanu, nervozitāte utt. Vai tā tam kādu laiku ir jābūt? Nedēļu atpakaļ, iegādājos smok pen plus. Pagaidām uz modiem vēl nepāreju. Izlasīju, ka varbūt pa maz nikotīna ir 6 mg. Vakar nopirku 12 mg, nu teikšu tā ka pa stipru un ievilkt ar normāli nevar, liekas ka plaušas pilnas. Pats nodarbojos ar sportu diezgan aktīvi, bet ir apnicis vergot tām cigaretēm, smirdoņa un elpu sit nežēlīgi ciet, gribu atmest un pāriet tikai uz tvaiku. Varbūt kādi ieteikumi iesācējam. Iepriekš paldies un lai jauka diena un labs tvaiks!!! 

- HaPuK
- Sargs
- Atbildes: 516
- Pievienojies: 06 Sep 2016, 23:24
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Jēkabpils
- Veipoju kopš: 07 Jūl 2015
Re: Pāreju uz tvaiku, bet...
Labrīt!
Es teikšu tā - principā esi jau atradis savu tvaiku, un aparātu. Lieto vien tos 6mg tālāk. Ar laiku apradīsi. Stiprākus šķidrumas es neteikšu, ka Tev vajag.
Un "lomkas" pēc nikotīna tas ir normāli neilgi pēc atmešanas, jo organisms Tev pieprasa nikotīnu. Ar laiku, būs tā, ka savu veipu varēsi atstāt mājās, un darbā netvaicet, un nekādas "lomkas" nebūs...
Principā, ko es Tev varu ieteikt- tvaicē vien tālāk, prieks, ka atmeti smēķēšanu!
HaPuK's
Es teikšu tā - principā esi jau atradis savu tvaiku, un aparātu. Lieto vien tos 6mg tālāk. Ar laiku apradīsi. Stiprākus šķidrumas es neteikšu, ka Tev vajag.
Un "lomkas" pēc nikotīna tas ir normāli neilgi pēc atmešanas, jo organisms Tev pieprasa nikotīnu. Ar laiku, būs tā, ka savu veipu varēsi atstāt mājās, un darbā netvaicet, un nekādas "lomkas" nebūs...

Principā, ko es Tev varu ieteikt- tvaicē vien tālāk, prieks, ka atmeti smēķēšanu!
HaPuK's
-
- Biedrs
Paldies, uzreiz uzlabojās garīgais, man jau ar likās ka tie 12 pa daudz, jāpilda atpakaļ 6mg un aiziet uz urrā 
- HaPuK
- Sargs
- Atbildes: 516
- Pievienojies: 06 Sep 2016, 23:24
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Jēkabpils
- Veipoju kopš: 07 Jūl 2015
Tvaicē vasals! Galvenais, ka naglas vairs nedzen zārkā! 

- Klusais
- Aktīvs
- Atbildes: 20
- Pievienojies: 27 Aug 2017, 02:48
- Veipoju kopš: 22 Aug 2017
Paaugstināt nikotīna saturu tev noteikti nevajag. Es smēķēju pa paciņai dienā 20 gadus un uzreiz pārejot uz tvaiku, klausot pārdevēja ieteikumu, sāku ar 6mg, bet jau pēc nedēļas pārgāju uz 3mg. Zemāk pagaidām netieku bet vairāk arī nevajag. Ar tavu setapu tvaika apjoms ir pietiekams. Ja tvaicē jau divus mēnešus (es arī) tad psiholoģiskā atkarība arī ir jau mazinājusies un es teiktu ka ja pašam ir vēlēšanās - pamazām tu varētu pāriet arī uz 3mg.
-
- Biedrs
Paldies par ieteikumu, pagaidām jāpaliek pie 6 mg, jo 12 tiešām bij stipri par daudz 
- Wrongtouchpoint
- Aktīvs
- Atbildes: 65
- Pievienojies: 05 Jūn 2017, 23:52
- Atrašanās vieta: Cēsis
- Veipoju kopš: 02 Mai 2017
Pārejot uz tvaiku, katram ir individuāli, cits mierīgi pāriet bez diskomforta, kādam ir lomkas. Es pārgāju pakāpeniski, ar katru dienu samazinot cigarešu daudzumu, bet tāpat lomkas bija, bet tās bij vieglas, daudz vieglāk kā nogriežot kūpēšanu kā ar nazi. Nedēļa un viss bumbās.
Unbox your cloud!
Mutējamais tvaikradis:
Uz Eleaf iStick Pico 25 sēž no Geek Vape: Zeus, Ammit mtl rta vai Ammit 25,
Uz GTRS Vboy 200w gozējas no Geek Vape: Loop v1.5 rda, Zeus Dual vai Blitzen,
kur iekšā slēpjas A1 28ga*2+32ga kleptons, Wrong metāls utt.

Mutējamais tvaikradis:
Uz Eleaf iStick Pico 25 sēž no Geek Vape: Zeus, Ammit mtl rta vai Ammit 25,
Uz GTRS Vboy 200w gozējas no Geek Vape: Loop v1.5 rda, Zeus Dual vai Blitzen,
kur iekšā slēpjas A1 28ga*2+32ga kleptons, Wrong metāls utt.
- Sunriset
- Aktīvs
- Atbildes: 64
- Pievienojies: 01 Jūn 2017, 13:01
- Veipoju kopš: 01 Mai 2017
Pārgāju bez problēmām, vienkārši sāku nepīpēt un tad atcerējos, ka mājās mētājas kengertech uz vtc mini 
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 2 un 0 viesi