Vape problēma
-
- Atbildes: 1
- Pievienojies: 15 Nov 2016, 23:30
- Nauda: : Locked
Vape problēma
Es šodien nopirku vape un es ieleju šķidrumu ievelku piecus dūmus un man jau sākt degt kakls. Škidrums sāk līt nedaudz ārā. Modelis noisy cricket ar tsunami 22. Ātru palīdzību?
-
Re: Vape problēma
Viss slēpjas vates ieriktēšanā tavā Tsunami RDA. Sķidrums arī noteikti par stipru, ja jau grauž kaklu.Ieteikums ieiet Youtube un paskatīties kādu pamācību, kā pareizi vati salikt Tsunami RDA un šķidrumu ar mazāku nikotīna daudzumu izmantot uz dripkām.Aptuveni 1,5mg jau būtu normāli.Un nevajag pārliet to dripku līdz lūpai, tikai vati samērcēt kārtīgi.
- andzik
- Atbildes: 1
- Pievienojies: 07 Jūn 2016, 13:30
- Atrašanās vieta: Jelgava
Atkarīgs arī no tā kāda ir tava VG/PG attiecība, dripperim noteikti vajadzīgs virs 50/50
VGOD ELITE - Peerless RDA
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
Tas ir tavs pirmais veips??
Noisy Cricket ar Tsunami RDA takš ir konkrēts mākoņpūtis uz 8V... Kā jau te minēja,ja no Tsunami līst šķidrums ārā, tad tu par daudz esi sapilinājis.
Iesaku kādu regulējamo verķi ieviest.
R
Noisy Cricket ar Tsunami RDA takš ir konkrēts mākoņpūtis uz 8V... Kā jau te minēja,ja no Tsunami līst šķidrums ārā, tad tu par daudz esi sapilinājis.
Iesaku kādu regulējamo verķi ieviest.
R
-
- Aktīvs
- Atbildes: 278
- Pievienojies: 23 Apr 2016, 22:44
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Dzintarzeme
- Veipoju kopš: 29 Apr 2016
Pavēro gaisa caurumus vai tajos no augšas tiešām tek šķidrums. Tsunami gaisa caurumi ir pašā apakšā un pēc tvaikošanas tas šķidrums var būt tikai kondensāts, kuram patīk uzkrāties uz moda.
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 8 un 0 viesi