E-cigaretes izvēle, starta budžets

Raksti un sarunas par pt iesācējiem
ronis21
Biedrs
Atbildes: 7
Pievienojies: 14 Sep 2016, 11:36
Nauda: : Locked

E-cigaretes izvēle, starta budžets

Raksts ronis21 » 14 Sep 2016, 19:11

Sveiki!

Vēlējos pakonsultēties ar Jums - ar ko man vajadzētu sākt. Ko pirkt, ko nē. Utt.

Tātad - doma ir sākt lietot e-cig, jo būtu mazāka smaka, pieļauju, ka zobiem(pieļauju, ka cigaretes dūmi reāli padara zobus dzeltanīgus.) arī tas par labu nāktu un arī bieži vien pieriebjās pīpēt parastās cigaretes. Gribās, bet pie puses no cigaretes apnīk, bet mest pusapēstu maizi arī nav forši. Atmest arī nav īpaši liela vēlme. Gribās kaut kādu dūmu dažkārt uzšaut.

Ar ko tad man vajadzētu sākt? Es pieļauju ar to, kur vispār vēlos iegādāties savu nākamo vesalības bendi. Es skatos, ka fasstech.com būtu labākā izvēle. Vismaz no atsauksmēm esmu dzirdējis no 7 cilvēkiem pozitīvus vērtējumus. Atnāks brāķis - nu neko.
Cik zinu, tad visi agrāk runāja, ka e-cig normālu var skatīties tikai vienīgi uz 100eur. Bet tie 100eur ir Latvijas veikalos? Vai arī kā? Jo zem 40 pat izskatās patiešām jēdzīgi veipi. Budžetu. Nu 100 varētu izmest veipam.
Kādu veipu es vēlos (izskats) - kaut kas neuzkrītošs. Melns / sudraba krāsā. Arī kaut ko jēdzīgu, nevis kaut kādu baigo futuristic stilu.
Man cilvēki ieteica šo : https://www.fasttech.com/products/0/100 ... ox-mod-kit (Latvijā 100eur šis maksā).

Ko jūs sakiet?

Un tālāk - īsumā pastāstiet ar ko man būs jāsaskarās. Cik jāčakarējās? Kā var reāli ietaupīt. Kas labāks etc. Kā arī - kā ar tiem coiliem? Cik saprotu, tad ir coilu bāzes, kuras met vienkārši ārā un ir coilu bāzes, kuras tu pats čakarē. Kā ar tiem? Ir tolks pirkt gatavās bāzes?
Un kā ar šķidrumiem? Kādas garšas super un kas nav tik labs. Cik ilgi e-cīga kalpo un kas viņu var nobendēt.

Kā arī - kādu jaudu vajadzētu izvēlēties? 70W ir ok?

Lietotāja avatars
Yanko
Aktīvs
Atbildes: 107
Pievienojies: 10 Apr 2016, 15:41
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 07 Apr 2016

Re: E-cigaretes izvēle, starta budžets

Raksts Yanko » 14 Sep 2016, 22:59

sveiks! tas links ko Tu esi ielicis, ir uz pakaļdarinājumu. kad sūti no ķīniešiem, skaties, lai klāt ir rakstīts "original", "authenthic", nevis "styled" kā šijā gadījumā.
sākumā ieteiktu ņemt ar gatavajiem iztvaicētājiem un vēlāk, laika gaitā, ja rodas interese taisīt savus coilus. viens coils iet aptuveni 1-2 nedēļas. atkarīgs no tā cik daudz tvaicēsi un kādu šķidrumu izmantosi. gatavos iztvaicētājus sūtot no Ķīnas bodes vari paņemt klāt, lai nav pēc tam jādomā.
par šķidrumiem - gaumes lieta. sākumā ieteiktu ņemt pa 10ml šķidrumus, lai saprastu kas patīk un tikai tad pirkt lielākos tilpumos vai jaukt pašam.
kā sākuma komplekts labs variants ir https://www.fasttech.com/products/0/100 ... -apv-mod-w . maziņš, ērts, bet savu darbu dara labi. klāt paķer iztvaicētājus, iepakojumā 5gab. https://www.fasttech.com/p/2892200 un dzīvo laimīgs kādu brīdi :) bateriju tepat Latvijā uz vietas nopērc.
jauda ikdienas lietošanai pilnīgi pietiekoši, pats ikdienā līdz 50w tvaicēju.
Attēls
ronis21
Biedrs

Raksts ronis21 » 15 Sep 2016, 16:10

Diemžēl atbildi nesaņēmu cik ātri vēlējos (biju domājis, ka nav vērts gaidīt uz atbildi. Nevarēju saprast vai šis forums ir beigts, vai dzīvs).
Diemžēl jau nopirku to tur manu linku. Bet paldies, ka izskaidroji.
Cik lielas problēmas man varētu būt ar to styled? 100% būs mēsliņš? Vai arī dzīvot varēs?
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 15 Sep 2016, 16:13

Jā, šad tad gadās ka biku jāpagaida. Nav teikts ka stayled būss mēsls un nelietojams, savu naudu nokalpos.
Forums dzīvs, augšā, izvelnes joslā pameklē ''Čats'', tur noteikti ka ātrāk atbildēs uz taviem jautājumiem.
Attēls
Lietotāja avatars
Yanka
Aktīvs
Atbildes: 225
Pievienojies: 28 Jan 2015, 16:53
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 11 Jūn 2012

Raksts Yanka » 15 Sep 2016, 18:36

Forums ir ļoti dzīvs!
ronis21
Biedrs

Raksts ronis21 » 15 Sep 2016, 19:28

Ok. Liels paldies!
Ir arī kāda vieta Rīgā/I-veikals, kur var arī nopirkt rezerves daļas? Šaubos, ka sākumā būšu gatavs gaidīt tās dienas, kamēr atnāk tie jaunie coili utt.
Kā arī - kādas garšas jūs ieteiktu?
Lietotāja avatars
Yanko
Aktīvs

Raksts Yanko » 15 Sep 2016, 19:30

coilus var nopirkt gandrīz jebkurā vapeshop. garšas skaties kas tev pašam labāk patīk. tā ir gaumes lieta.
Attēls
ronis21
Biedrs

Raksts ronis21 » 15 Sep 2016, 20:02

Muļķīgs jautājums, bet vai ir jāpievērš liela uzmanība baterijām? Cik skatos, tad man ir vajadzīga 18500 baterija tai cigaretei, ko pasūtīju. Ko ņemt, ko nē?
Lietotāja avatars
Yanko
Aktīvs

Raksts Yanko » 15 Sep 2016, 20:04

vienas no populārākajām ir lg hg2 un sony vtc5. kādu no tām arī ņem. galvenais neizdomā ņemt kaut kāda,s ka tik lētāk un nezināmas izcelsmes
Attēls
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 15 Sep 2016, 20:08

Patreiz ejošākās ir LG baterijas, https://eu.nkon.nl/lg-18650-hg2.html
Vel labas baterijas ir šīs https://eu.nkon.nl/sony-us18650vtc5a-flat-top.html un https://eu.nkon.nl/sony-us18650vtc5-flat-top.html
Baterija ir svarīga moda sastāvdaļa, ja nopirksi sliktas baterijas- var sanākt kababum! Par baterijām runājot ir jābūt ļoti uzmanigam nevar ņemt stayled vai kautkādas nezināmas firmas.
Attēls

Atgriezties uz “Iesācējiem”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 12 un 0 viesi