Pareizā šķidruma izvēle iesācējai

Raksti un sarunas par pt iesācējiem
Distele
Atbildes: 1
Pievienojies: 10 Mai 2016, 13:09
Nauda: : Locked

Pareizā šķidruma izvēle iesācējai

Raksts Distele » 28 Mai 2016, 12:51

Sveiki. Esmu iesācēja, veipoju divas nedēļas. Mazliet mulsina šķidrumi. Sāku ar 24mg nikotīnu (par traku), nākamo ņēmu 6mg (baigi ok, bet gribējās biežāk kūpināt), tagad paņēmu 12mg (nenormāli sit pa kaklu - PG 48%, VG 40%), meklējot pareizo nikotīna daudzumu sev. Man nepatīk tas spēriens pa kaklu. Tagad nezinu, uz kādiem šķidrumiem skatīties, kas būtu ar gana nikotīnu (lai neprasās cigaretes), bet nesistu pa kaklu. Garšiņas man nav tik svarīgas.
Paldies jau iepriekš!

Šobrīd izmantoju aizlienētu GS Ego II 2200mAh.

Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Re: Pareizā šķidruma izvēle iesācējai

Raksts Gintchlv » 28 Mai 2016, 12:57

Sveika!
Es savā laikā sāku ar 12mg, tad labu laiku sēdēju uz 6mg, tagad sakarā ar to ka tvaicēju subohmu tankus, nikotīns aptuveni 2mg. Ieteiktu kaut vai saliet kopā 12 ar 6mg, pamēģini. Katram tas ir ļoti induviduāli. Atkarīgs arī ir no šķidrumā esošā nikotina kvalitātes. Ja nepalīdz, pamaini šķidrumu, pamaini tanku. Ar laiku atradīsi savu labāko komplektu, galvenais nemet plinti krūmos. Pamēģini mentolu drusku pielej klāt.
Attēls
Ē.Mby

Raksts Ē.Mby » 28 Mai 2016, 13:16

Redz, man piemēram ir patīkamāk kad ir TH - sitiens pa kalklu, ļoti individuāli katram.Vari mēģināt izmantot šķidrumus ar lielāku VG%, kaut gan šaubos vai Tava Egoha pavilks, vai maini tanku un modu, kur to lietu jau var saregulēt ar spoles augstumu, watiem, gaisa padevi utt.Arī šķidrumam liela nozīme, par gatvaajiem nemāku teikt, jo neesmu lietojies, bet pašjauktajām bāzēm gan varbūt visādi, citām nikotīns ir jestrāks, citām maigāks.Arī aromas daudz izsaka, citas pievienojot TH ir ļoti skarbs, citas, ar to pašu bāzi, th vispār pazūd.Es personīgi lietoju kayfun v3 mini ar istick 30w, vispār neesmu saskāries ar problēmām, lietojot šo setupu, var saregulēt TH tādu kā pašam patīk.Mēģini, ja kas neskaidrs raksti, šeit noteikti kāds palīdzēs.
quickbot
Aktīvs
Atbildes: 96
Pievienojies: 09 Jan 2015, 01:25
Veipoju kopš: 0- 8-2013

Raksts quickbot » 13 Jūn 2016, 18:19

Man pret kakla skrāpi palīdzēja nedaudz mentola samiksēšana. Ar mentolu tā pat jūti to sitienu, bet viņš daudz patīkamāks! Vēl ir ļoti no svara - ar kādu agregātu Tu tvaicē. Mēģināsi jaudīgu tanku uz kaut kāda mazā zīmuļa, nevarēsi normāli ievilt un tvaiks sitīs kaklā...uzliksi to pašu uz jaudīgāka aparāta un uzkurināsi uz kādi 30W, tvaiks būs daudz sātīgāks un daudz maigāks.

Takā esmu iecienījis nedaudz mentola katrā no maniem DIY un apstājies pie 50/50 PG/VG 3mg nic, esmu ļoti apmierināts. Ja Tev nav iespējas intereses jaukt pašai, pamēģini tos pašus 8-12nic ar attiecību 20/80, 30/70 PG/VG, būs lielāks tvaiks un biezāka sula, būs mazāks throat hit un maigāks tvaiks. Pēc tam var arī pamikēt klāt kādu no piparmētru/mentola šķidrumiem, ja pietrūkst nedaudz tā skrāpja kaklā!
Lietoju RX2/3 ar Griffin25

Atgriezties uz “Iesācējiem”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 8 un 0 viesi