Obs crius no fasttech.com
-
- Aktīvs
- Atbildes: 35
- Pievienojies: 04 Apr 2016, 01:29
- Nauda: : Locked
Obs crius no fasttech.com
Sveicināti,es vēlētos uzzināt jūsu atsauksmes par obs crius,cik labs ir šis tanks? Vai derēs mākoņpūšanai un garšai? Lūk links -https://m.fasttech.com/products/0/10018 ... k-atomizer Vai arī varat ieteikt ,kādu citu Rta,saprāta un cenas robežās?
-
- Biedrs
- Atbildes: 11
- Pievienojies: 08 Mar 2016, 10:32
Re: Obs crius no fasttech.com
Paldies, ļoti informatīvs apskats. Vai ir vērts pāriet no Griffina?WoTsoon rakstīja:Nu jau lietoju kādu laiku ikdienā šo tanku,
-
- Aktīvs
- Slēpts teksts, attēls, media- parādīt
-
- Aktīvs
Neesmu baigais visszinis pērku bāzes Modena rīgā.gatvas garšas nepērku,nepatīk tas pārcenojums.Pārsvarā uz drippera velku 100% vg ,kad sagribās taisu 70/30. 90/10.tās mollin garšiņas liekas nekvalatatīvas,bet no ineta baigā vēlme arī nav sūtīt,par tām daudz nezinu,bail ka neatnāk kkāda laža un nevēlos gaidīt mēnesi:D ja vari ko ieteikt lietas labā,dod ziņu,paldies.WoTsoon rakstīja:Jāsaprot tev viens, ka ar 3mm būs gaisa pretestība biki lielāka, bet ar 6mg ka tik nedabū pārdozi, jo cirtienu man jau dod labu 4mg Grey PM bāze.
Ar to asumu ir tā, ka ar claptonu tu dabūsi noteikti garšas buķeti, bet vispār tvaiku un arī garšu, bet asāku tvaiku var dabūt ar vienkāršu SS spaced spoli 5-6 vijumi. Jo tievāka drāts , jo cirtiens asāks. Var niķeli vilkt, tas pavisam, 28g, vai 30g, bet nav vairs tās garšas ar biezo šķidrumu.
Esmu mēģinājis arī NiFe30-nu galīgi garša pazūd. Tad ir jātvaicē veikala gatavās zupas škidrās ar baigo PG.
Bet es 80/20 VG/PG, un ļoti minimāli garšas maisu klāt, bet jau tā...
Nu katram jau savs smeķis.
-
- Biedrs
Interesē garša. No apskata sapratu, ka tā varētu būt labāka nekā Griffinam bet jautajums vai ir tik laba lai attaisnotu 20-30 eiro teriņu par vēl vienu tankuWoTsoon rakstīja:Man Grufins bija vienkārši par jaudīgu. Aptuveni tas pac jau ir bet es jay nezinu, ko vēlies. Grifinam ir stipri mazāka gausa pretestība, var teikt, nav nemaz.
-
- Biedrs
Paldies, ļoti izsmeļoši! Tad laikām turpināšu eksperimentēt ar spolēm uz tā paša Griffina, Crius pagaidīs.WoTsoon rakstīja:Bet tā ir tīri gaumes lieta. Es vienkārši maisu ļoti, ļoti maz klāt garšas pie bāzes, ļoti minimāli. Tas viss ir stipri nosacīti. Sie divi tanki ir garšas ziņā stipri līdzīgi, bet atšķirīgi tieši tvaika daudzuma ziņā.
....
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 8 un 0 viesi