Help
-
- Aktīvs
- Atbildes: 35
- Pievienojies: 04 Apr 2016, 01:29
- Nauda: : Locked
Help
Sveiki,es vēlos no ishopa pasūtīt Evic vtc mini 75w,tur ir divi piedāvājumi ar cubis tanku vai arī tron tanku,kādu jūs man ieteiktu ņemt? Pēc principa man būtu vienalga,tāpat dripperis tiks likts virsū ,bet fakts kā tāds ,kurš būtu tad labāks?
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Re: Help
Cubis un Trone ir pilnīgi vienādi tanki ar vienādiem koiliem, nav atšķirības starp šiem tankiem, tikai dizains, izskats. Abi tankinav no tiem labākajiem, vismaz pēc manām domām, ir tvaiks, ir arī kaut kāda garša, bet tad jau labāk ņem Toptanku.
-
- Aktīvs
Paldies par ieteikumu no fasttech būtu labi sūtīt? Viss komplekts maksā 42€Gintchlv rakstīja:Cubis un Trone ir pilnīgi vienādi tanki ar vienādiem koiliem, nav atšķirības starp šiem tankiem, tikai dizains, izskats. Abi tankinav no tiem labākajiem, vismaz pēc manām domām, ir tvaiks, ir arī kaut kāda garša, bet tad jau labāk ņem Toptanku.
- tolis
- Aktīvs
- Atbildes: 66
- Pievienojies: 27 Okt 2015, 19:32
- Atrašanās vieta: Tukums
- Veipoju kopš: 10 Aug 2015
Varu piedāvāt Toptanku vai Criusu
https://www.fasttech.com/products/0/100 ... -60w-tc-vw
https://www.fasttech.com/products/0/100 ... -60w-tc-vw
Pēdējais laboja tolis - 21 Apr 2016, 00:10, laboja 1 kopējais laiks.
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Jip, FT ir normāla bode, pa lielam. Kad formēsi sūtijumu, tur ir iespēja izvēlēties ar kādu pastu sūtisi, es ieteiktu, protams ja piedāvā, sūtīt ar DHL Global Mail, tiesa maksā laikam 2-3 euro, bet man uz IRL pa divām nedēļām atnāca. Un + vel DHL trakings.
-
- Aktīvs
Oo,liels paldies:))Gintchlv rakstīja:Jip, FT ir normāla bode, pa lielam. Kad formēsi sūtijumu, tur ir iespēja izvēlēties ar kādu pastu sūtisi, es ieteiktu, protams ja piedāvā, sūtīt ar DHL Global Mail, tiesa maksā laikam 2-3 euro, bet man uz IRL pa divām nedēļām atnāca. Un + vel DHL trakings.
-
- Aktīvs
Ā aizmirsu pajautāt un kā ir ar tiem kuponiem? Kur šos brīnumus var iegūt?Gintchlv rakstīja:Jip, FT ir normāla bode, pa lielam. Kad formēsi sūtijumu, tur ir iespēja izvēlēties ar kādu pastu sūtisi, es ieteiktu, protams ja piedāvā, sūtīt ar DHL Global Mail, tiesa maksā laikam 2-3 euro, bet man uz IRL pa divām nedēļām atnāca. Un + vel DHL trakings.
-
- Aktīvs
Vai jēga ņemt ir šo?https://www.fasttech.com/products/0/100 ... -tc-vw-apv Un vai varētu kāds pateikt to kodu? Rīt sūtīšu
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 6 un 0 viesi