Brangs komplekts iesācējam

Raksti un sarunas par pt iesācējiem
Gestapo
Dežurants
Atbildes: 316
Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Ogre
Kontakts:

Re: Brangs komplekts iesācējam

Raksts Gestapo » 03 Dec 2015, 21:33

Bite rakstīja::thumbdown: man as coilu tinamais komplekts neuzrunaaja, nava vinjsh eerti un viegli lietojams. taadas vismaz ir manas domas.
Kā kuram, man rokas aug no tās vietas, uz kuras citi sēž un tāpēc ideālu spoli es varu uztīt tikai ar šo palīgrīku, bet ir biki jāiemanās, tievās drātiņas nevar tīt ar spiedienu uz leju, ir tikai maigi jāgriež ap savu asi un verķis visu paveiks pats.

Nu, bet ja sanāk tāpat labi ap zobu bakstāmu, ta vispār nav ko runāt, nav lieki jātērē eiro monētas un laiks :thumbup:

Attēls
Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
crowth
Atbildes: 4
Pievienojies: 14 Jan 2016, 19:16

Raksts crowth » 23 Jan 2016, 09:09

Pasūtīju visu no šī komplekta. Cik esmu lasījis/skatījies atsauksmes, tad tieši tas ko vajag, tā kā man no veipošanas nav vispār nekā, tad nācās vēl piepirkt lādētāju baterijām, itkā var iztikt bet laikam tā būs ērtāk. Es paņēmu šo http://www.gearbest.com/diy-parts-and-t ... html?wid=3 varbūt kādam noder.
Gestapo
Dežurants
Atbildes: 316
Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
Atrašanās vieta: Ogre
Kontakts:

Raksts Gestapo » 30 Mai 2016, 15:15

Pielaboju sākumu, laiki mainās, bākas mainās.
Attēls
Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w

Atgriezties uz “Iesācējiem”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 9 un 0 viesi