Jā, te nu austrumu draugi grēko regulāri:)
Vēl, ja kas par cigabay: tāpat kā visam, Googlē var atrast dažādus atlaižu kodus, piemēram, SITE5OFF - 5% visam pirkumam; ORDER30 - 3$ pirkumam virs 30$: ORDER70 - 8$ atlaide pirkumam virs 70$ utt
Tā kā, draugi, ja iepērkaties, tad veltiet 3 minūtes, un paprasiet Googlei kodu:) Kaut ko vienmēr var atrast, un pa pirkstiem neviens par to nesit:)
Pirmais stobrs.
- Sluchijs
- Aktīvs
- Atbildes: 93
- Pievienojies: 02 Aug 2015, 22:04
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Rīga
- Kontakts:
-
- Atbildes: 3
- Pievienojies: 19 Okt 2015, 21:43
- Atrašanās vieta: Ventspils
- Veipoju kopš: 24 Nov 2015
Re: Pirmais stobrs.
Biedri,
Liels paldies par ieteikumiem.
Ļoti novērtēju Jūsu operatīvo atbildēšanu.
Lai arī kā man vizuāli patīk melni sarkanais kangertech mini, esmu nosliecies par labu Joyetech eVic VTC Mini. Lielā mērā pateicoties Jūsu padomiem.
Tanku es ņemšu kangertech.
Akumulatoru - 3000mAh 18650.
Sekojošs jautājums, vai man būs jāatmuito un jāmaksā saņemot sūtījumu?
Liels paldies par ieteikumiem.
Ļoti novērtēju Jūsu operatīvo atbildēšanu.
Lai arī kā man vizuāli patīk melni sarkanais kangertech mini, esmu nosliecies par labu Joyetech eVic VTC Mini. Lielā mērā pateicoties Jūsu padomiem.
Tanku es ņemšu kangertech.
Akumulatoru - 3000mAh 18650.
Sekojošs jautājums, vai man būs jāatmuito un jāmaksā saņemot sūtījumu?
Labākais spermas donors ciemā.
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Vairāk par LV muitu noteikti citi lietotaji izstāstīs, bet man liekas ka loterija, ja muitnieks būs aizņemts,tiksi cauri ar izbīli.
-
- Dežurants
- Atbildes: 316
- Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
- Atrašanās vieta: Ogre
- Kontakts:
Domāju, ka pagaidām pie mums tik maz to modu ienāk, ka ne kāds zin viņu cenas, ne kādu tas interesē.
Bet nu viens gudrs vīrs reiz teica, ceri uz labāko, bet rēķinies ar sliktāko.
Bet nu viens gudrs vīrs reiz teica, ceri uz labāko, bet rēķinies ar sliktāko.

Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
-
- Atbildes: 3
- Pievienojies: 19 Okt 2015, 21:43
- Atrašanās vieta: Ventspils
- Veipoju kopš: 24 Nov 2015
Skaidrs par muitām.
Tikko gearbestā izdarīju pasūtījumu, tikai man nekur nedeva atķeksēt tracking numuru vai izvēlēties kādu citu šipinga opciju. Ceru, ka šiping numuru atmetīs meilā, kad viņi izsūtīs.
Vīri, pēc pieredzes, cik ilgi gearbests sūta? It kā norādīts bija 10-25 dienas. Kā ir realitātē?
Tikko gearbestā izdarīju pasūtījumu, tikai man nekur nedeva atķeksēt tracking numuru vai izvēlēties kādu citu šipinga opciju. Ceru, ka šiping numuru atmetīs meilā, kad viņi izsūtīs.
Vīri, pēc pieredzes, cik ilgi gearbests sūta? It kā norādīts bija 10-25 dienas. Kā ir realitātē?
Labākais spermas donors ciemā.
- mariz
- Aktīvs
- Atbildes: 60
- Pievienojies: 24 Nov 2015, 12:31
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 04 Nov 2014
Pvn ir jāmaksā, ja preces vērtība pārsniedz Eur 21, muitas nodoklis tikai vis 150 ( tas ja nav no EU valstīm). Es parasti cenšos sūtījumu sadalīt vairākos mazos pa+-20 eur (tas tā sidsmieram). Vismaz fasttech parasti arī dārgākiem sūtījumim norāda vērtību 20 eur un nekad nekas papildus nav bijis jāmaksā. Bet lielas pakas labāk nesūtīt, lai muitniekiem nersastos šaubas par pakas patieso vērtību. Gearbest par izsekošanu jāpiemaksā eur 1.90. Fasttech nekas nav jāpiemaksā.
iStick 100w, VTC mini, Kayfun Lite Plus, mutation x v2.
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 3 un 0 viesi