http://cheapvaping.deals/smok-alien-220 ... tank-42-99gobby rakstīja:Un vai ir ieteicams prikt no tiem Ķīniešu saitiem ko tādu? Vai labāk kaut kur citur piemeklēt ?
Varētu ieteikt ?
- NorciX
- Aktīvs
- Atbildes: 30
- Pievienojies: 29 Mai 2016, 17:10
- Nauda: : Locked
- Veipoju kopš: 20 Mai 2016
Re: Varētu ieteikt ?
-
- Biedrs
- Atbildes: 9
- Pievienojies: 05 Aug 2016, 21:24
okey, laikam tad jāpaliek pie tā Alien Kit 220W ko ieteica. Ja kādam ir vēl ko ieteikt, tad droši iesakiet.
-
- Aktīvs
- Atbildes: 85
- Pievienojies: 06 Dec 2015, 01:00
- Atrašanās vieta: Jēkabpils
Ja ņem to Alien kit, tad pie reizes uzreiz paņem RBA coil un vel rūpnīcas coilus.
Rba noderēs, kad pats sāksi tīt coil, jo pirkt gatavos nav samērā izdevīgi - https://www.fasttech.com/products/0/100 ... cement-rba
Gatavie coili - https://www.fasttech.com/products/0/100 ... acement-t8 ( dažādi veidi tiem gatavajiem ir )
Rba noderēs, kad pats sāksi tīt coil, jo pirkt gatavos nav samērā izdevīgi - https://www.fasttech.com/products/0/100 ... cement-rba
Gatavie coili - https://www.fasttech.com/products/0/100 ... acement-t8 ( dažādi veidi tiem gatavajiem ir )
Wismec Rx200s
- + iJoy Combo RDTA
- + Griffin RTA 25+
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Aizmirsu piebilst ka tagad LV ir pieņemti jauni grozijumi administratīvajā kodeksā sakarā ar sūtīšanu no internetveikaliem, palasi forumā, var sanākt ka būss jāmaksā soda nauda ja sūtīsi no internetveikala ko.
-
- Biedrs
- Atbildes: 16
- Pievienojies: 20 Okt 2016, 17:16
Bet vai tiešām ir pieņemti šie grozījumi? Izmeklējos internetā, bet vienīgā saite ar kaut kādu informāciju ir tajā apollo.lvGintchlv rakstīja:Aizmirsu piebilst ka tagad LV ir pieņemti jauni grozijumi administratīvajā kodeksā sakarā ar sūtīšanu no internetveikaliem, palasi forumā, var sanākt ka būss jāmaksā soda nauda ja sūtīsi no internetveikala ko.
- Gintchlv
- Paps
- Kontakts:
Uz doto brīdi, cik es saprotu, ir pieņemti šie grozijumi trešajā lasijumā. Bet vai ir stājušies spēkā- es nezinu.
-
- Biedrs
Starpcitu, vai nav tā, ka līdzīgs likums jau tika pieņemts maijā? Neizskatās, ka ir strādājis līdz šim.Gintchlv rakstīja:Uz doto brīdi, cik es saprotu, ir pieņemti šie grozijumi trešajā lasijumā. Bet vai ir stājušies spēkā- es nezinu.
- Gintchlv
- Paps
- Kontakts:
Maijā pieņēma tabakas un ecīgu aprites likumu, visā ES, vairāk vai mazāk līdzīgi un šis likums jau ir spēkā un darbojas, kaut vai akcīze šķidrumiem par piemēru, kā arī visi aizliegumi un sodi kas paredzēti par pīpēšanu tagad arī atiecās uz elektroniskajām cigaretēm.
Es šeit rakstiju par grozijumiem Administratīvo pārkāpumu kodeksā, kuru papildinās ar sodiem par eciigu lietošanu , kā arī nedrīkstēs un būss sods par visu kas attiecas uz veipu iegādi interneta veikalos.
Es šeit rakstiju par grozijumiem Administratīvo pārkāpumu kodeksā, kuru papildinās ar sodiem par eciigu lietošanu , kā arī nedrīkstēs un būss sods par visu kas attiecas uz veipu iegādi interneta veikalos.
-
- Biedrs
Nujā.. Atvainojos, ja kaut ko nesapratu, vienkārši šis teksts pantā lika domāt - "elektroniskās cigaretes un uzpildes flakonus aizliegts pārdot un iegādāties ar distances līguma palīdzību" Bet šī laikam nav atbilstošā vieta, kur par šo diskutēt..Gintchlv rakstīja:Maijā pieņēma tabakas un ecīgu aprites likumu, visā ES, vairāk vai mazāk līdzīgi un šis likums jau ir spēkā un darbojas, kaut vai akcīze šķidrumiem par piemēru, kā arī visi aizliegumi un sodi kas paredzēti par pīpēšanu tagad arī atiecās uz elektroniskajām cigaretēm.
-
- Biedrs
- Atbildes: 9
- Pievienojies: 05 Aug 2016, 21:24
tad sanāk, ka nav īsti droši pirkt i-netā ?Gintchlv rakstīja:Maijā pieņēma tabakas un ecīgu aprites likumu, visā ES, vairāk vai mazāk līdzīgi un šis likums jau ir spēkā un darbojas, kaut vai akcīze šķidrumiem par piemēru, kā arī visi aizliegumi un sodi kas paredzēti par pīpēšanu tagad arī atiecās uz elektroniskajām cigaretēm.
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 18 un 0 viesi