Varētu ieteikt ?

Raksti un sarunas par pt iesācējiem
Lietotāja avatars
NorciX
Aktīvs
Atbildes: 30
Pievienojies: 29 Mai 2016, 17:10
Nauda: : Locked
Veipoju kopš: 20 Mai 2016

Re: Varētu ieteikt ?

Raksts NorciX » 30 Okt 2016, 11:46

gobby rakstīja:Un vai ir ieteicams prikt no tiem Ķīniešu saitiem ko tādu? Vai labāk kaut kur citur piemeklēt ?
http://cheapvaping.deals/smok-alien-220 ... tank-42-99

Attēls
gobby
Biedrs
Atbildes: 9
Pievienojies: 05 Aug 2016, 21:24

Raksts gobby » 30 Okt 2016, 12:57

okey, laikam tad jāpaliek pie tā Alien Kit 220W ko ieteica. Ja kādam ir vēl ko ieteikt, tad droši iesakiet. :)
Zebis
Aktīvs
Atbildes: 85
Pievienojies: 06 Dec 2015, 01:00
Atrašanās vieta: Jēkabpils

Raksts Zebis » 30 Okt 2016, 14:20

Ja ņem to Alien kit, tad pie reizes uzreiz paņem RBA coil un vel rūpnīcas coilus.
Rba noderēs, kad pats sāksi tīt coil, jo pirkt gatavos nav samērā izdevīgi - https://www.fasttech.com/products/0/100 ... cement-rba
Gatavie coili - https://www.fasttech.com/products/0/100 ... acement-t8 ( dažādi veidi tiem gatavajiem ir )
Wismec Rx200s
  • + iJoy Combo RDTA
  • + Griffin RTA 25+
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 30 Okt 2016, 14:45

Aizmirsu piebilst ka tagad LV ir pieņemti jauni grozijumi administratīvajā kodeksā sakarā ar sūtīšanu no internetveikaliem, palasi forumā, var sanākt ka būss jāmaksā soda nauda ja sūtīsi no internetveikala ko.
Attēls
kalliggula
Biedrs
Atbildes: 16
Pievienojies: 20 Okt 2016, 17:16

Raksts kalliggula » 30 Okt 2016, 17:30

Gintchlv rakstīja:Aizmirsu piebilst ka tagad LV ir pieņemti jauni grozijumi administratīvajā kodeksā sakarā ar sūtīšanu no internetveikaliem, palasi forumā, var sanākt ka būss jāmaksā soda nauda ja sūtīsi no internetveikala ko.
Bet vai tiešām ir pieņemti šie grozījumi? Izmeklējos internetā, bet vienīgā saite ar kaut kādu informāciju ir tajā apollo.lv :D
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 30 Okt 2016, 17:33

Uz doto brīdi, cik es saprotu, ir pieņemti šie grozijumi trešajā lasijumā. Bet vai ir stājušies spēkā- es nezinu.
Attēls
kalliggula
Biedrs

Raksts kalliggula » 30 Okt 2016, 18:36

Gintchlv rakstīja:Uz doto brīdi, cik es saprotu, ir pieņemti šie grozijumi trešajā lasijumā. Bet vai ir stājušies spēkā- es nezinu.
Starpcitu, vai nav tā, ka līdzīgs likums jau tika pieņemts maijā? Neizskatās, ka ir strādājis līdz šim. :D
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 30 Okt 2016, 18:39

Maijā pieņēma tabakas un ecīgu aprites likumu, visā ES, vairāk vai mazāk līdzīgi un šis likums jau ir spēkā un darbojas, kaut vai akcīze šķidrumiem par piemēru, kā arī visi aizliegumi un sodi kas paredzēti par pīpēšanu tagad arī atiecās uz elektroniskajām cigaretēm.
Es šeit rakstiju par grozijumiem Administratīvo pārkāpumu kodeksā, kuru papildinās ar sodiem par eciigu lietošanu , kā arī nedrīkstēs un būss sods par visu kas attiecas uz veipu iegādi interneta veikalos.
Attēls
kalliggula
Biedrs

Raksts kalliggula » 30 Okt 2016, 18:46

Gintchlv rakstīja:Maijā pieņēma tabakas un ecīgu aprites likumu, visā ES, vairāk vai mazāk līdzīgi un šis likums jau ir spēkā un darbojas, kaut vai akcīze šķidrumiem par piemēru, kā arī visi aizliegumi un sodi kas paredzēti par pīpēšanu tagad arī atiecās uz elektroniskajām cigaretēm.
Es šeit rakstiju par grozijumiem Administratīvo pārkāpumu kodeksā, kuru papildinās ar sodiem par eciigu lietošanu , kā arī nedrīkstēs un būss sods par visu kas attiecas uz veipu iegādi interneta veikalos.
Nujā.. Atvainojos, ja kaut ko nesapratu, vienkārši šis teksts pantā lika domāt - "elektroniskās cigaretes un uzpildes flakonus aizliegts pārdot un iegādāties ar distances līguma palīdzību" :D Bet šī laikam nav atbilstošā vieta, kur par šo diskutēt.. :)
gobby
Biedrs
Atbildes: 9
Pievienojies: 05 Aug 2016, 21:24

Raksts gobby » 30 Okt 2016, 22:26

Gintchlv rakstīja:Maijā pieņēma tabakas un ecīgu aprites likumu, visā ES, vairāk vai mazāk līdzīgi un šis likums jau ir spēkā un darbojas, kaut vai akcīze šķidrumiem par piemēru, kā arī visi aizliegumi un sodi kas paredzēti par pīpēšanu tagad arī atiecās uz elektroniskajām cigaretēm.
tad sanāk, ka nav īsti droši pirkt i-netā ?

Atgriezties uz “Iesācējiem”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 18 un 0 viesi