Esmu jauna verķa meklējumos. Pašlaik lietoju subvod mega ar toptank mini, bet gribu paprovēt TC, kā arī pats tīt koilus.Skatos uz kanger kbox160 (patīk vizuāli ) , bet liekas ka ar evic vtc mini ir lielākas iespējas izpausties.Domāju arī par jaunu tanku avokado. Toptank man patīk, līdz viņš sāk nezināmu iemeslu dēļ tecēt.
Ko iesakat?
Kādu TC box iesakat?
-
- Biedrs
- Atbildes: 5
- Pievienojies: 04 Jūl 2016, 11:56
- Nauda: : Locked
-
- Aktīvs
- Atbildes: 175
- Pievienojies: 07 Dec 2015, 20:56
- Atrašanās vieta: Jaunjelgava
- Veipoju kopš: 16 Mar 2013
- Kontakts:
Re: Kādu TC box iesakat?
subvod mega ir TC režīms, + kengeram ir rba bāze,
Dzīve ir smaga slimība, iegūta dzimumkontaktu rezultātā un tās iznākums ir 100% letāls.
-
- Biedrs
Paldies par ieteikumu, bet ja godīgi tagad ir vēl vairāk jautājumu. acīs iekrita hcigar vt75 ar dna75.
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Diezgan ilgu laiku skatos uz HotcigDNA75 modu, ir mīnusi protams arī šim modam, bet man liekas ka varētu būt intresants risinājums ar 26650 bateriju, ja ir lieto lielo, ja nav lieto 18650. Plus DNA čips. Pagaidām tikai skatos un priecājos...egza16 rakstīja:Paldies par ieteikumu, bet ja godīgi tagad ir vēl vairāk jautājumu. acīs iekrita hcigar vt75 ar dna75.
Bet ja runā par TC modiem, manā skatijumā labākie ir EvicVCT mini, mods ar vienu 18650 bateriju un labu čipu. Divu 18650 bateriju modu nevienu nevaru ieteikt , nelietoju, bija IPV4, nepatika. Un protams triju bateriju 18650 modi- Wismec, gan RX200S, gan DNA200 versijās.
Ui, runājot par divu bateriju modu- Dripbox patreiz lietošanā diezgan nopietni, bet tā ir nedaudz cita kategorija, skvonkers.
Par Wismec Presta- man personiski nepatīk dizains un fire pogas risinājums,
Par modiem ar LiPo baterijām pagaidām esmu diezgan skeptisks, iespējams ka nākotnē tas mainīsies.
Nu tas tā īsumā.
-
- Biedrs
- Atbildes: 18
- Pievienojies: 19 Dec 2015, 20:06
- Veipoju kopš: 15 Jan 2016
Es domāju, ka vispirms jāizlemj kādā jaudas diapazonā domā tvaicēt, un tad uz izslēgšanas principa 1x 18650 vai 2x 18650. Istick pico vai evic vtwo mini, vai tas pats dripbox, vai klasika- cuboids. Tas vairāk budžetam, protams, dna labāks.
Baidos, ka avocado ar 1x 18650 būs pa švaku, veipot, protams, varēs, bet baterijas darbības ilgums līdz ar to būs īsāks- respektīvi izdevīgāk 2x18650 mods. Es ar 22 griffinu velku 1.5-2.5 dienas.
Baidos, ka avocado ar 1x 18650 būs pa švaku, veipot, protams, varēs, bet baterijas darbības ilgums līdz ar to būs īsāks- respektīvi izdevīgāk 2x18650 mods. Es ar 22 griffinu velku 1.5-2.5 dienas.
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Krabim komentā sākums pareizs, izdomā ko skrūvēsi augšā un tev jāzin kā tu veiposi.
Tālākajā tekstā nepiekritīšu, kā jau rakstiju- vienas baterijas mods vai trīs bateriju mods, man domāt ka tā ir pareizāka izvēle. Ja tu esi ar mieru nēsāt divu bateriju modu, tad trešā baterija un ar to saistītais svara pieaugums nav būtisks, toties atdeve būss stipri lielāka.
Bet tas ir mans viedoklis, es trīs bateriju modus jau lietoju labu laiku un nav tur nekādu problēmu.
Tālākajā tekstā nepiekritīšu, kā jau rakstiju- vienas baterijas mods vai trīs bateriju mods, man domāt ka tā ir pareizāka izvēle. Ja tu esi ar mieru nēsāt divu bateriju modu, tad trešā baterija un ar to saistītais svara pieaugums nav būtisks, toties atdeve būss stipri lielāka.
Bet tas ir mans viedoklis, es trīs bateriju modus jau lietoju labu laiku un nav tur nekādu problēmu.
-
- Biedrs
- Atbildes: 18
- Pievienojies: 19 Dec 2015, 20:06
- Veipoju kopš: 15 Jan 2016
Ehh, 3 bateriju mods prasa 4x vietigu ladetaju, plus ir vēl lieki lielāks. 2x ir pietiekami ar atliektiem galiem, plus čutin mazāks nekā 3x.. Man jau ar dubultu 18650 krīt nost šorti.
Respektīvi, mans viedoklis. Vainu nēsā 1 18650 modu un rezerves bateriju līdz, vai 2x modu un dažreiz rezerves bateriju. Ja paliec ar toptanku, 1 baterijmods pietiekami, ja kautko ar dual coil vai izteikti mākoņainu- 2 baterijas.
Respektīvi, mans viedoklis. Vainu nēsā 1 18650 modu un rezerves bateriju līdz, vai 2x modu un dažreiz rezerves bateriju. Ja paliec ar toptanku, 1 baterijmods pietiekami, ja kautko ar dual coil vai izteikti mākoņainu- 2 baterijas.
-
- Biedrs
1x18650 un rezerves baterija liekas labāks variants, kompaktuma ziņā.Bet tad es saprotu nederēs jaudīgie tanki.75w un dual coil būs par īsu?
- saigons
- Aktīvs
- Atbildes: 86
- Pievienojies: 23 Apr 2016, 22:51
- Atrašanās vieta: Rīga
labakais kompakt mods ar tanku- istick pico 75w + serpent mini, ikdienā pa pilsetu lietoju un esmu starā, lielos modus ar tankiem vairs tikai mājas apstakļos, vai ja bača nosēžas.
ļoti daudz visa kā
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 21 un 0 viesi