Sveiki, biedri tvaicētāji.
Tātad, esmu un būšu viens no tiem, kas uzsākot šo visu - uzrakstīs (jūsu prātam) neloģisku pirmo postu ar saucieniem pēc palīdzības vai, lai visma nedaudz izgaismotu šādus tādus jautājumus par veipošanu. (Pārlasīju lielu daļu postus un saprotu, ka katrs te nāk ar tiešiem - saviem jautājumiem, tapēc atbildes arī ir kodolīgas)
[esmu/biju cigarešu smēķētājs ar 10+ gadu stāžu. Pīpēju stipras, pīpēju daudz.]
Manas izdarības sākās ar eGrip II no airpuf [nu jau es zinu, ka pasaules lielākā kļūda ir konkrēto kantori apmeklēt] divas nedēļas atpakaļ. Paņēmu aiz "jāpamēģina ko šis dara". Biju pārsteigts, ka cigarešu daudzums krietni samazinājās [izmantoju viņus abus paralēli]. Pa vidu vēl pozitivus - sapratu, ka esmu pīpējis gandrīz tikai to nevis cigaretes. Tā izlēmu par Vape kā tādu interesēties. Sapratu, ka vajag ko jaudīgāku un pameklējot nedaudz informāciju internetā/youtube [par šīs vietas eksistenci vēl nebija ne jausmas] iegādājos Cuboid 150w ar Cubis lielo tanku. Doma kādu dienu vēl sākt arī pašam pamēģinat paniekoties ar coil taisīšanu.
Taču ejot laikam uz priekšu, saprotu, ka ir daudz jautājumi...
[x] Sākumā pirku juice airpuf... Jā, jā - zinu, lo*s... Pašlaik pērku Bauskas ielā 4b. Lēti un forši. Bet pat man ir skaidrs, ka jājauc pašam.
Pagaidām esmu noskatījis:
Bāzes links:PG/VG 30/70!
Koncentrāti no tās pašas vietas. Lai nav tāpat kā ar airpufu - labāk prasu jums. - kā labāk. Sākumā negribu nekādus 1L bunduļus, jo pat nezinu kāda garša/smarža/dūms no tā visa sanāks. Pats pašlaik lietoju lētos juisus bet - negribas pēc katrām piecām pudelītēm skriet pakaļ uz turieni.
[x] Nākošais jautājums bija par baterijām. Pašlaik izmantoju 18650 3.7v 3000mAh. vai ir ok? Kur ņēmu - bija jaudīgākās. Jo no youtube skatoties un lasot, saprotu kā visa tā tvaikošana vairāk vai mazāk strādā - vairāk veipa - vairāk voltu - lielāku bateriju vajag. [tagad lietoju 0.5ohm], bet kā sāk iet vēl zemāk - tur jau sākas.
[x] Kas noved pie trešā jautājuma - 0.5ohm coil - juice patēriņš milzīgs, bet veips liels. Sanāk 1.5 ir tieši otrādi viss, to saprotu. Taču gribas dūmus... Bet vai var vispār ar manu aparātu pavilkt arī 0.25ohm? Jo jau tagad ar ss316 0.5ohm coil uz TEMP 280C 30w mode juice patēriņš ir milzīgs. [par bateriju gan nesūdzos, piemēram pa vakardienu 12h laikā 900 puffi un baterija pat izvilka ar tiem pašiem uzstādījumiem]. Tas tā ir? Vai esmu ko nepareizi uzstādījis... ?
[x] Ir doma ar laiku ņemt GeekVape Tsunami 24 RDA un sākt pašam visu ķimerēt. Bet atkal - vai ar Cuboid 150w ir jēga vai kā... un... Vai tiešām ar RDA var ievilkt tikai pāris dūmus un atkal jāpilina virsū? [kaut kur lasīju, ka sanāk 5-6 dūmi] vai esmu ko sajaucis?
[x] Pēdējais jautājums... - vai man vienīgajam dažreiz juice šļakstas uz mēles? Nav tā, ka līst lielos daudzumos, bet tomēr. Pārsvarā, pēc juice maiņas.
Mans hotbox mēģinājums: Links uz video
Un klusā daba ar vape:
Kad nopērc vape, bet nav ar ko parunāt...
-
- Biedrs
- Atbildes: 14
- Pievienojies: 26 Jūl 2016, 11:54
- Nauda: : Locked
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Re: Kad nopērc vape, bet nav ar ko parunāt...
1) Tevis izvēlētā bāze mākoniem ir labu labā.
2) Par baterijām- skaties uz baterijām kurām ir lielāka drošība tobiš skaties izglītojies šeit: http://vapeforums.lv/f/viewtopic.php?f=20&t=209 vai http://vapeforums.lv/f/viewtopic.php?f=20&t=1310
3) Ar tavu aparātu domāju ka pavilks arī 0.1ohm pretestības spoli, par bateriju- diezvai ka turēs 0.5 ohm tikpat kā 1.5ohm.
4) Jā, tavs Cuboid pavilks Tsunami.
2) Par baterijām- skaties uz baterijām kurām ir lielāka drošība tobiš skaties izglītojies šeit: http://vapeforums.lv/f/viewtopic.php?f=20&t=209 vai http://vapeforums.lv/f/viewtopic.php?f=20&t=1310
3) Ar tavu aparātu domāju ka pavilks arī 0.1ohm pretestības spoli, par bateriju- diezvai ka turēs 0.5 ohm tikpat kā 1.5ohm.
4) Jā, tavs Cuboid pavilks Tsunami.
-
- Aktīvs
- Atbildes: 52
- Pievienojies: 28 Sep 2015, 14:24
Ja tev ar cubis tanku un 0,5ohm coil patēriņš liekas milzīgs, tad ar tsunami liksies vispār kosmoss. Gribi taupīt uz sulu- ņem kayfun tanku, gribi mākoņus- ņem sulu litros un tsunami tanku. Par batrerijām te pat var rakstus atrast
eVic-VTC Mini + Goblin mini v3 SC/Serpent mini/Sapor RDA @ Mega Mellons DIY 50/50 0mg
-
- Dežurants
- Atbildes: 316
- Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
- Atrašanās vieta: Ogre
- Kontakts:
Pa lielam nav tik liela nozīme tankam, bet gan zupas stiprumam, neviens nav sev ienaidnieks un nekūpinās līdz paliks slikti un būs jāsauc ātrie vai jāpasūta bedre kaut kur kapos. Gribi mazāku patēriņu, pacel zupas stiprumu, viss ir vienkārši kā pieckapeika.
Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
-
- Biedrs
- Atbildes: 14
- Pievienojies: 26 Jūl 2016, 11:54
Hm, pagaidām stiprāko esmu ņēmis 6mg. Bet nu - par stipru to nenosaukt...
var jau būt - var jau būt. Tapēc arī ņemšu tagad 2L bāzi.
var jau būt - var jau būt. Tapēc arī ņemšu tagad 2L bāzi.
-
- Dežurants
- Atbildes: 316
- Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
- Atrašanās vieta: Ogre
- Kontakts:
Nu visupirms būtu prātīgi atrast sev perfekto stiprumu un tikai tad veikt lielus pasūtījumus.
Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 9 un 0 viesi