Meklēju jaunu setapu!

Raksti un sarunas par pt iesācējiem
Raichu
Atbildes: 2
Pievienojies: 11 Mai 2016, 21:23
Nauda: : Locked

Meklēju jaunu setapu!

Raksts Raichu » 11 Mai 2016, 21:41

Sveiki!

Tātad kādu neilgu laiku atpakaļ tiku iepazīstināts ar tā saukto tvaikošanu, noskatījos pāris video jūtūbā un nopirku ijust 2. Tagad esmu sagribējis kaut ko nopietnāku un savu idžastu pārdevu, taču īpaši daudz par visu padarīšanu nesaprotu.
Esmu noskatījis Eleaf iStick TC 100W modu un Kangertech TOPTANK Mini tanku, vai abi šie brīnumi iet kopā labi un strādā gan uz parasto vw gan tc?
Un kādas būtu alternatīvas, ja vēlos kaut ko jaudīgu mākoņu ķerstīšanai līdz ~90 eiro robežai. (bez lādētājiem un kitiem).

Paldies jau iepriekš!

Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs
Atbildes: 905
Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Re: Meklēju jaunu setapu!

Raksts raitizz » 11 Mai 2016, 22:26

Sveiks!
Tavs izvēlētais uzstādījums ir sakarīgs, loģisks, un strādā gan uz VW, gan TC, ja izmanto pareizo stiepli. Pats jau kādu spoli esti tinis? Ar to, es domāju, panāksi vēlamo.
Alternatīvas.. Mods pavilks, bet, ja ko skarbāku, tad kādu JoyeTech Cuboid verķi, kādu Griffin vai Crius tvertni, bet tur citi tev vairāk palīdzēs, es uz mākoņiem nespiežu ;)

R
Lietotāja avatars
skairiz.
Aktīvs
Atbildes: 162
Pievienojies: 18 Jan 2016, 14:38
Atrašanās vieta: Rīga & Jūrmala
Veipoju kopš: 21 Dec 2015
Kontakts:

Raksts skairiz. » 11 Mai 2016, 23:16

Ja tēmē uz jaudīgu aparātu, tad no lētā gala varu ieteikt Joyetech Cuboid'u, labs verkjis!
Tālāk skatoties uz mākonjiem - pieljauju ka tev varētu patikt tfv4 mini tanks, bet ja plāno pats rullēt spoles pa nikno - griffin rta.

Protams, līdz ar mākonjiem būs jārekjinās ar lieliem sākuma izdevumiem, vismaz 2 pāriem baterijām (4x), lādētāju un lieeeeliem škjidruma paterinjiem.
Attēls

Wismec RX200 + Gear 25mm RDA
Sigelei 213 Gold + Tornado Hero

@Avoria Vape Longe, Kr. Barona 13/15
Raichu
Atbildes: 2
Pievienojies: 11 Mai 2016, 21:23

Raksts Raichu » 12 Mai 2016, 22:06

Paldies par atbildēm!
Cik aptuveni ml dienā izietu uz cuboida 150w + smok tfv4? Un vai ar tiem parastajiem koiliem var veipot arī uz parasto vw modu, vai tikai tc?
Lietotāja avatars
skairiz.
Aktīvs
Atbildes: 162
Pievienojies: 18 Jan 2016, 14:38
Atrašanās vieta: Rīga & Jūrmala
Veipoju kopš: 21 Dec 2015
Kontakts:

Raksts skairiz. » 12 Mai 2016, 23:11

Ir visādi koili. Gan VW, gan priekš TC, atkarībā kāda spole iekšā.
Man personīgi gāja ap 15ml dienā, 3mg pašjauktais, bet kamēr pats neizmērīsi - nezināsi.
Attēls

Wismec RX200 + Gear 25mm RDA
Sigelei 213 Gold + Tornado Hero

@Avoria Vape Longe, Kr. Barona 13/15

Atgriezties uz “Iesācējiem”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 6 un 0 viesi