Sveiki!
Tātad kādu neilgu laiku atpakaļ tiku iepazīstināts ar tā saukto tvaikošanu, noskatījos pāris video jūtūbā un nopirku ijust 2. Tagad esmu sagribējis kaut ko nopietnāku un savu idžastu pārdevu, taču īpaši daudz par visu padarīšanu nesaprotu.
Esmu noskatījis Eleaf iStick TC 100W modu un Kangertech TOPTANK Mini tanku, vai abi šie brīnumi iet kopā labi un strādā gan uz parasto vw gan tc?
Un kādas būtu alternatīvas, ja vēlos kaut ko jaudīgu mākoņu ķerstīšanai līdz ~90 eiro robežai. (bez lādētājiem un kitiem).
Paldies jau iepriekš!
Meklēju jaunu setapu!
-
- Atbildes: 2
- Pievienojies: 11 Mai 2016, 21:23
- Nauda: : Locked
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
Re: Meklēju jaunu setapu!
Sveiks!
Tavs izvēlētais uzstādījums ir sakarīgs, loģisks, un strādā gan uz VW, gan TC, ja izmanto pareizo stiepli. Pats jau kādu spoli esti tinis? Ar to, es domāju, panāksi vēlamo.
Alternatīvas.. Mods pavilks, bet, ja ko skarbāku, tad kādu JoyeTech Cuboid verķi, kādu Griffin vai Crius tvertni, bet tur citi tev vairāk palīdzēs, es uz mākoņiem nespiežu
R
Tavs izvēlētais uzstādījums ir sakarīgs, loģisks, un strādā gan uz VW, gan TC, ja izmanto pareizo stiepli. Pats jau kādu spoli esti tinis? Ar to, es domāju, panāksi vēlamo.
Alternatīvas.. Mods pavilks, bet, ja ko skarbāku, tad kādu JoyeTech Cuboid verķi, kādu Griffin vai Crius tvertni, bet tur citi tev vairāk palīdzēs, es uz mākoņiem nespiežu
R
- skairiz.
- Aktīvs
- Atbildes: 162
- Pievienojies: 18 Jan 2016, 14:38
- Atrašanās vieta: Rīga & Jūrmala
- Veipoju kopš: 21 Dec 2015
- Kontakts:
Ja tēmē uz jaudīgu aparātu, tad no lētā gala varu ieteikt Joyetech Cuboid'u, labs verkjis!
Tālāk skatoties uz mākonjiem - pieljauju ka tev varētu patikt tfv4 mini tanks, bet ja plāno pats rullēt spoles pa nikno - griffin rta.
Protams, līdz ar mākonjiem būs jārekjinās ar lieliem sākuma izdevumiem, vismaz 2 pāriem baterijām (4x), lādētāju un lieeeeliem škjidruma paterinjiem.
Tālāk skatoties uz mākonjiem - pieljauju ka tev varētu patikt tfv4 mini tanks, bet ja plāno pats rullēt spoles pa nikno - griffin rta.
Protams, līdz ar mākonjiem būs jārekjinās ar lieliem sākuma izdevumiem, vismaz 2 pāriem baterijām (4x), lādētāju un lieeeeliem škjidruma paterinjiem.
-
- Atbildes: 2
- Pievienojies: 11 Mai 2016, 21:23
Paldies par atbildēm!
Cik aptuveni ml dienā izietu uz cuboida 150w + smok tfv4? Un vai ar tiem parastajiem koiliem var veipot arī uz parasto vw modu, vai tikai tc?
Cik aptuveni ml dienā izietu uz cuboida 150w + smok tfv4? Un vai ar tiem parastajiem koiliem var veipot arī uz parasto vw modu, vai tikai tc?
- skairiz.
- Aktīvs
- Atbildes: 162
- Pievienojies: 18 Jan 2016, 14:38
- Atrašanās vieta: Rīga & Jūrmala
- Veipoju kopš: 21 Dec 2015
- Kontakts:
Ir visādi koili. Gan VW, gan priekš TC, atkarībā kāda spole iekšā.
Man personīgi gāja ap 15ml dienā, 3mg pašjauktais, bet kamēr pats neizmērīsi - nezināsi.
Man personīgi gāja ap 15ml dienā, 3mg pašjauktais, bet kamēr pats neizmērīsi - nezināsi.
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 6 un 0 viesi